Mobil Uber otonom sing ana ing kacilakan

Sawetara wektu kepungkur, kita ndeleng kepiye perusahaan nyoba mobil otonom ing sawetara panggonan ing San Francisco, lan ing kesempatan kasebut ana ujar manawa perusahaan kasebut ora duwe idin kanggo nindakake tes kasebut. Ing kesempatan kasebut, kita eling yen salah sawijining mobil otonom kasebut mbukak lampu abang lan kejiret video, nanging ora ana sing ngerti babagan kasus kasebut. Ing tes sajrone wulan Desember 2016, mobil otonom liyane perusahaan kasebut kacilakan cilik lan pungkasane ditemtokake panyebabe minangka kesalahan manungsa. Ing kasus iki, kacilakan kasebut luwih serius sanajan ora ana sing cilaka. nanging sing dakkerteni yen wis ditemtokake saiki yaiku mbatalake tes kasebut nganggo mobil otonom nganti kedadeyan kasebut diklarifikasi. 

Iki sithik video sing wis bocor online nyathet sawetara menit sawise kacilakan sing dialami dening mobil Uber otonom sing kalebu rong kendaraan liyane:

Sejatine, Volvo SUV iki minangka mobil Uber sing nyopir otonom lan manungsa mesthi mlaku ing njero mobil kasebut yen ana kedadeyan sing ora dikarepake bisa ngontrol. Ing kesempatan iki, lan ora ana klarifikasi apa sing kedadeyan ing kacilakan kasebut karo rong kendaraan liyane sing kedadeyan ing Arizona, jelas manawa dheweke ora bakal duwe wektu kanggo reaksi lan ngindhari kacilakan kasebut. Penyelidikan diajab bisa njlentrehake apa sing kedadeyan, nanging Sejatine sawetara sumber sing cedhak karo Uber ora ngerti kemajuan ing sawetara wulan pungkasan kanthi jinis kendaraan otonom iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)