ANC kembar, Rebel Seger ngembangake model sukses

Ngiringi peluncuran anyar ing Elam Kerah Anyar, Perusahaan kasebut uga mutusake menehi udara seger menyang kembar, headphone ANC sing dirancang kanthi warna-warni sing ngasilake akeh ulasan sing apik. Saiki dheweke bakal duwe fitur tambahan sing bakal nggawe tuku luwih mbatalake, gangguan swara aktif.

Kita nganalisis kanthi jero Twins ANC anyar saka Fresh´n Rebel, headphone nirkabel sejati kanthi pembatalan swara lan desain sing cukup menarik. Tetep bareng karo kita lan temokake prekara anyar sing ditawakake Fresh Rebel kanggo model headset TWS sing wis dingerteni sadurunge.

Bahan lan desain

Ing kasus iki, Fresh´n Rebel mutusake taruhan kanggo macem-macem warna sing kondhang, kita bakal kasedhiya, masing-masing kanthi jeneng komersial kanthi nada kaya ing ngisor iki: Emas, jambon, ijo, abang, biru lan ireng. Ing kasus iki, kothak kasebut wis ngalami desain ulang utama, wiwit dadi sistem pambuka sing unggul dadi gaya "cangkang". Kothak kasebut nduweni dimensi sing cukup kompak kanthi kurva gedhe supaya gampang disimpen. Kanggo bagean kasebut, ing njero kita bakal duwe indikator LED kanggo status headphone uga tombol sinkronisasi.

Headphone ana ing kuping, tonik umum kanggo headphone TWS nalika duwe pambatalan swara aktif. Dheweke duwe desain sing bakal dingerteni kanggo kita, tanpa dawa banget, dheweke cukup jembar. Babagan kenyamanan, dheweke entheng lan duwe macem-macem bantalan, mula kita ora bakal nemoni masalah ing panggonane. Bobot total piranti 70 gram, sanajan kita ora ngerti pangukuran sing pas saka casing daya lan bobot headphone kanthi kapisah. Nanging, kita kudu negesake manawa resistensi banyu, kringet lan bledug kanthi sertifikasi IP54, mula kita bisa nggunakake latihan tanpa masalah.

Karakteristik teknis lan otonomi

Kaya biasane, kita ora ngerti versi sing tepat saka Bluetooth sing nitih, sanajan nganggep kacepetan lan otonomi pasangan, kabeh nuduhake manawa Fresh'n Rebel milih Bluetooth 5.0 sing umum banget. Kita duwe sensor jarak sing bakal ngaso konten multimedia sawise nyopot saka kuping, uga bakal kedadeyan nalika mbalekake, musik bakal terus muni saka titik sing ana. Opo maneh, headphone yaiku Master Dual, yaiku, bisa digunakake kanthi kapisah amarga loro-lorone nyambung langsung karo sumber audio.

Babagan otonomi, kita ora duwe data babagan kapasitas ing mAh, nanging kita entuk otonomi udakara 7 jam nganggo headphone ing sawijining sesiMerek kasebut janji antara 7 lan 9 jam gumantung saka mode pembatalan swara sing wis diaktifake, data sing wis cocog karo analisis kita. Yen kita ngitung biaya sing ditawakake kasus kasebut, otonomi bakal nambah udakara 30 jam yen ora ngaktifake ANC, sing bisa mudhun udakara 25 jam yen kita ngaktifake. Kanggo bagean, kothak sing kebak isi bakal rong jam, udakara sak jam setengah yen pengin ngisi daya kebak headphone.

Pembatalan swara lan kontrol audio

Pembatalan swara bakal ditindakake nalika kita ngaktifake, amarga iki kita bakal nutul headphone, amarga duwe panel tutul. Kajaba iku, kita bisa milih "Mode Suasana" sing bakal nyekel bagean swara liwat mikropon kanggo nawakake sistem isolasi sing kurang mbebayani kanggo kahanan tartamtu.

  • Pembatalan swara standar: Bakal mbatalake kabeh swara kanthi kapasitas maksimal.
  • Mode sekitar: Mode iki bakal mbatalake swara sing paling ngganggu lan bola-bali, nanging bakal ngidini kita njupuk obrolan utawa tandha saka njaba.

Pembatalan swara cukup kanggo rega sing ditangani, Temenan dheweke rada adoh saka alternatif kayata AirPods Pro, nanging yen kita nyelehake bantalan kanthi apik, pembatalan swara bakal cukup apik. Kayane ora mengaruhi bass lan mids ing negatif ing tes, sanajan kita mandheg ngerteni nada sing luwih alus. Ing bagean iki, kita ora bisa nyalahake yen ndeleng pasar lan rega sing ditawakake karo alternatif liyane kanthi pambatalan swara aktif sing bisa takon.

Kualitas audio lan pengalaman panganggo

Ora ono sing Fresh'n Rebel milih kanggo nggabungake Twins ANC menyang sistem penyetaraan kustom sing ditemokake ing Clam Elite. Nanging, headphone teka kanthi padha kanggo padha, sanajan biasane kedadeyan ing jinis produk iki, dheweke disetel khusus kanggo nawakake asil sing luwih apik karo musik komersial saiki. Kita duwe ngarsane bass sing apik lan volume maksimal sing paling dhuwur, sing luar biasa amarga kita bakal nggabungake karo pambatine swara sing aktif.

Ing level konektivitas, dheweke ora nemoni masalah, sambung cepet lan relatif gampang, kaya nalika lagi Master Dual Kita wis bisa njupuk kauntungan kanggo nemokake mung siji headphone ing sawetara acara. Dheweke nyambung kanthi cepet menyang sumber audio kanthi cara sing padha nyopot lan mungkasi musik nalika dilebokake, ing bagean iki pengalaman iki disenengi. Ing level njupuk swara liwat mikropon, swara kasebut cukup kanggo ngobrol, sanajan iki dudu titik sing paling apik, ora menehi pengalaman sing bisa kita waca kanthi ala.

Pendapat editor

lan sejatine dheweke ora bakal ninggalake bagean apa wae sing ana ing cangkeme. Kasus pengisian daya iki nyaman, serbaguna lan awet. Minangka bagean, headphone ana ing kuping, meh wae prentah ing headphone ANC lan kalebu paramèter "normal". Ora diraguhi, tawaran anyar lan apik banget saka merek sing fokus banget karo masarakat enom sing tujuane nggawe pengalaman bunder, tanpa kakehan pura-pura nanging bisa cocog karo apa sing wis dijanjekake.

Kembar ANC
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
99,99
  • 80%

  • Kembar ANC
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 10 junio 2021
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Bahan lan desain
  • Persiyapan
  • Rega

Contra

  • Ora dikenani biaya Qi
  • Tanpa aptX

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.