Nokia 8 pamer nganggo kamera dobel saka ZEISS lan liya-liyane

Nokia wis mbalekake maneh kanthi dana investasi Tiongkok, cukup cetha manawa Nokia anyar ora ana gandhengane karo Nokia lawas, nanging ora ateges kita bakal ndeleng piranti kualitas nyata. Sawetara dina kepungkur suling muni kaya hubungan katresnan anyar antarane ZEISS lan Nokia, sing kayane wis dikonfirmasi dina iki amarga bocor paling anyar sing bisa dideleng ing Nokia 8 kanthi kamulyan.

Kamera dobel, ditandatangani dening ZEISS lan warna biru peteng sing apik banget. Mangkene carane Nokia ngarahake narik ati maneh kebak rasa kangen karo merek sing ngerteni manawa kita lair saka segi telephony seluler.

Kita wiwiti karo kamera 13 MP ing kaloro sensor, diproduksi nganggo optik perusahaan Carl Zeiss, ora liya lan ora kurang. Nanging ora mung iku, bakal diiringi panel 5,3 inci (rasio langka sing dipilih dening perusahaan Tionghoa) kanthi resolusi 2K ora luwih lan ora kurang. Kanggo iki, sampeyan butuh kekuwatan a Qualcomm Snapdragon 835 luwih saka dikenali, nalika 4GB utawa 6GB RAM Dheweke bakal dipasrahake karo pilihan pangguna dhewe.

Ing babagan panyimpenan, kita mung bakal duwe Panyimpenan 64GB sing bakal kita tambahake amarga slot kertu microSD, lan kaya seluler Cina sing apik sing dibanggakake, dual SIM. Tim saka VentureBeat wis ngakses informasi iki uga foto pisanan piranti kasebut. Sejatine ora bakal bisa bersaing karo ukuran Samsung Galaxy S8, nanging kudu ati-ati amarga bisa mbebayani karo wong liya kayata Motorola, LG utawa Huawei, kabeh bakal gumantung karo cara sing padha nyoba. kita kanthi rega lan penyebaran sing ana ing pasar liyane sing ngluwihi raksasa Asia.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)