Nintendo bisa uga ora nggawe unit liyane saka Mini Mini NES

NES Klasik Mini

La NES Klasik Mini Iki minangka salah sawijining konsol, sing ora ana gandhengane karo jagad liyane, amarga aja lali, minangka replika saka NES sing bisa diputer sawetara taun kepungkur, nyebabake pangarepan gedhe, bisa adol kanthi jumlah akeh . Kajaba iku, saben sawetara unit didol, stok kasebut entek sawetara menit, dadi akeh pangguna tanpa kamungkinan bisa nikmati game video nalika isih cilik ing pirang-pirang kasus.

Saiki ana desas-desus nguwatirake kabeh wong sing durung bisa nyekel NES Klasik Mini, lan yaiku Nintendo bisa mungkasi produksi pabrik kasebut. Informasi kasebut diwenehake saka buruh ing Bergsala, distributor Nintendo Nordic.

Kayane katon kaya bakal ana sawetara pangiriman liyane lan wiwit saiki saham NES klasik Mini sing populer ora bakal dijawab maneh. Informasi kasebut durung resmi, nanging uga wis tekan distributor liyane Nordik sing nerbitake pesen ing kaca Facebook resmi;

Saiki resmi NES Klasik wis ora diterusake miturut importir Nordic Nintendo Bergsala AB. Iki tragis kanggo kita lan para pelanggan, amarga ora bakal nampa pesenan sing diwenehake nalika Juli 2016.

Bakal ana pangiriman ing wulan Maret lan April banjur rampung. Kita bakal kontak karo kabeh wong sing ngenteni, sing bakal nampa kabar sedih liwat email dhisik.

Kita bakal terus ngawasi antrian pesenan lan sing ing posisi paling dhuwur bakal nampa pesenan luwih dhisik. Kita mung bakal getun karo kahanan iki amarga dikandhani yen bakal cepet ngrampungake kabeh panjaluk lan saiki pesen campuran wis tekan.

Langkah iki mung ditrapake kanggo negara-negara Nordik, sing bakal aneh banget. Ora diraguhi, yen mandhek produksi NES Klasik Mini dikonfirmasi, bakal dadi warta sing ala banget, kanggo Nintendo, nanging utamane kanggo akeh pangguna sing isih ngenteni tuku konsol klasik saka perusahaan Jepang.

Apa sampeyan ngerti keputusan Nintendo kanggo mungkasi nggawe Mini Mini NES?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.