Analisis Headphone HS-3 Origem

Cover Origem HS-3

Kita tetep nyoba gadget sing gegandhengan karo musik. Aksesoris sing mbantu kita ngoptimalake Smartphone. Dina iki kita nuduhake sampeyan headphone kanggo kita sing seneng nikmati musik nalika olahragaing Asal HS-3.

Kaya sing bisa dideleng ing pasar, saiki ana atusan model saka headphone Sing nawakake teknologi nirkabel True Wiereles Sound bakal katon paling anyar. Nanging miturut kabutuhan saben pangguna, headphone iki bisa uga ora cocog.

Origem HS-3, musik sampeyan nurut irama

Kaya sing kita ucapake, miturut jinis olahraga sing sampeyan lakoni. Lan uga miturut intensitas karo sing kita laku, bocah cilik Headphone TWS bisa diuripake ora kepenak. Ora amarga bobote utawa kinerja. Nanging ya bisa uwal saka kuping lan tiba mudhun. Pecah, ilang, lan pungkasane mandheg irama kita.

Kanthi Asal HS-3 sampeyan mung kudu kuwatir ngalahake tandha paling apik. Apa ya ngono dirancang kanthi sengaja supaya ora tiba utawa ngeculke. Kajaba wujud anatomi headset, ing format intraural sing cocog banget. HS-3 Dheweke duwe elemen pengikat liyane supaya ora tiba utawa kita uga bakal kelanganr.

Headset abang Origem HS-3

La Tandatangan Origem lair durung suwe, ing 2.014. Digawe dening insinyur swara lan teknologi sing pengalaman. Lan karo tim desain sing seneng musik. Motivasi utamane yaiku nawakake pengalaman ngrungokake paling apik kanthi rega sing terjangkau. Nanging tanpa nglirwakake desain sing apik lan inovatif.

Cetha manawa Origem HS-3 ora dingerteni. Dheweke duwe desain sing narik kawigaten nalika elegan. Pilihan warna ireng lan abang sukses amarga wis katon apik. Gagasan yen dheweke isih duwe kabel bisa nggawe dheweke katon ora pungkasan. Nanging wis jelas ana sing seneng tombol ing njaba headset kanggo ngapusi kanthi luwih gampang.

Dirancang kanggo ndhukung kegiatan kita

Sekilas sampeyan bisa ndeleng manawa para desainer Origem pengin HS-3 sean pilihan kanggo penyayang olahraga outdoor. Kita waca kepiye headset duwe desain ergonomis sing cocog karo kuping. Lan a bobot nyaman amarga entheng apa. 

Handset duwe ukuran pad sing beda kanggo mesthekake pas sing sampurna. Lan ndhuwur kabeh sing kinerja swara sing bisa ditawakake headphone iki bisa dinikmati kanthi maksimal. Kenyamanan iku penting nalika digunakake kanggo olahraga, nanging ngerti manawa ora bakal ilang uga.

Ing bagean njaba saka headset kita ndeleng keliling logam ing tengah yaiku logo teken. Ing ndhuwur, kita ndeleng dhukungan sing mung ana ing ndhuwur kuping. Una kawat plastik sing kaku kanthi bantalan empuk ing area sing ana ing mburi kuping. Sing uga rluwes kanggo fiksasi total lan pancen kepenak.

Kontrol Origem HS-3

Ing headphone ora bakal ditemokake ora ana kontrol tutul utawa tombol. Kanggo iki, Origem HS-3 duwe keypad independen minangka gampang amarga migunani. Mung telung tombol, urip lan mati, sing uga bakal digunakake kanggo njawab utawa nutup telpon. Lan rong tombol liyane kanggo kontrol volume sing kanthi penet dobel uga mindhah trek maju utawa mundur. 

Uga dununge ing area tombol mikropon kanggo ngobrol ing telpon. Lan ing salah sawijining sisih, port sambungan kanggo ngisi daya "daya cepet". Iki minangka konektor Mikro USB ing endi kita kudu sambungake kabel mung 30 menit Kanggo seneng nganti 6 jam musik ora mandheg.  

El kabel kanthi warna abang Katon rada kandel tinimbang headphone konvensional. Iki njamin yen a sinkronisasi sampurna swara kaloro saluran kasebut Ora ilang swara utawa sambungan ing headphone. Lan ana ing mburi gulu mula ora bakal nemoni masalah apa wae olahraga utawa olahraga. Apa headphone sing sampeyan goleki? Sampeyan saiki bisa tuku ngeklik link iki, Origem HS-3 ing Amazon.

Swara kualitas kaget

Senajan tampilan fisik penting banget ing piranti apa wae, swara iku penting ing headphone. Lan amarga headset kanthi orientasi sing jelas tumrap para atlit, ana sawetara elemen penting sing kudu dipikirake. Ngelingi sadurunge pengendalian lan keamanan ora bakal ana masalah.

Kita seneng tenan karo sampeyan level volume sing kuat. Kadhangkala kita wis nyoba headphone sing level volume maksimal kurang. Iki dadi luwih penting nalika dadi headphone kanggo digunakake ing njobo. Mula, saliyane duwe kenceng apik diwenehi sistem intraural, swarane cukup banter mula mung bisa ngrungokake musik kita. 

Nanging musik kasebut ora mung swarane banter. Kita wis kaget karo kualitas swara kita bisa nggunakake Origem HS-3. Bass dirasa jelas. Lan treble muni karo kajelasan lan kualitas kita bisa nyana saka piranti sing larang banget. Kita seneng nyelehake maksimal tanpa distorsi dirasakake. Cekakipun, aspek swara nalika HS-3 entuk cathetan sing apik banget, lan ing kene sampeyan bisa tuku ing Amazon 

Perusahaan Origem nuduhake dhadhane kanthi HS-3 amarga lHeadphone pisanan nampilake teknologi HDR anyar (Range Dinamis Dhuwur). A algoritma sing bisa nyetel swara saka frekuensi sing beda kanthi otomatis. Kanthi cara iki nawakake a pengalaman swara stereo sing sampurna.

Tabel Spesifikasi Origem HS-3

Konten kothak Origem HS-3

Brand Asal Usul 
Model HS-3
Sistem headphone Intraural
Conectividad bluetooth 5.0
Jarak sing didhukung nganti 10 meter
Carga Ngisi daya cepet port USB mikro
Ngisi wektu 30 menit
Otonomi 6 horas
Kontrol 3 tombol fisik
Dimensi X x 18 10 5 cm
Dawa kabel 70 cm
Bobot 20 g
Rega 94.99 €
Link tuku Asal HS-3

Keuntungan lan Kekurangan Origem HS-3

Pros

Sampurna kanggo roto utawa olahraga ing njobo tanpa sumelang manawa tiba, rusak utawa kalah.

Kualitas sing ditawakake algoritma novel saka Swara HDR.

Daya sing cepet mung 30 menit, kita bakal duwe 6 jam musik tanpa ngaso.

Resik percikan banyu lan banyu dadi Sertifikasi IPX5.

Pros

  • Dirancang kanggo olahraga ruangan
  • Swara HDR
  • Daya sing cepet
  • Sertifikasi IPX5

Contra

Nduwe kabelSanajan ana ing mburi gulu kayane wis lawas.

Ora duwe kontrol tutul ing headset dhewe.

El rega ngluwihi pangarepan lan ora kompetitif banget.

Contra

  • Kabel kasebut ilang saka gaya
  • Ora ana kontrol tutul
  • Rega sing luwih dhuwur tinimbang sing diarepake

Pendapat editor

Asal HS-3
  • Rating editor
  • Rating bintang 3
94,99
  • 60%

  • Asal HS-3
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 75%
  • Kinerja
    Penerbit: 75%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 50%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.