Ora suwe, sampeyan bakal bisa pilot drone DJI saka piranti nganggo Windows 10

Kayane kabeh pangguna sing duwe piranti Microsoft lan drone merek DJI pancen begja. Kaloro perusahaan kasebut nembe mlebu perjanjian ing piranti apa wae sing nggunakake sistem operasi Windows 10, bakal ngidini pilot drone.

Iki uga mbukak pilihan kanggo ngontrol utawa ndeleng data drone sing ora bisa ngontrol lan jelas kabeh iki. saka Windows 10 PC. Miturut Microsoft ing konferensi pangembang Build 2018, ing kutha Seattle, ana luwih saka 700 yuta komputer, tablet lan laptop sing saiki bakal bisa ngontrol drone DJI.

Loro hebat

Tanpa mangu Microsoft lan DJI minangka rong raksasa teknologi lan masing-masing nindakake bagean supaya bisa kaleksanan. Sing paling penting yaiku kalorone perusahaan pengin tuwuh ing segmen iki lan kanthi inovasi teknologi saka kalorone, mesthine ana kedadeyan sing luar biasa saka serikat pekerja iki. Paling ora penting, saiki kabeh sing duwe drone DJI lan pengin mabur utawa ndeleng data saka PC Windows 10, bakal bisa.

Kanggo iki Iki gabung karo solusi sing ditawakake Azure IoT Edge lan jinis pilihan liyane sing ditawakake layanan intelijen buatan Microsoft. ing wilayah kayata pertanian, konstruksi lan keamanan umum, kalebu pilihan liyane. Kanthi iki, tujuane yaiku kanggo nambah mupangate drone spektakuler lan nggunakake intelijen Microsoft. Mesthi wae kombinasi sing apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)