Monitor AOC Gaming U28G2AE / BK

Monitor wis dadi unsur penting kanggo tukang game lan sing telecommute, sanajan PC minangka laptop, ora kaya layar sing apik kanggo ngiringi momen game sing paling apik, lan AOC Gaming ngerti babagan iki. Mula, dina iki kita nggawa monitor anyar sing bisa digunakake kanggo ngoptimalake game.

Kita mriksa monitor AOC Gaming U28G2AE / BK, monitor tanpa bingkai kanthi resolusi Freesync lan nggumunake. Aja kantun analisa jero iki sing dakcritakake kabeh kekuwatane lan mesthi kelemahane monitor iki sing dirancang kanggo sing main paling akeh.

Bahan lan desain

Iki AOC Gaming U28G2AE / BK Wis desain agresif klasik lan game nanging olahan, kanggo miwiti karo kita duwe pigura Ultra-suda ing telung sisih, kita temenan ngomong bab sisih ndhuwur lan sisih, ing ngisor kita duwe banner perusahaan lan loro Panuntun ing abang. Temenan, lan kepiye carane, kita duwe basis kanthi rong proyeksi gedhe lan kabeh dirancang kanthi warna ireng. We duwe ukuran layar 28 inci utawa apa luwih ngandika 71,12 sentimeter total. 

Kita duwe bezel bertekstur, stand sing gampang dipasang lan mesthi sertifikasi VESA. 100 × 100 yen kita pengin nyumerepi ing tembok, soko aku nyaranake. Kabeh nganggo Kunci Kensington klasik. Kita duwe mobilitas vertikal antarane -5º lan + 23º, ya, kita ora mindhah menyang sisih. Temenan, produk diiringi tema "game" supaya ditandhani, lan sistem kanggo posisi gampang support banget ngormati liwat sistem klik ing mburi. Ing sisih mburi ana loro port sambungan lan sumber daya, uga ing bezel ngisor kita duwe kontrol menu tutul.

Karakteristik teknis

Kita langsung menyang data mentah. Monitor 28-inch iki nduweni fitur a Panel LCD IPS sing njamin kita amba saka sesanti, meh total miturut tes kita durung bisa kanggo appreciate sembarang jinis bedo. Wis lapisan anti-glare kang Highly ngormati lan defend uga marang cahya Ponggawa. Tampilan panel punika 16: 9, becik kanggo muter lan backlighting liwat sistem WLED, kang mbantu kanggo luwih kontrol wilayah peteng.

Kanggo bagean, kita duwe padhange maksimum 300 nits sing nggawe kita ngramal sing jelas, kita ora duwe dhukungan HDR, soko sing ing kasus bakal alon mudhun tingkat respon saka panel, kang 1 millisecond (GtoG). Padha mengkono karo refresh rate, kang kanggo tukang game paling nuntut mung tetep ing 60Hz lan ya kita bakal ngormati soko liyane. Minangka kanggo werna, kita duwe kontras dinamis saka wolung yuta kanggo siji lan siji statis saka sewu kanggo siji, kabeh diiringi dening teknologi AMD Freesync kanggo nambah kinerja game.

Carane bisa digunakake, kita duwe 85% saka standar NTSC lan 119% saka standar sRGB supaya uga cocog kanggo nyunting, soko kita wis rampung lan ngendi iku wis akeh mbelo. Sinyal frekuensi digital tekan liwat HDMI 2.0 utawa DisplayPort 1.2 tingkat tetep 60Hz ing resolusi 4K utawa UHD. Ora perlu ujar manawa kanggo nyuda kesel, kita duwe sistem Flicker-Free lan Low Blue Light, kanthi iki aku negesake, monitor iki luwih saka monitor game sing prasaja, diiringi jam panggunaan sing apik ing pagelaran liyane kayata karya, konsumsi multimedia. lan mesthi otomatis kantor.

Konektivitas lan aksesoris

Monitor iki duwe rong port HDMI 2.0 ing mburine, sing bakal ngidini kita nyambung bebarengan, contone, PC lan konsol kita. Piranti sing diwiwiti kanthi otomatis bakal nelpon monitor lan bakal ngerti port HDMI sing bakal diwiwiti kanthi otomatis, sing saka sudut pandangku penting ing monitor game. Mesthi, kita ora kejawab wis nyakup USB HUB cilik utawa port USB-C sing ngidini kita nyambungake peripheral langsung menyang monitor, iki bakal ngirit sawetara papan ing meja. Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa tuku ing kene kanthi rega paling apik.

  • Kontrol Bayangan AOC lan Warna Game AOC: Piranti lunak AOC iki nambahake cahya lan padhang tampilan sing apik, nawakake pengalaman sing cedhak karo HDR sing disertifikasi, mateni bagean panel tartamtu sing ora digunakake kanggo ngirim ireng sing luwih murni.

Ora perlu ngomong, kita uga duwe siji Port Tampilan 1.2 port lan output headphone hibrida 3,5 milimeter. Kanggo bagean, kita kudu ora lali sing AOC iki U28G2AE / BK wis loro speaker, supaya kita bisa seneng swara stereo, kang 3W saka daya saben siji. Senajan cukup kanggo metu saka dalan lan nindakake konsumsi multimedia, iku ora pocapan bass, senadyan kasunyatan sing pengalaman punika relatif apik considering compactness saka monitor lan pamicara padha. Iki minangka rincian kanggo nyakup pamicara dhukungan jinis iki, utamane nalika akeh monitor liyane ing sawetara sing padha ora kalebu.

Mode Game lan AOC G-Menu

Monitor duwe enem mode game sing wis ditemtokake: FPS, RTS utawa racing, nanging liwat AOC Settings KeyPad (menu ngelmu kebatinan ngisor) kita bisa nyetel profil, nyimpen anyar lan malah ngowahi sing wis ana. Aku tansah menehi rekomendasi sing nggunakake menu iki, kang antarmuka wis cukup intuisi, kanggo nyetel iku bener lan kanggo dikarepake.

Uga, AOC G-Menu Iki minangka aplikasi tambahan sing bisa diinstal ing Windows lan sing ngijini kita kanggo ngatur monitor kita karo ciri tartamtu uga paramèter tartamtu, ya, ing wayahe kita wis ora ketemu luwih saka antarmuka panganggo loropaken, nanging fungsi padha utawa padha karo menu.

Pendapat editor

Iki AOC U28G2AE / BK Iku alternatif apik lan Versatile minangka monitor game, wis ukuran, lag input lan panyambungan apik banget, diiringi panel IPS cukup padhang lan desain kualitas. Kita bisa uga kantun HDR utawa tingkat refresh sing luwih dhuwur, nanging ing jangkoan karakteristik kasebut bisa diarepake, sing meh ora ana sing ilang. Sampeyan bisa tuku ing Amazon saka 323,90 euro, kanthi rega paling apik lan kanthi pangiriman mung sedina.

U28G2AE / BK
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
323,99
  • 80%

  • U28G2AE / BK
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: November 5 saka 2021
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • panel
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 75%
  • Tambahan
    Penerbit: 85%
  • multimedia
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros lan cons

Pros

  • Desain lan konektivitas sing apik
  • Low latency lan kontrol padhange apik
  • Rega kompetitif
  • Panel kanthi resolusi apik

Contra

  • Aku kangen 120Hz
  • Ora HDR
  • Tanpa USB HUB

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.