Pangguna Nintendo Switch bakal kasedhiya game Diablo III taun iki

Game populer Diablo III ngumumake Rawuh kanggo Nintendo Console. Game mitos kasebut bakal dadi salah sawijining judhul anyar sing bakal dadi dhaptar game sing bakal teka sadurunge pungkasan taun 2018 lan sanajan nyata yen konsol ora kasedhiya akeh game saiki, game kasebut luar biasa tenan.

Ing kesempatan iki Diablo III Eternal Collection kanggo console Nintendo, bakal kalebu game asli, ekspansi Reaper Jiwa, bungkus Munggah saka Necromancer lan kabeh update sing wis dirilis nganti saiki. Warta iki kudu diumumake kanthi resmi dina iki, nanging wingi bocor online lan kita bisa negesake manawa resmi.

Nintendo

Kayane kita uga duwe warta apik kanggo pangguna konsol lan Nintendo Switch bakal nggawa paket add-ons khusus kanggo The Legend Of Zelda, lan gambar Ganondorf kanthi swiwi scythe lan peteng bocor ... Ing sawetara kasus, sawetara perkara sing wis kita ngerti bakal digawe resmi, tekane warta iki kanggo pangguna Switch saiki ora duwe tanggal khusus, nanging bisa uga yen tanggal digawe resmi, tanggal kasebut bakal dingerteni.

Rega sing bocor kanggo game iki yaiku $ 59,99 lan mula bisa diarani rega kasebut miturut game sing ana ing platform iki. Saliyane, kasunyatan sing menarik yaiku Blizzard ora ngluncurake game kanggo Nintendo suwene 15 taun, ganti wektu lan ing kasus iki dadi luwih apik. Kanggo seneng!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Raúl Aviles ngandika

    Game kasebut apik banget, nanging aku regane regane larang ...
    Blizzar durung menehi tresno kanggo game iki lan saiki dheweke arep ngrampungake kanthi adol menyang Nintendo
    Aku seneng game kasebut, nanging regane larang banget. (Miturut pendapatku)