Apple "flirt" kanthi ngisi daya nirkabel lan gabung karo Wireless Power Consortium

Apple

Sing saka Cupertino wis gabung karo Wireless Power Consortium, sing tanggung jawab kanggo promosi implementasi teknologi pangisian daya nirkabel iki. Sejatine, saiki kita wis duwe sawetara piranti sing nggunakake teknologi iki kanggo ngisi daya, nanging minangka Apple ujar akeh kanggo perusahaan sing biyen mesthi ora kalebu ing jinis organisasi iki.

Ngisi daya nirkabel mesthi mbesuk kanggo pirantiSanajan sejatine sithik pabrikan sing nindakake jinis beban saiki, gampang supaya kabeh luwih cepet pindhah nalika perusahaan gedhe melu organisasi jinis iki, uga menehi data babagan langkah-langkah sing bisa ditindakake ing piranti kasebut mbesuk.

Ing wayahe, iki isih luwih awal kanggo ngomong babagan langkah-langkah sing bakal ditindakake ing merek sawise gabung karo Konsorsium Daya Nirkabel, nanging ora bisa dielehake yen model iPhone, iPad utawa produk perusahaan apel sing gigitan sabanjure ora duwe jinis pengisian nirkabel utawa induktif (kaya sing dakkarepake nyebutake) amarga sanajan bener padha ora mbutuhake kabel, yen mbutuhake kontak karo basis daya.

Ing kasus apa wae, Apple gabung karo 212 perusahaan sing pangguna ing badan iki, sanajan sejatine ora duwe produk karo sertifikat Qi, amarga Apple Watch ora kompatibel karo kabeh pangisi daya nirkabel, mung karo Apple. Ing wayahe ngerti warta Kita kabeh wis ngira yen iPhone sabanjure bisa uga ngisi daya nirkabel., nanging iki prekara sing mung bakal ditampilake desas-desus lan rincian sing wis tekan jaringan, saiki sing jelas Apple wis dadi bagean saka Konsorsi Daya Nirkabel iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.