Netflix mlebu perjanjian karo Obamas kanggo nggawe proyek

tarif netflix desember 2017 natal

Netflix misuwur amarga ngumumake kolaborasi utawa proyek kanthi jeneng gedhe ing film lan televisi. Mesthi dadi salah sawijining kunci sukses platform. Sanajan penandatanganane sing anyar janji bakal menehi akeh perkara kanggo dibahas, amarga dheweke dudu babagan aktor utawa direktur terkenal. Perusahaan kasebut wis resmi ngumumake perjanjian karo Obama.

Ya, sampeyan maca kanthi bener, Barack lan Michelle Obama wis mlebu perjanjian karo Netflix. Pasangan kasebut bakal ngembangake kabeh jinis proyek kanthi platform streaming. Saka seri, film utawa film dokumenter, utawa akeh proyek liyane. Tanpa mangu-mangu, tandha tangan sing bakal dibahas.

Iki dudu perjanjian sepisan, amarga Netflix negesake manawa Obamas wis mlebu kontrak pirang-pirang taun durasi Dadi sampeyan bisa ngerti manawa ana kapercayan lengkap ing proyek kasebut sing bakal dikembangake ing platform.

Ing wayahe ora ana kedadeyan babagan konten sing bisa diarepake. Sanajan dheweke ujar manawa kita bisa nyana kabeh babagan iki. Amarga bakal ana film, seri, film dokumenter, seri-seri… Dadi, pasangan kasebut duwe akeh tugas sadurunge ing platform kanthi ide-ide anyar kasebut.

Warta babagan penandatanganan Obamas pancen kaget banget wis nyebabake saham Netflix mundhak akeh ing pasar saham Amerika. Ing pungkasan pasar mundhak 2,36%. Dadi kayane pasar saham wis transfer iki kanthi cara sing positif.

Netflix uga ora menehi komentar nalika kita bakal bisa ndeleng proyek pisanan kasebut ing layar. Kasunyatane, ora dingerteni manawa ana proyek kasebut sing wis berkembang, utawa apa kita kudu ngenteni sawetara wektu. Nanging yen ndeleng kesepakatan sing ditandatangani, kayane wis ana ide sing jelas babagan sing pengin ditindakake. Kita mung kudu ngenteni tekane wae.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)