Sampeyan saiki bisa njaluk Movistar kanggo nambah kaping pindho serat sampeyan

Gambar sing ana gandhengane karo Movistar

Ing taun-taun pungkasan, operator utama nyedhiyakake dheweke ngunggahake rega tarif sampeyan kanthi ora bebarengan, kanthi mung alesan kanggo ngunggahake GB tarif lan kacepetan sambungan Internet. Movistar minangka perusahaan sing duwe pakulinan ala iki, kebiasaan sing pungkasane ditampa dening pangguna supaya ora melu pangowahan operator.

Ing pungkasan Desember taun kepungkur, Movistar ngumumake yen ngrencanakake bakal dobel kacepetan kabeh klien serat (klien ADSL ora bisa nambah kacepetan amarga ana watesan sing ditawakake). Kecepatan dobel iki nyebabake kabeh klien duwe tarif 50 MB lan tarif 300 MB. Tambah kacepetan gratis miturut teori, nanging kamuflase ing rega tarif konvergensi.

Sawise pengumuman kasebut, perusahaan kasebut ora menehi komentar babagan perkara kasebut maneh, nganti sawetara dina kepungkur, amarga CNMC kudu nyetujoni. Tanggal kasebut wis teka lan Movistar wis diwiwiti dobel kacepetan kanggo kabeh klien sing wis njaluk langsung saka server, amarga serat, bisa mindhah kacepetan luwih saka 1 GB, tanpa masalah.

Klien kanthi kecepatan 300 MB bakal dadi 600 MB, dene pangguna kanthi 50 MB dadi 100 MB. Ing kabeh kasus, kita ngomong babagan kacepetan simetris, sanajan pancen ora ana operator sing saestu menehi kacepetan kanthi simetris, ora preduli manawa dheweke negesake.

Movistar wis wiwit nambah kacepetan langsung kanggo kabeh pangguna sing njaluk liwat 1004, utawa liwat portal sing diwenehake Movistar kanggo para pelanggan kanggo nindakake manajemen kanthi tarif.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)