Nglampahi film Halloween kanthi game sing paling medeni

halloween 2015 mvj

Wengi mati wis ana ing kene Mundivideogames Kita ora bisa mikir cara sing luwih apik kanggo ngrayakake liburan sing digawe ing AS iki tinimbang nglipur Halloween kanthi sawetara game kanthi judhul medeni paling apik sing kasedhiya kanggo sistem game video saiki, sanajan mesthine, kita ora bakal lali nemokake mayat klasik sing isih lawas nanging isih seger.

Yen ing antarane rencana bengi sampeyan saka Halloween Iki kalebu mbuwang sawetara jam ketegangan ing ngarep layar - lan yen ana ing perusahaan, luwih becik, lenggah kursi lan cathet rekomendasi sing diwenehake ing ngisor iki. Aja wedi, ora ana trik ing kene, mung sing isih volume lan tulang punggung.

dying cahya
(PlayStation 4, Xbox One, PC)

Yen sampeyan disenengi Pulo Mati, para pangripta wis bali kanthi proposal liyane kanggo ngremuk zombie kanthi akeh judhul kasebut: dying cahya ngusulake supaya kita bisa urip ing skenario ekstensif sing kebak wong sing kena infeksi pengin nglelehake untu, supaya kita kudu nggawe gaman lan alat dhewe kanggo urip lan uwal saka bencana biologis.

 

Soma
(PlayStation 4, PC)

Forume Wong Tegal Games, panganggit sagas penumbra y Amnesia, sepisan maneh dheweke menehi tandha medeni ordago. Soma minangka petualangan tegang ing jero segara sing ndadekake kita bisa teka ing mangsa bencana kanthi fasilitas kasebut Pathos-II dheweke duwe peran penting. Mesin ing fasilitas kasebut bakal wiwit ngembangake kesadharan manungsa lan iki bakal dadi salah sawijining tantangan sing bakal kita adhepi.

 

nganti Dawn
(Playstation 4)

Kabin ing alas sing diisolasi ing salju, bahaya sing bakal teka, pati lan protagonis sing ora dikarepake sing uripe isih ana. Kayane kaya bahan khas film horor klasik wiwit puluhan taun kepungkur, lan nganti Dawn Iki minangka pakurmatan sing luar biasa kanggo film kasebut - kanthi adegan sing dilacak ing karya liyane dening Wes Craven- nanging iki minangka game video sing luwih apik: njupuk keputusan bakal mengaruhi pangembangan crita lan saben langkah sing bakal ditindakake dadi pungkasan sing ora dikarepake nganti Dawn minangka salah sawijining kejutan taun iki kanggo PlayStation 4, lan kasuksesane wis ana sing ngeculake pangembangan anyar lan bakal kompatibel karo PlayStation VR.

 

Kholat
(Pc)

Kholat yaiku game video adhedhasar sing elek Prastawa Dyatlov. Ing taun 1959, sangang siswa enom Rusia padha ilang ing sing diarani gunung pati lan jisime banjur ditemokake ing kahanan sing aneh: tendha-tendhane wis suwek metu saka njero, kaya-kaya nyoba banget mlayu saka prekara, lan ditemokake mati ing sacedhake kamp cilik, sawetara tanpa papan perlindungan, nuduhake aneh tatu bedhah, lan sing paling ngganggu, awake menehi radiasi. Pendhudhuk ing kana jelas banget yen papan iki minangka papan sing kudu dihindari lan pemandangan fenomena sing umum ditemokake ing wilayah kasebut. Ana apa ing kana? Kholat Dheweke ngusulake supaya ngliwati papan-papan ngipi elek sing nglumpukake cathetan kanggo njlentrehake apa sing bisa kedadeyan karo para korban misteri sing isih durung rampung iki lan dheweke duwe swarane aktor Sean Bean minangka narator.

 

Resident Evil HD Remaster
(PC, PlayStation 4, Xbox siji, PlayStation 3, Xbox 360)

Tinjauan klasik iki Resident Evil 1996 minangka conto carane nggawe ulang. Kamera tetep, skenario sing ditampilake, bagean visual sing apik, teka-teki, makhluk ngipi elek lan kasusahan sing disesuaikan minangka bahan ing ngisor iki Resident Evil HD Remaster, sing pirang-pirang generasi kepungkur, minangka salah sawijining eksklusif sing paling ora dingerteni GameCube -sanajan dheweke banjur diowahi dadi Wii-. Minangka kesempatan sing cocog kanggo nyedhaki saga Resident Evil utawa ngelingi wektu-wektu sing apik banget, yaiku game sing paling apik ing game zombie Capcom.

 

Revelations Resident Evil 2
(PC, PlayStation 4, Xbox siji, PlayStation 3, Xbox 360)

Kita terus karo Resident Evil lan wektu iki giliran Wahyu 2, judhul sing ngontrol karakter klasik kaya Claire redfield o Barry burton. Program kasebut nawakake macem-macem medeni, teka-teki lan tumindak sing paling nyenengake. Wiwitane dirilis ing format episodik lan liwat digital, nanging saiki sampeyan bisa tuku game lengkap kanthi edisi fisik kanthi ekstra lan kanthi rega sing cukup kompetitif.

 

Project Zero V: Prawan Banyu Ireng
(Wii U)

Ing saga Proyek Zero -o Frame fatal ing negara Paman Sam- terus nang dunia hantu sing medeni lan panggunaan kamera saiki klasik sing ngidini kita nglawan entitas kasebut. Kemungkinan printah saka Wii U Babagan game kaya sarung tangan lan, sanajan ora dadi judhul sing paling apik ing saga iki - kita kabeh terus mikir Kupu layung minangka sing paling berkesan - minangka pilihan sing paling disaranake kanggo para jiwa Wii U, sing ora mewah banget ing program jinis iki - ing kana kita duwe sing pertama Revelasi Resident Evil o ZombiU, sing wis tekan platform liyane taun iki.

 

Lima Nights ing Freddy's 4
(Pc)

Mesthi sampeyan akeh sing wis ngerti klik lan nuduhake kaslametan iki. Lima Wengi ing Freddy ngusulake supaya kita bisa urip ing lingkungan sing robot animatronik ora lugu kaya sing dianggep priori. Klasik sing wis ana ing cicilan kaping papat lan minangka salah sawijining game horor sing paling nesu ing kalangan pamirsa enom.

 

Rekomendasi liyane

Resident-Evil-6-Capcom

Kita ora bisa nglalekake judhul generasi saiki kayata medeni Outlast, remastering saka Suwene saka utawa sing megah Alien: hubungan, telung game kanthi kualitas sing ora bisa dipertanyakan. Nanging yen sampeyan rada nostalgia lan sampeyan wis tren, kita uga duwe sawetara program sing disaranake sampeyan bisa ndeleng lan nutupi macem-macem platform: Wengi Echo: Beyond, obscure, Resident Evil 2, Resident Evil Zero, Resident Evil 4, Project Zero 2: Crimson Butterfly, trilogi asli saka Bukit bisu, peteng langgeng, wengi wengi, papan mati, perkara, Kuon, wedi kadhemen, aturane mawar, menara jam 3, wedi banget, lemah sing nggegirisi, mungsuh nol o Piyambak ing peteng: Knightmare Anyar.

Muga-muga rekomendasi bisa narik kawigaten sampeyan lan muga-muga sampeyan, saka Mundivideogames, seneng lan medeni Halloween.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.