Mobil Spanyol kanthi regane paling apik kanggo dhuwit

Mobil Spanyol kanthi regane paling apik kanggo dhuwit

Yen sampeyan mikir nganyari telpon seluler lawas lan entuk terminal kanthi fitur sing luwih apik, desain sing luwih berkualitas lan luwih ati-ati lan modern, mesthine sampeyan uga wis mikir babagan pirang-pirang merek. Nanging, apa sampeyan wis ngerteni manawa kabeh utawa meh kabeh merek kasebut asale saka negara liya? Apa ora ana ponsel Spanyol, sing paling ora, sampeyan uga bisa kalebu minangka pilihan?

Dina iki kita bakal ngusulake pilihan Mobil Spanyol kanthi rasio rega kualitas paling apik. Sampeyan bisa uga sawetara sing meh ora akrab karo sampeyan, nanging sampeyan bakal bisa verifikasi manawa terminal kasebut kanthi komponen sing apik banget, kinerja sing apik, lan rega sing bisa ditrima sing bakal narik minat sampeyan.

Kekuwatan Weimei 2

Mungkin kanthi jeneng sampeyan bisa mikir manawa penjepit kasebut wis ilang lan iki perusahaan Cina utawa oriental nanging ora. Weimei yaiku salah sawijining pabrikan ponsel Spanyol paling anyar. Dumunung ing Madrid, tujuan utamane yaiku nawakake piranti kualitas kanthi rega apik. Conto apik babagan rasio rega kualitas iki yaiku Kekuwatan Weimei 2, smartphone digawe saka logam lan kasedhiya ing rong warna (emas lan ireng) kanthi desain ati-ati garis alus sing lengkung.

Kekuwatan Weimei 2

Iku menehi gedhe Layar layar 5,2 kanthi resolusi 1280 x 720 lan ing njero omah a Prosesor quad-core ARM Cortex A53 ing 1,45 GHz diiringi 3 GB RAM y Simpenan 32 GB internal sing bisa nggedhekake thanks kanggo slot kertu SD SD nganti 256GB.

Minangka sistem operasi, antarmuka WeOS adhedhasar Android 7.0 Nougat. Lan nalika nerangake video lan fotografi, integral a Kamera utama 13 MP kanthi 14 mode fotografiay a cKamera ngarep 16 MP dirancang khusus kanggo entuk selfie paling apik.

Kita uga ora bisa lali marang loma Batere 4.000 mAh sing bisa tahan sawetara dina adoh saka colokan, lan fungsine Ngisi daya Flip sing ngidini sampeyan nuduhake batere karo terminal liyane.

Weimei Force 2 - Telpon Spanyol

Kajaba iku, Angkatan Weimei 2 uga nawakake dhukungan Dual SIM, lampu kilat ngarep, maca driji konektivitas digital mburi 4G, Bluetooth 4.0, GPS / A-GPS, Steker jack 3,5mm kanggo headphone lan sensor sing bakal sampeyan rasakake kanthi maksimal.

Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan terminal iki situs resmi nanging yen sampeyan luwih seneng ngirit sawetara euro, sampeyan uga bisa milih Pasukan Weimei.

Telpon Energi Maksimum 2+

Saiki kita pindhah menyang perusahaan saka Alicante, sing kondhang amarga pamicara, menara swara, headphone, tablet lan nawakake ponsel Spanyol kanthi rasio rega kualitas sing luar biasa. Aku ngrujuk menyang Sistem Energi lan Telpon Energi Maksimum 2+, smartphone sing wis dirancang kanggo nyedhiyakake "Pengalaman multimedia sing sampurna".

Duwe Layar HD IPS 5,5 inci (1280 x 720 piksel) sing cocog kanggo ndeleng konten multimedia sing diiringi karo loro speaker Xtreme Sound sing nyedhiyakake tenaga lan kualitas swara sing apik.

Tekan karo Android 6.0 Marshmallow minangka standar sing didhukung dening prosesor quad-core ARM Cortex A53 1.3 GHz lan GPU Mali-T720MP2, kabeh diiringi RAM 2 GB lan panyimpenan 16 GB internal sing bisa ditambah liwat kertu microSD nganti 128GB tambahan.

Telpon Energi Maksimum 2+

Lan yen sampeyan pengin motret lan / utawa ngrekam video, sampeyan bisa nindakake kamera utama kanthi sensor Samsung 13 MP dilengkapi fokus otomatis lan lampu kilat LED dual tone; nanging yen sampeyan seneng selfie, kamera ngarep nggabungake sensor Samsung 5 MP.

Saliyane kabeh perkara ing ndhuwur, Energy Phone Max 2+ uga duwe dhukungan SIM Dual, Bluetooth 4.0, A-GPS, 4G, Wi-Fi, konektor jack 3,5 mm, batere 3.500 mAh, Radio FM, lan akeh sensor.

Neo Telpon Energi 2

Kanggo akeh pangguna, telpon kanthi layar 5,5 inci akeh telpon, lan luwih seneng terminal sing luwih dhasar sing bisa digunakake kanthi tangan siji. Kanggo iki, salah sawijining ponsel Spanyol sing paling larang regane dhuwit yaiku Neo Telpon Energi 2, lan ya, kita mbaleni merek.

Kurang saka 70 euro sampeyan bisa duwe kualitas apik lan smartphone sing bisa diatur, kanthi 4,5 inci layar IPS lan resolusi FWVGA (854 x 480 piksel) diiringi speaker Xtreme Swara lan, minangka sistem operasi, Android 6.0 Marshmallow Didhukung dening prosesor quad-core 53GHz ARM Cortex A1.0 kanthi GPU Mali-T720 MP1, 1 GB RAM y Simpenan 8 GB internal sing bisa ditambah karo kertu microSD nganti 128GB lan Batere 2.000 mAh.

Ing babagan gambar lan video, Energy Phone Neo 2 nawakake a Kamera utama 5 MP kanthi lampu kilat autofokus lan LED, lan a Kamera ngarep 2 MP. Yen ora, kalebu fitur sing padha (Dual SIM, Bluetooth, lsp), sanajan wektu iki diiringi rong omah tambahan supaya sampeyan tetep ing mode.

BQ Aquaris U

Lan supaya kita teka menyang pabrik liyane sing paling apik Mobile Spanyol, BQ Madrilenian sing nawakake iki BQ Aquaris U sing uga bisa entuk versi Plus y Lite udakara udakara rong puluh euro.

BQ Aquaris U

BQ Aquaris U minangka smartphone karo Layar HD IPS HD 5 inci (720 x 1280) lan sistem operasi Android 7.1.1 Nougat sing dununge prosesor Qualcomm Snapdragon 430 1,4 GHz okta-inti lan Adreno 505 GPU bebarengan karo 2 GB RAM, 16 GB panyimpenanutawa internal bisa ngembang kanthi kertu microSD nganti 256GB lan Batere 3080 mAh.

Duwe Kamera utama Samsung 13 MP kanthi autofokus deteksi fase (PDAF) lan Kamera ngarep 5MP Omnivision.

Fitur liyane sing kalebu Bluetooth 4.2, GPS, Dual SIM, NFC, 4G


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.