Movistar + Lite: kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Movistar + Lite

Televisi, kaya sing wis dingerteni kanthi tradisional, kepeksa ngowahi supaya bisa adaptasi karo preferensi, lan sebagian kabutuhan, pangguna sing nggunakake konten. Mesthi ing lingkungan sing paling cedhak, kita ketemu wong sing sampeyan wis kontrak layanan video streaming supaya bisa ngentekake apa sing sampeyan karepake, kapan sing dikarepake lan ing endi sing dikarepake.

Luwih umum kanggo ndeleng kepiye ing televisi tradisional, dheweke menehi film utawa seri kanthi meh wae pariwara, lan yen nindakake, dheweke ngandhani babagan durasi sing bakal diduweni, sanajan arang banget. Kenyamanan sing ditawakake layanan video streaming meh ora bisa ditemokake ing televisi. Movistar + Lite gabung karo penawaran sing wis ana saka Netflix, HBO lan Amazon Prime Video. Ing kene kita nuduhake sampeyan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Movistar + Lite.

Apa Movistar + Lite

Movistar + minangka layanan televisi internet sing ditawakake Movistar kanggo kabeh pelanggan sing wis entuk kontrak internet plus telpon, paket sing nambah rega layanan lan nggawe tawaran operator iki minangka salah sawijining sing paling larang ing pasar.

Kanggo nyoba nggayuh pangguna sing luwih akeh, Movistar wis nampilake Movistar + Lite, versi Movistar + sing suda (kaya jeneng kasebut) nanging ora kaya iki, kasedhiya kanggo pangguna sing dudu pelanggan Movistar.

Apa sing ditawakake Movistar + Lite kanggo aku

Apa sing ditawakake Movistar + Lite kanggo aku

Konten awal sing kasedhiya ing Movistar + Sampeyan padha karo sing ditemokake ing Movistar + lan ing antarane kita temokake saluran # 0, Movistar Series, Seriesmanía, Fox, TNT, Comedy Central, AMC lan saluran olahraga # Ayo lunga, ing endi kita bisa nikmati acara olahraga sing ditawakake platform iki, nanging ing endi Liga utawa Liga Champions ora bisa ditemokake.

Saliyane saluran kasebut, kita duwe a katalog sing kasusun saka 300 seri, 60 program lan 270 film sing dikarepake, ing ngendi kita nemokake produksi asli sing padha ing Movistar + kaya La Peste, El Embarcadero, La Vida Perfecta ...

Apa aku bisa nonton bal-balan ing Movistar + Lite?

Ora. Perjanjian liga sepakbola Spanyol uga Juara dheweke duwe biaya sing larang banget kanggo Movistar nawakake biaya 8 euro saben wulan. Kompetisi langsung sing kasedhiya kanggo Movistar + Lite yaiku:

  • Liga Endesa
  • Piala Super Endesa
  • Copa del Rey
  • Tenis: Wimbledon, Master 1000 lan ATP 500
  • Liga Inggris lan Jerman
  • NFL lan SuperBowl
  • NBA
  • NCAA
  • 6 Bangsa, Kejuaraan Rugbi lan 7 Seri ing Rugbi
  • Athletics Liga Diamond
  • mobil indy

Saliyane program olahraga sing uga kasedhiya # Ayo lunga kaya Laporan Robinson, Dina Dina Sabanjure, Generasi NBA ...

Apa kalebu Netflix utawa HBO?

HBO

Sanajan kasunyatan manawa kalorone platform wis entuk kesepakatan tartamtu, konten sing kasedhiya saka Netflix bakal terus kasedhiya ing Netflix, uga kaya HBO. Nanging, ing Movistar + Lite, kita arep menyang golek konten HBO liyane kaya seri Games of Thrones plus judhul kaya Mad Men, Orange minangka Ireng Anyar, Darah Sejati ...

Apa sing diétung Movistar + Lite?

Apa sing diétung Movistar + Lite?

Movistar + Lite regane 8 euro saben wulan Lan uga kalebu garis telpon, sing bisa diaktifake utawa ora, kanthi telpon tanpa wates kanthi biaya panyiapan telpon 40 sen lan biaya ngirim SMS 30 sen.

Artikel sing gegandhengan:
Cara lengganan saka HBO

Kaya layanan video streaming liyane, kita bisa langganan kapan wae, amarga ora ana periode permanen, kayane bisa ditemokake ing paket Movistar ing endi Movistar + kalebu. Movistar + Lite ngidini kita nyoba nyoba layanan kanggo 1 wulan kanthi gratis, kanggo ndeleng manawa konten sing ditawakake cocog karo kabutuhane utawa ora.

Kasedhiya Movistar + Lite

Saiki, nalika Movistar negosiasi hak penyiaran konten kanggo negara liya, kabeh Konten Movistar + Lite kasedhiya ing Spanyol. Yen sampeyan ngliwati Eropa, sampeyan bakal bisa ngakses kabeh konten sing kasedhiya ing layanan iki tanpa ana masalah, sanajan sampeyan ora bisa nyewa saka negara liya.

Ngendi sampeyan bisa ndeleng Movistar + Lite

Ngendi sampeyan bisa ndeleng Movistar + Lite

Minangka layanan video streaming sing apik, Movistar nawakake macem-macem opsi supaya bisa nggunakake konten saka platform sing anyar, nyatane minangka aplikasi sing padha digunakake saiki kanggo kabeh pangguna Movistar +, dadi sampeyan ora butuh dekoder utawa liya-liyane.

Aplikasi Movistar + kasedhiya kanggo:

  • TV Smart saka Samsung lan LG
  • TV sing dikelola Android TV (Sony, Philips, Panasonic)
  • Piranti TV Android (Nvidia Shield, Xiaomi Mi Box…)
  • Piranti Android, iPhone, iPad lan Amazon Fire TV Stick

Aplikasi Movistar + ora kasedhiya kanggo:

  • Apple TV +
  • Chromecasts
  • PlayStation 4

Sayange kanggo saiki na kayane dudu pilihan kanggo mbesuk, pangguna konsol kayata PlayStation 4 ora bakal bisa nggunakake konsol kanggo nggunakake konten ing platform iki. Pangguna Mac uga dikutuk nggunakake browser liyane kajaba Safari supaya bisa ngakses layanan iki uga sing duwe Chromecast, paling ora wiwitane nanging ngumumake opsi iki meh setaun kepungkur lan saiki isih durung kasedhiya. Yen ora duwe piranti, kita bisa milih nggunakake situs web kanggo ngakses kabeh konten sing ditawakake.

Movistar Plus+
Movistar Plus+
Pangembang: Spanyol Movistar
Price: free
Movistar Plus+ (Link AppStore)
Movistar Plus+free

Aku bisa ndownload konten ing Movistar + Lite

Konten download Movistar + Lite

Kaya layanan VOD sing ngurmati awake dhewe lan pengin nawakake layanan kanggo para pelanggan, Movistar + Lite Iki ngidini kita ndownload konten kanggo nggunakake tanpa sambungan Internet ing piranti seluler iOS lan Android kaya ing tablet, sanajan kita mung bisa nindakake kanthi seri lan film sing nuduhake pilihan kasebut.

Artikel sing gegandhengan:
Cara mateni iklan Netflix ing antarane bab

Kualitas apa sing ditawakake Movistar + Lite

Kabeh konten sing kasedhiya ing platform video streaming Movistar yaiku kasedhiya ing 720p, resolusi sing cukup adil yen mbandhingake karo kualitas sing ditawakake kompetisi sing paling langsung kayata Netflix (4k) lan HBO (1080p). Nanging yen nggunakake piranti seluler, kabeh bakal saya parah, amarga résolusi dikurangi dadi 576p.

Movistar + Lite pancen regane

Netflix

Yen kita miwiti menilai konten sing saiki ana, sing ora ditawakake bal-balan divisi pisanan utawa Liga Champions, uga rega lan kualitas gambar, Layanan Movistar anyar iki pancen ora migunani.

Yen sampeyan pengin ngakses a katalog seri praktis tanpa wates Netflix minangka pilihan paling apik (7,99 euro regane akses paling murah). Yen sampeyan nggoleki seri sing berkualitas, HBO minangka pilihan sing paling apik nalika Amazon Prime Video, amarga kalebu ing langganan Perdana, gratis lan kontene tambah lengkap lan kualitas sing luwih dhuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.