April Nintendo Recap langsung

 

Nganyari pungkasan warta nintenderas praktis dipusatake ing longsor judhul Wong Gedhe N sing luwih akeh ngembangake katalog laptop paling anyar, Nintendo 3DSsanajan Wii U dheweke uga duwe sawetara menit.

Saka Mundi Videogames Kita nganyari karo ringkesan iki supaya sampeyan bisa nemokake trailer game sing ditampilake lan warta sing diumumake dening perusahaan Tokyo kanggo rong konsol saiki.

Mario Party 3DS

Klasik wiwit jaman Nintendo 64, ora bisa kliwat janjian karo konsol nintendera sing tugas. Bakal kalebu 7 papan, nganti 81 minigame, bakal menehi gameplay klasik saga lan bakal teka ing toko nalika musim salju.

 

Pulo Yoshi's 3

Angsuran kaping telu franchise iki dibintangi dinosaurus mlumpat ijo saka Nintendo, Id, lan bayi Mario. Ora akeh rincian utawa tanggal rilis sing diwenehake, nanging saka video kasebut bisa dingerteni manawa identitas saga bakal tetep utuh lan bakal menehi bagean grafis sing khas.

 

Legenda Zelda: Link menyang Biyen 2

Game kasebut dikembangake adhedhasar jagad kartrid mitos kasebut SNES sing dirilis maneh ing taun 1992. Game kasebut bakal nggunakake 3D saka Nintendo 3DS lan bakal ngidini Link bisa malih dadi gambar lan pindhah ing tembok lan tembok. Tanpa mangu-mangu, janjian sing ora bisa ditolak kanggo pamilik konsol pungkasan taun iki.

 

Negara Kuldi Kong Bali 3D

Versi portebel iki ditabuh dening Wii bakal teka kanthi level anyar lan mode eksklusif sing bakal nggunakake fungsi kasebut Nintendo 3DS. Wis samesthine bakal dirilis tanggal 24 Mei.

 

Tim Impen Mario & Luigi Bros.

Ing sawijining pulau sing misterius Mario kudu mlaku-mlaku ing antarane jagad nyata lan jagad impen, ngliwati pikirane sedulur, kanggo nemokake, kaping telung puluh papat, Persik Putri. Nyana kanggo tanggal 12 Juli.

 

Mario lan Kuldi Kong: Minis ing Gerakan

Bakal tekan istimewa ing eShop lan bakal nantang para pemain supaya nuntun karakter mini nggunakake kothak sing kudu dilebokake ing layar tutul supaya bisa nggayuh target ing layar ndhuwur, kanthi luwih saka 180 level lan papat mode. Bakal kasedhiya tanggal 9 Mei.

 

Mario Golf: Tur Dunia

Golf Mario

Bakal tekan musim panas lan bakal nawakake pendekatan klasik olahraga iki, nambah kemungkinan multiplayer kanthi koneksi internet lan kompetisi nglawan saingan saka sembarang penjuru dunia.

 

Legenda Zelda: Oracle Abad lan Oracle Musim

Tanggal 30 Mei, rong game kasebut bakal teka ing eShop, asline diprogram dening Capcom kanggo añeja Game Boy Game 12 taun kepungkur. Interaksi sing kita lakoni ing siji game bisa uga mengaruhi liyane, mbukak kunci, kayata kamar sing didhelikake.

Default Kanthi Wani: Peri Flying

Ora duwe tanggal rilis khusus, nanging luwih elek yen RPG sing ditunggu-tunggu iki bakal tekan benua lawas ing taun 2013. Kurang menehi watu.

Profesor Layton lan Warisan Azran

Layton dheweke ora kejawab siji-siji lan bali maneh, kanthi teka-teki lan teka-teki kanggo nantang pangguna Nintendo 3DS, sanajan saiki durung duwe tanggal rilis tartamtu.

 

Shin Megami Tensei IV

shin migami tensei iv

RPG eksklusif iki bakal teka 3DS kanthi fungsi lengkap sing njupuk kauntungan saka console Nintendo lan minangka komitmen kuat liyane kanggo jinis iki lan tambahan penting kanggo katalog mesin kasebut.

 

Aku uga ngarepake sampeyan, Wii U Sampeyan uga duwe menit kamulyan, sanajan dudu wara-wara anyar sing bisa dideleng.

 

BumiBound

Game kasebut pungkasane bakal tekan console virtual wong Eropa saka Wii U nanging sayangé, ora ana tanggal tartamtu utawa rincian liyane sing diwenehake babagan iki.

Super Luigi U Anyar

Ora luwih utawa kurang saka dlc kanggo Super Mario Bros Anyar sing nambah 82 tingkat lan kamungkinan kanggo muter karo sadulur saka Nintendo, Luigi, kanthi kemampuan kanggo mlumpat sanajan kontrol sing rada rumit dibandhingake Mario. Downloadable iki bakal teka ing mangsa panas.

 

pikmine 3

Sing paling penting yaiku penggabungan pikmin mawar mabur, bisa ngangkut obyek liwat udara. Tanggal rilis durung ditetepake ing Eropa, nanging bakal tekan Jepang tanggal 13 Juli lan ing AS tanggal 4 Agustus, mula ora suwe nganti tekan tanggal kira-kira kita.

 

Lan iki wae. Nintendo 3DS ngembangake katalog kanthi game sing abot, dadi laptop paling enak ing pasar, sanajan ing sisi liyane, kita bisa ndeleng manawa Nintendo njaga baris piranti lunak sing tradisional lan terus-terusan, sing bisa dadi pedhang bermata loro. Minangka kanggo Wii U, woro-woro suntingan kanggo konsol sing butuh oksigen kanthi cepet kaya game: bakal E3 wayahe kita ngenteni? Yen sampeyan ora kejawab presentasi, kita pasrahake kanthi lengkap supaya sampeyan bisa nikmati kanthi lengkap:


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)