Mung mbutuhake $ 5 kanggo hack komputer mung sak menit

hack komputer

Kita saiki urip ing jaman transisi, ing endi ana akeh analis lan perusahaan sing ngebaki babagan nuduhake lan nggawe kita percaya, ing sawetara kasus, manawa kita urip ing jagad sing keamanan, salah sawijining pilar masarakat modern, katon kaya yen kita wis janji nanging apa kita durung nate dadi individu, soko sing dadi jelas nalika surfing internet saben dina, sistem sing dadi basis komunikasi lan kayane pancen ora aman.

Kita duwe bukti anyar babagan sing arep dakkandhani ing publikasi paling anyar sing digawe ora kurang saka Samy kamkar. Kanggo sing durung nate krungu jeneng iki, cukup kandhani manawa ora ana siji-sijine jeneng kasebut peretas topi putih utawa peretas etika paling misuwur ing wayahe, sing wis tanggung jawab nggawe piranti kanthi kapasitas cekap kanggo hack komputer kurang saka siji menit.


Raspberry Pi

Kanthi mung $ 5, sampeyan bakal duwe hardware sing dibutuhake kanggo hack komputer kurang saka siji menit

Pancen amarga dudu peretas sing digunakake, yaiku wong sing golek cacat, bug, lawang mburi (apa wae sing pengin diarani) kontrol komputer sampeyan lan goleki piala sampeyan, wis mutusake nggawe publik penemuan lan cara lan metodologi sing bakal dilanjutake kanggo nindakake karya iki, sawise menehi tandha marang perusahaan sing duwe piranti lunak sing nyerang kanggo ngontrol komputer lan produke ditambal.

Nalika sampeyan bisa maca ing judhul postingan sing padha iki, kita mung ngandhani babagan investasi 5 dolar kanggo bisa ngontrol komputer apa wae. Kepiye carane bisa uga, amarga iki kita butuh kontrolere kayata Raspberry Pi Zero. Supaya bisa ditindakake, papan sing misuwur kudu duwe program angkoro sing dipasang, yen disambungake liwat USB utawa Thunderbolt, bisa niru piranti Ethernet lan nyerang kabeh sambungan output ing komputer. Thanks kanggo iki, sampeyan bisa ngapusi sampeyan kanthi bener pembajakan kabeh lalu lintas internet sing liwat.

Iki bisa uga katon sepele, nanging sing penting yaiku serangan iki, sistem kasebut bisa uga nyolong kabeh cookie sing ana ing komputer nalika pangguna nggunakake browsing kaca tanpa enkripsi web HTTPS. Gagasan sing diterusake yaiku mbabarake kabeh layanan sing wis sampeyan kunjungi, banjur sampeyan wis ngidentifikasi manawa router internal komputer sing diserang wis katon supaya bisa diakses saka jarak jauh.

Ing tembung dhewe Kamkar:

Aku, minangka panyerang, bisa ngakses Raspberry Pi lan entuk cookie lan mlebu situs web sing padha karo sampeyan. Kanggo iki, aku ora butuh tembung sandhi utawa jeneng panganggo.

hacker

Thanks kanggo teknik iki, sapa wae bisa nggunakake identitas sampeyan ing kabeh situs sing sadurunge wis diakses saka komputer.

Kaya sing sampeyan ngerteni, pancen wis dituduhake manawa kanthi investasi udakara $ 5, kanthi ilmu minimal, sampeyan bisa hack komputer kurang saka siji menit, nyolong kabeh cookie lan lalu lintas web banjur, nalika wis waktune, gunakake kabeh informasi kasebut marang sampeyan, bisa, kanthi ala banget, kanggo ngganti identitas sampeyan ing sembarang jinis jaringan sosial, kayata.

Kadhangkala kasunyatane yaiku cara sing paling gampang yaiku paling efektif Lan, kaya sing ditampilake peretas etika iki, kadhang kala pancen gampang kompromi privasi komputer sanajan sampeyan duwe akses sing dilindhungi sandi. Aku ora pengin pamitan tanpa menehi salah sawijining peringatan sing biasane diwenehake ing ceramah sing ana gandhengane karo topik iki lan ora luwih becik ditinggalake peralatan kasebut tanpa jaga ing papan umum, sanajan wis dikunci.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Kursi Maria Carmen Almerich ngandika

    Kayane aku hacking komputer amarga 5 euro aku ora udan.