Niantic ngupayakake pemain kanggo ngowahi peta Pokémon Go dadi 3D

Pokémon GO

Saiki aku yakin kabeh ngerti game Nintendo sing menehi sukses ing perusahaan Jepang, mula, saiki Pokémon Go lagi siyap ngetrapake versi anyar sing peta luwih nyata kanggo pemain sampeyan.

Ing kasus iki yaiku babagan adaptasi peta ing 3D, mula kecemplung pemain mesthi wae bakal luwih gedhe. Iki pancen mbutuhake akeh gaweyan amarga kabeh dalan kudu "dipetakan", mula Niantic njaluk bantuane para para pemain kanggo ngleksanakake perbaikan kasebut.

Pokémon Go

Ing bagean lan tanpa kesusu

Iki minangka upaya sing nyata, nanging asile bakal luar biasa karo kabeh peta ing 3D nalika Pokémon dijupuk. Kanggo nindakake iki, sawetara alun-alun lan taman sing paling penting ing kutha-kutha bakal wiwit diowahi dadi format 3D lan dalan, dalan, lsp. Bakal terus. Pakaryan kasebut gedhe banget lan para pangembang game kepengin banget miwiti ngimplementasikake jinis peta kasebut ing game amarga bakal diwenehake sesanti sing luwih nyata.

John Hanke dhewe, nerangake marang media babagan niat kanggo ngetrapake jinis peta lan bisa uga salah siji sing kolaborasi ing perbaikan iki yaiku sampeyan:

"Peta AR" penting banget kanggo ngrasakake kasunyatan sing ditambah. Kita pengin para pemain nggawe papan kasebut lan amarga kamera piranti seluler para pemain bisa nggawe digital lan ngembangake perspektif pemain, peta 3D ing Pokémon Go bakal nambah pengalaman pangguna.

Aku sejatine dudu pemain Pokémon Go, nanging wong-wong sing saiki main game Nintendo mesthi seneng kaya inisiatif paningkatan kasebut. Kita bakal ndeleng pembaruan musim panas iki kanthi jumlah warta lan Muga-muga sampeyan bisa enggal nikmati peta 3D nyata kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.