Motorola ngaku wis adol siji juta unit Moto Z

motorola-moto-z

Saka kabeh garis smartphone sing saiki ditawakake Motorola, Moto Z dadi sing paling populer kanggo pangguna akeh lan minangka bukti iki, kepala Lenovo (perusahaan sing duwe Motorola) bubar ngumumake manawa dina iki perusahaan wis ngatur kanggo adol luwih saka sayuta unit Motorola Moto Z. Pengumuman iki minangka dukungan penting kanggo perusahaan, sing ing taun-taun pungkasan ngluncurake terminal kanthi fitur sing apik banget kanthi rega sing cukup murahOra Mod Moto, aksesoris sing bisa kita ganti lan tambah spesifikasi terminal.

Ing kisaran Moto Z, Motorola nawakake telung versi: Moto Z, Moto Z Force lan Moto Z Play, sing masing-masing nawakake spesifikasi sing beda, model Z Force sing paling kuat, sing nggabungake prosesor. Qualcomm's Snapdaragon 820, RAM 4GB, layar 5,5 inci kanthi resolusi QHD AMOLED lan kamera mburi 21 mpx.

Sukses model iki kayane motivasi ngluncurake Moto Mods, aksesoris sing bisa dilampirake ing piranti kasebut tanpa kudu mbongkar separo telpon kaya kedadeyan karo LG G5. Aksesoris sing paling narik kawigaten yaiku modul kalem sing ngidini kita nggawe zoom optik nganti gedhene 1o lan regane 300 dolar.

Tokoh piranti sejuta bisa uga dudu tokoh sing kudu dipikirake Apamaneh sawise ndeleng nomer sing biasane ditawakake Samsung lan Apple, nanging yen dipikirake manawa Lenovo durung nate misuwur banget ing pasar telephony, jelas manawa wong Tionghoa saiki lagi kerja kanthi apik banget lan para pengguna nanggapi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rodo ngandika

    Ora ana apa-apa

bool (bener)