Movistar goyangake pasar telephony kanthi paket Fusion anyar saka 45 euro

Gambar sing ana gandhengane karo Movistar

Wingi-wingi kabar kasebut nyebar Movistar arep goyang pasar telephony tanggal 9 Juli, kanthi rawuh resmi ing pasar Paket Fusion sing anyar, dibaptis dadi Fusion # 0 y Seri Fusion. Kaloro paket kasebut misuwur kanthi ciri khas, nanging sing paling murah regane, yaiku operator sing wis biasa banget.

Paket Fusion # 0 bakal duwe rega wiwitan 45 euro lan bakal kalebu rong baris seluler, siji kanthi 200 menit lan 2 GB lan liyane sing dhasar kanggo mbayar persiyapan telpon lan bakal duwe 200 MB sing bisa dituduhake karo garis liyane. Kita uga bakal duwe saluran ADSL utawa serat lan televisi # 0 lan Movistar eSports.

Fusion Series bakal duwe rong jalur seluler, siji kanthi telpon tanpa wates lan 4G lan liyane sing bakal mbayar 200MB kanggo navigasi. ADSL lan serat uga bakal dadi protagonis bebarengan karo saluran # 0, Movistar eSports lan saluran Series sing bisa ndeleng seri sing paling apik ing pasar. Rega bakal 60 euro saben wulan kanthi pajak wis kalebu.

Kaloro paket kasebut uga bakal kalebu a video sing akeh konten sing dikarepake, sing pancen kalebu tambahan sing apik kanggo pangguna sing seneng seneng televisi kanthi cara sing kepenak.

Saiki, penawaran kasebut durung tekan situs web Movistar, nanging tanggal 9 Juli bisa entuk kontrak. Minangka meh mesthi, saiki kita kudu menehi perhatian banget marang gerakan Vodafone, Orange lan MasMovil kanggo nyoba terus saingan karo operator sing saiki dadi pasar.

Apa sampeyan mikir babagan paket Fusion anyar sing bakal debut ing Movistar ing pasar tanggal 9 Juli?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)