Nintendo Switch Online bakal duwe panyimpenan maya

Nintendo Ngalih Online

Nintendo wis suwe banget kanggo ngumumake layanan online kanggo Switch. Sanajan pungkasane, sawise ana desas-desus lan woro-woro, perusahaan wis ngonfirmasi kabeh rincian babagan layanan iki. Kaya sing wis dingerteni, jenenge Nintendo Switch Online. Sampeyan bakal duwe layanan gratis kanggo wong-wong sing ora pengin mbayar. Sanajan kita uga wis mbayar langganan.

Pangguna sing milih versi mbayar ing Nintendo Switch Online bakal duwe akses menyang konten eksklusif kaya game klasik, tawaran, game online lan uga cloud storage lan langganan kulawarga. Dadi Nintendo janji bakal menehi akeh prekara.

Sawetara wektu kepungkur wis dikonfirmasi manawa bakal ana rencana kulawarga, sanajan saiki kita luwih ngerti babagan kondhisi kasebut lan kondhisi. Wiwit nganti wolung anggota bisa dadi bagean saka langganan kulawarga kasebut. Ing rencana langganan individu, pangguna duwe telung opsi:

  • 1 wulan: 3,99 euro
  • 3 wulan: 7,99 euro
  • 12 wulan: 19,99 euro

Nintendo Ngalih

Nalika babagan taruhan langganan kulawarga, Sampeyan mung bisa entuk umur 12 wulan, sing ing rega iki duwe rega 34,99 euro. Harga kasebut wis dikonfirmasi kanggo Nintendo Switch Online. Dadi ora bakal ana pangowahan.

Lengganan kanggo Nintendo Switch Online bisa dipikolehi wiwit wulan September, kaya sing dikonfirmasi karo perusahaan kasebut. Uga, langganan iki kudu disambung menyang Akun Nintendo, dadi langganan saben konsol ora dibutuhake. Luwih becik, pangguna bisa ngaktifake akun kasebut ing konsol sing pengin digunakake layanan kasebut.

Ing tanggal 15 Mei, kemungkinan nggawe klompok kulawarga ditawakake disambung menyang akun, sing bisa kalebu maksimal wolung anggota (kalebu sing duwe). Akun bocah uga bisa dilebokake, sing bakal diawasi dening wong tuwa. Iki Langganan Nintendo Switch Online Dheweke bisa dituku ing situs web Nintendo, eShop lan panyedhiya liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)