Netflix saiki bisa dideleng ing Firefox tanpa butuh plugin

Netflix

Yen sampeyan kerep ngakses Netflix saka browser komputer, kita yakin "Silverlight" minangka jeneng sing ora bakal disenengi, luwih-luwih yen sampeyan nyoba ngakses layanan kasebut saka browser Firefox. Plugin iki ngidini kita ngasilake konten sing dienkripsi liwat standar DRM (Adobe Content Decryption Module), sing ditindakake studio Hollywood ing jinis platform iki.

Silverlight ngidini sampeyan miwiti muter jinis konten liwat Netflix, nanging rada ngganggu yen kudu ndownload plugin supaya bisa nonton film lan seri lan malah luwih ngganggu kudu nganyari kanthi asring. Minangka prekara sing ora kedadeyan ing Safari, sing biyen kedadeyan ing Chrome lan mesthi mengaruhi pangguna Firefox. Nganti saiki.

Versi paling anyar saka Firefox ngurus standar DRM, supaya sampeyan bisa nonton Netflix tanpa nginstal plugin Siverlight. Mula, disaranake, yen sampeyan pangguna browser Mozilla, sampeyan nganyari versi paling anyar, dirilis sawetara jam kepungkur.

Ing VMozilla ersion 38 sampeyan bakal weruh manawa Modul Decryption Konten Adobe Primetime (CDM) wis terintegrasi kanthi otomatis, sing bakal tanggung jawab ngisi "kesenjangan" sing ditinggalake dening Silverlight, sing bakal ngirit luwih saka siji repot.

Bukak menyang tab pembaruan Mozilla kanggo ndownload versi paling anyar supaya sampeyan bisa miwiti muter video Netflix kanthi cepet, tanpa gangguan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)