Netflix ngluncurake Crita dhewe ing aplikasi kanggo iOS

tarif netflix desember 2017 natal

Sawetara minggu kepungkur kabar ana sing ujar Netflix arep ngenalake Stories (kaya Instagram) ing aplikasi kanggo iOS lan Android. Pungkasane, fungsi iki wis dadi kasunyatan. Amarga pangguna sing duwe aplikasi ing iOS wis bisa ngrasakake fungsi kasebut. Iki minangka fitur sing ngidini sampeyan ndeleng macem-macem konten sing kasedhiya ing layanan streaming.

Ing minggu kasebut, akeh komentar babagan fitur iki ing Netflix. Amarga pangguna khawatir yen kakehan nggunakake data. Untunge, kita wis ngerti luwih akeh babagan fungsi iki lan cara kerjane. Carane ora?

Fitur utama pratinjau ing Netflix yaiku ora otomatis. Beda karo apa sing kedadeyan ing Snapchat, mung bakal diaktifake nalika kita ngeklik. Dheweke meh padha karo Crita, amarga gambar mini sing bentuke bunder lan kontene diputer kanthi vertikal sawayah-wayah. Dadi, kita ora prelu muter telpon.

Kisah Netflix uga duwe durasi 30 detik. Katoné dadi durasi standar kanggo umume. Dadi, dheweke milih seragam babagan perusahaan kasebut. Crita babagan kabeh konten anyar ing platform bakal ditampilake.

Dheweke dimainake kaya slide show. Supaya pangguna bakal bisa pindhah saka siji liyane kanthi nggeser layar. Kajaba iku, app Netflix ngidini kita simpen konten yen pengin dideleng mengko. Kanggo iki, ana tombol kanggo nambah konten sing bisa diputer mengko.

Fungsi iki bakal ngidini pangguna nemokake konten anyar kanggo konsumsi. Dadi fungsi kanggo nemokake seri anyar ing Netflix. Saiki pangguna sing duwe app iOS wis seneng Crita kasebut. Ora ngerti kapan bakal teka ing Android. Nanging mesthine kudu cepet.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)