Nokia ngluncurake rong telpon Android tahan banyu

Kantor Nokia

Senadyan kasunyatan manawa informasi minggu kepungkur salah, Nokia ngupayakake ngluncurake piranti seluler anyar menyang pasar. Bukak khusus loro telpon Android kanthi sertifikasi IP68Yaiku, bakal tahan banyu lan bledug.

Iki rong ponsel anyar bakal diproduksi dening perusahaan HMD Global, sing kalebu bagean saka Nokia Corp. Telpon anyar ora mung nduweni Android minangka sistem operasi utawa bakal tahan banyu nanging uga duwe Qualcomm Snapdragon 820 anyar lan bakal duwe layar resolusi dhuwur. Dikandhani yen ponsel bakal duwe Resolusi 2K ditampilake.

Rong ponsel Nokia bakal beda-beda ing layar, siji bakal duwe layar 5,2 inci nalika terminal liyane bakal duwe layar 5,5 inci. Loro panel kanthi resolusi 2K, kaya sing wis diandharake sadurunge.

Mobile Nokia anyar bakal duwe Android 7 wiwit wiwitan

Kita uga ngerti babagan kamera, wilayah sing mesthi unggul ing Nokia. Ing kasus iki, terminal loro bakal duwe resolusi 23,6 MP, Nanging, kita ora ngerti manawa bakal duwe teknologi Pureview, teknologi sing bisa ngluwihi 50 MP.

Terminal kasebut bakal duwe Android 7 dadi ngerti kanthi ora langsung Dheweke ora bakal dirilis sadurunge Android 7 mlebu seluler, yaiku, isih ana wektu kanggo ketemu piranti anyar Nokia anyar iki. Kepiye wae, kayane loro telpon Android Nokia iki ora bakal dadi masalah gedhe lan bisa uga wong nyedhaki kasunyatan sing sejatine dadi Nokia utawa duwe logo Nokia ing casing kasebut.

Nokia sing wis dingerteni sawetara, dudu kaya biyen lan saiki kayane nyerah sukses ing Android sanajan kasunyatane mula-mula ora pengin nggawe ponsel Android, ana sing ujar akeh sing ngukum perusahaan kasebut Apa bakal nindakake sing padha ing tahap anyar Nokia?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.