Nintendo Switch dudu konsol kanggo game digital

Sajrone wingi, rincian anyar diwenehake babagan konten lan cara Nintendo Switch bisa digunakake. Salah sawijining aspek sing paling dikritik yaiku kasunyatan manawa konsol kasebut mung duwe panyimpenan 32GB, diiringi pamaca kertu. Ora kurang nalika umume konsol generasi saiki ayun antarane 500Gb lan 1TB panyimpenan internal, taruhan sing jelas babagan game video digital lan tawaran rencana langganan sing disalahake. Nanging, Nintendo kayane ora yakin karo game digital kasebut. Detil anyar muncul babagan apa sing bakal katon kaya sistem belanja digital Nintendo lan ora apik banget. 

Nintendo wis ngonfirmasi telung game digital kanggo dina peluncuran, yaiku RMX Cepet, Knight Shovel: Spectre of Torment, lan Shovel Knight: Treasure Trove. Nanging, kayane sampeyan ora bakal ninggalake toko tanpa kertu kanggo nyedhiyakake panyimpenan ekstra, lan miturut data sing bocor paling anyar, sampeyan ora bakal bisa nyimpen salah sawijining game kasebut ing memori sing kalebu ing Nintendo Ngalih kanthi asli.

Warta liyane sing ora apik yaiku virtual Console, Emulator konsol retro Nintendo sing dipikirake kanggo Switch, uga ora kasedhiya kanggo tanggal rilis.

Gerakan paling anyar iki ora cocog karo macem-macem pemain sing pengin bisa nikmati konten digital ing endi wae, ora ana sing adoh, lan kabar paling anyar babagan Nintendo Switch iki yaiku game video. Dheweke ora bisa diinstal ing liyane saka siji konsol, yaiku, bakal tetep ing perpustakaan sampeyan, nanging mung kasedhiya ing console sing disambung menyang akun kasebut. Kita ora pengin mbayangno apa sing bakal kedadeyan yen console sampeyan rusak, utawa mung yen sampeyan duwe omah ing omah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)