Netflix bakal nambah kontrol wong tuwa ing konten kasebut

tarif netflix desember 2017 natal

Apa sampeyan pangguna Netflix lan duwe anak ing omah? Informasi iki mesthi bakal narik minat sampeyan. Lan bisa tetep ngontrol apa sing dikonsumsi bocah cilik liwat layanan kayata Netflix, bisa sukses. Lan perusahaan ngerti manawa wong tuwa - kita - prihatin babagan masalah iki. Pramila sampeyan mung ngumumake sawetara wulan sabanjure: bakal nawakake alat kanggo ngontrol wong tuwa sing luwih apik.

Kaya sing dilaporake Netflix dhewe liwat blog perusahaan, Ing sawetara wulan mbesuk, bakal ngenalake pangowahan menyang kontrol wong tuwa kanggo layanan video on demand (VBD) utawa video miturut panjaluk (VOD). Dheweke ngerti manawa katalog kasebut akeh lan duwe seri lan film kanggo kabeh selera lan umur. Nanging dheweke luwih seneng yen wong tuwa dhewe sing bisa ngontrol iki lan dadi wong sing nemtokake watese.

Netflix nambah kontrol wong tuwa

Komentar Netflix babagan pratelan resmi: "Kita ngerti manawa saben kulawarga beda lan wong tuwa dhewe beda karo sing dianggep cocog kanggo saben umur." Lan dheweke ora salah. Wiwit kuwi Kode PIN bisa digawe kanggo konten sing ora kalebu watesan klasifikasi umur. Iki bisa dadi:

  • G: bocah cilik nganti 9 taun
  • PG: bocah cilik wiwit umur 10 nganti 12 taun
  • PG-13: bocah umur 13 nganti 16 taun
  • R: remaja nganti 17 taun
  • PG-17: kabeh umur liyane wiwit umur mayoritas

Nanging ing kene dudu kabeh. Lan langkah-langkah sing dipikirake Netflix dadi luwih adoh. Ngopo Uga amarga uga ngidini wong tuwa nyetel alangan lan kontrol wong tuwa kanggo konten tartamtu; Kanthi tembung liyane, yen sampeyan mikir yen seri utawa film tartamtu ora cocog kanggo anak, saiki sampeyan mung kudu mbukak alat kasebut, ketik judhul konten lan tandhani manawa ora cocog. Pinter. Nanging, ora ana tanggal tartamtu kanggo implementasine: bakal tekan wulan mengko ing kabeh piranti sing kompatibel karo Netflix lan kabeh pasar internasional.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)