Nintendo kanggo nutup Wii Shop ing taun 2019

Sasi sawise diluncurake Nintendo Wii ing November 2006, Wii Shop diluncurake, saka ngendi kita bisa tuku game lan aplikasi kanggo konsol kasebut. 11 taun sawise dibukak lan sawise rong generasi konsol Wii, perusahaan Jepang nembe ngumumake bakal nutup Wii Shop ing wiwitan taun 2019, nanging wiwit tanggal 26 Maret 2018, poin ora bisa ditambah maneh ing akun Y Ora bisa tuku sawise 31 Januari 2019, mula Nintendo ninggalake apa wae dhukungan kanggo Wii lan Wii U.

Tutup toko kalebu WiiWare, game console, download saka saluran Wii lan, sing paling penting, alat Wii U Transfer, sing bisa ngirim game sing sadurunge dituku menyang Wii U. Sawise toko ditutup, Januari ngarep 31, ora bakal ana cara kanggo mbalekake game, aplikasi utawa data liyane. Kabeh poin sing durung dibuwang bakal dikembalikan menyang pelanggan liwat metode sing durung ditemtokake perusahaan saiki.

Kabeh game sing sampeyan tindakake nalika Wii Shop ditutup isih bakal kasedhiya, nanging nalika mbusak, kita bakal lali, amarga ora bakal bisa njupuk maneh. Pancen luar biasa manawa Nintendo njaga toko Wii nganti suwe, nanging cetha manawa sanajan akeh pangguna sing nyimpen ing lemari, isih ana pangguna sing seneng. Ing 2013, wiwit ngluncurake klasik Nintendo kanggo Wii, sawijining pangguna sing ngormati saben dina, nanging isih durung bisa entuk pangsa pasar sing dihormati Sampeyan bakal ngidini sampeyan dadi alternatif kanggo Xbox utawa PlayStation.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.