Nokia 9 Diluncurake: Kabeh Fitur Bocor

Nokia 9 gambar

Nokia 9 bakal dadi kapal penggedhe sabanjure perusahaan sing dilahirake dadi Phoenix. Nganggo bareng karo HMD Global, perusahaan liyane sing totoan akeh ing sektor kasebut lan wis duwe sawetara tim ing pasar. Kita ngerti manawa ana pedhang Norse pisanan sing anyar bakal muncul ing papan kasebut. Lan sadurunge kedadeyan iki - lan kaya biasane - kejutan ora bakal pungkasan nganti pungkasan: Lembar teknis Nokia 9 wis bocor kanthi rinci.

Saka Gizmochina Warta babagan bocor iki tekan kita. Kita ora ngerti apa token kasebut sah, nanging kita yakin. Nanging, kanthi nganakake ulasan kanthi cepet babagan sing wis bocor, bakal dikandhani manawa sampeyan minangka tim sing ora bisa dingerteni ing pasar. Lan ora akeh desaine, nanging kanggo fitur sing kuat; kamera sampeyan sing paling apik; lan teknologi sing digunakake.

Layar lan daya Nokia 9

Kaping pisanan, mesthine Nokia 9 sing wis bocor duwe layar 6,01 inci, sanajan ukurane ora amba; merek dhewe sing bakal dadi layar 6-inch ing faktor wujud 5,5-inch. Uga, lan ora bakal ketinggalan nalika gelut, teknologi sing digunakake bakal AMOLED, padha karo sing bisa dideleng ing taruhan gedhe Apple utawa Samsung.

Kangge, ing sisih listrik, Nokia duwe risiko lan nyelehake chip Qualcomm paling anyar, yaiku Snapdragon 845; tegese, model sikil ireng sing dicawisake kanggo model paling dhuwur ing sektor kasebut. Iki bakal diiringi a 8 GB RAM lan 256 GB papan panyimpenan internal - ora ana referensi slot kertu memori.

Nokia 9 datasheet

Kamera sensor triple kanthi lampu kilat hibrida

Yen sampeyan ngira yen Huawei P20 Pro bakal dadi siji-sijine terminal taun iki kanggo nggabungake telung sensor ing kamera utamane, sampeyan salah. Lan miturut sheet data, Nokia duwe telung sensor: 41 megapiksel, 20 megapiksel lan 9,7 megapiksel. Sing nomer loro yaiku TV lan sing pungkasan monochrome. Kita ora ngerti kanthi pasti kepiye tumindake, nanging saiki tim Huawei dadi sensasi ing sektor fotografi seluler. Kajaba iku, ing bagean cahya, tim kasebut bakal duwe sistem hibrida: lampu kilat Xenon lan lampu kilat LED.

Saliyane, kamera ngarep sampeyan bakal duwe sensor Resolusi 21 megapiksel lan bakal, kaya biasane, fokus ing selfies lan telpon video. Filter lan emoticon mesthi bisa ditrapake kanggo asil pungkasan, nanging kanggo iki, kita kudu ngenteni perusahaan sing bakal ngumumake kanthi resmi.

Baterai sing apik lan sertifikasi IP68

Baterai Nokia 9, ing kertas, nomer akeh. Kapasitas unit sing bakal digabung yaiku 3.900 milliamp lan tokoh otonomi sing ditawakake ing kertu saring yaiku: pacelathon 24 jam; Siyaga 565 jam; 13 jam puter maneh musik MP3; 12 jam puter maneh video.

Saliyane, Nokia 9 iki uga bakal dadi model sing tahan bledug lan banyu. Apa maneh, nduweni sertifikasi IP68 - siji liyane tinimbang iPhone. Kanthi iki kudune dawane 1,5 meter paling dawa 30 menit.

Android nganti pungkasan lan mateni jack audio

Kayane konyol, nanging Nokia dadi salah sawijining perusahaan sing ngurus masalah nganyari piranti kasebut. Lan ora masalah manawa ana ing kisaran input, medium utawa dhuwur; kabeh nampa perbaikan versi Android paling anyar. Nokia 9 iki uga bakal milih versi Android anyar sing paling anyar: Android 8.1 Oreo.

Pungkasane, kita kepengin ngerti yen Nokia uga wis menehi jack audio 3,5-millimeter ing model paling anyar - kita bakal weruh apa iki dikonfirmasi. Lan dituduhake manawa ngrungokake musik bisa digunakake nganggo headphone Bluetooth utawa liwat port USB-C amarga konverter jack USB-C nganti 3,5 mm.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)