Nintendo, luwih padha

Ing sawijining dina, golek informasi babagan sing diwenehake Nintendo lan pratelan sing diwenehake Miyamoto lan Reggie Fils-Aime, aku nemokake wawancara karo Geoff Keighley, sing misuwur amarga kontroversi Doritos-Dew. Lan kaget nalika ndeleng kepiye Geoff kanthi tanpa belas kasir ngeculake pitakon lan kritik sing nyenengake babagan presentasi lan kahanan saiki Wii U.

Dhukungan praktis null saka katelu, Asli orisinalitas Nintendo ing apa sing diumumake, adol kuciwo utawa katalog sing isih kudu diwiwiti pirang-pirang wulan mung sawetara topik sing dibahas ing obrolan kasebut lan saka ngendi Reggie metu sabisa-bisa, mbaleni ad nauseam . wangsulan. Sawise mlumpat, rasane yen Nintendo isih kari ing kene E3 2013.

Sejatine, supaya tetep gampang, nalika Microsoft lan Sony main akeh ing konvensi iki, Nintendo lan sawijining Direct Dheweke duwe tekanan mung kanggo ningkatake lingkungan sing rusak banget, lan kanthi judhul apa wae kanggo jangka menengah utawa jangka panjang, dheweke bakal kepenak. Lan bener, kanthi irama Langsung, Satoru Iwata Dheweke menehi "berita" sing apik. Lan tandha kutipan kasebut kasunyatan manawa ana prakteke kabeh sing diwulangake wis dingerteni sadurunge lan apa sing ora dingerteni pungkasane dadi terusan liyane kanggo perusahaan utama perusahaan.

Yen ana ciri khas Nintendo sajrone sejarah, karisma lan kepribadian sing kuat ing saben waralaba lan judhule duweke; yen saga sukses, beda-beda lan cukup dibedakake antarane kiriman kanggo terus kaget lan yen, ing tangan liyane, ora duwe resepsi sing digoleki Nintendo, mula ditinggalake ing kulkas kanggo nggawe wektu kanthi facelift. Saiki, kayane ora ana siji-sijine utawa liyane.

Mario Kart 8 lan anyar Super Smash Bros padha bisa tuku luwih saka padha amarga wis mesthi lan mesthi bisa. Sanajan ngono, pancen sejatine Mario Kart iki kalebu kalebu novel-novel anyar sing wis suwi ditakoni. Saliyane, salah sawijining game, yaiku priori, sing paling penting ing katalog Wii U, sing anyar Mario 3D, wis pungkasane dadi luwih sithik tinimbang tutugan Super Mario 3D Land. Nyatane, sampeyan mung kudu ngganti Land kasebut dadi World lan duwe judhul anyar. Wangsulan: Bab ingkang kaping pisanan ditularake yaiku adoh banget saka apa sing katon ing loro Super Mario Galaxy sing hebat lan ora ana inovasi apa-apa.

Saliyane, kita uga bisa ndeleng apa sing lagi ditindakake retro Studios, liyane minangka aset gedhe sing diduweni Wii U, lan, miturut keputusan studio, minangka terusan sing diakoni Donkey Kong Returns Negara sing kayane ora njupuk konsep sing wis dingerteni ing cicilan iki: pangowahan kamera, kembarane Dixie Kong lan liya-liyane. Miturut pendapatku lan sanajan aku dudu penggemar saga iki, aku mikir Metroid anyar bakal ditampa kanthi luwih apik.

Platinum Games bobote ing presentasi iki wiwit gameplay anyar saka Hebat 101 lan pungkasane sampeyan bisa ndeleng luwih saka Bayonetta 2, malah luwih akeh hiperbola tinimbang pérangan pisanan. Ora diraguhi, rong judhul apik saka studio Jepang.

Trailer anyar kanggo Pokémon X / Y, sing bakal tekan tanggal 12 Oktober menyang kabeh jagad, lan ironis, minangka game sing nuduhake evolusi sing luwih gedhe babagan pangiriman sadurunge. Lan, kanggo kula, sing paling apik ing Nintendo Direct, video anyar sing nganggo urutane critane game X, panerusipun Babad Xenoblade sing hebat, kayane, mecha bakal dadi penting banget.

Cekakipun, ora bisa ditolak manawa katalog Wii U bakal rame banget ing pungkasan taun iki, nanging kaget yen akeh judhul kasebut dadi asale lan inovatif sing asale saka tangane sapa wae. Pembuatan ulang kaya Zelda Wind Waker, pangiriman anyar dilacak sadurunge Super Mario 3D World utawa sekuel langsung kaya Donkey Kong anyar sing nuduhake kesed, miturut pendapatku, aku ora ngerti apa perlu konsol angkat sirah.

Informasi liyane - Nintendo ing MVJ


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.