Pemain Fortnite nggunakake rata-rata $ 80 kanggo tuku ing game

Fortnite Battle Royale

Fortnite minangka salah sawijining game paling populer saiki. Game Epic Games nelukake jutaan pemain ing saindenging jagad. Unduhan game kasebut gratis, nanging ing kene ana tuku. Lan ing kene panelitian iki ngasilake mupangate akeh banget. Amarga rata-rata pangguna pangguna kanggo tuku luwih dhuwur tinimbang sing dikira.

Pira jumlah dhuwit sing digunakake pamuter rata-rata kanggo tuku ing Fortnite? Miturut studi sing dilakokno dening LendEDU, ing Rata-rata mbuwang game Epic Games sing populer luwih saka $ 80. Kanggo spesifik, biaya kasebut yaiku $ 84,67 kanggo tuku.

Salajengipun, panaliten sing padha iki nuduhake 68,8% pemain Fortnite ujar manawa dheweke mbayar dhuwit kanggo tuku ing game. Persentasi sing dhuwur, lan sing mesthi bisa dingerteni manawa sukses game ing babagan iki. Amarga ora biasane transaksi sing digawe ing game seluler ora umum.

IOS Fortnite

Jumlah sing rata-rata sing digunakake rata-rata uga nggumunake, $ 84,37 sing wis kasebut. Luwih akeh maneh nalika Tuku ing Fortnite ora wajib utawa menehi mupangate nyata ing game. Sampeyan ora prelu tuku barang ing game kanggo maju.

Data liyane sing diekstrak saka panliten kasebut ngandharake yen 36% pemain Fortnite ngaku ora nate tuku utawa mbayar apa-apa (alat peraga, utawa gaman) ing game sadurunge. Dadi tanpa mangu-mangu, game saka Epic Games ngasilake minat sing gedhe banget lan nyengkuyung pangguna supaya tuku kasebut.

Epic Games ngasilake bathi gedhe amarga Fortnite. Mung ing wulan Mei perusahaan entuk penghasilan 300 yuta dolar. Sawetara jumlah sing jelas yen iku salah sawijining game saiki. Pitakonane yaiku suwene irama iki bakal dijaga kanggo sinau.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.