Penjualan Januari Saiki kasedhiya ing PlayStation Store

Januari minangka wulan sing angel banget kanggo akeh wong, belanja ing Natal pancen penting, luwih-luwih yen kita milih tuku PlayStation 4 Pro anyar utawa salah sawijining turunane. Nanging, kita isih duwe tugas sing durung suwe kanggo miwiti, kanthi nambah perpustakaan game video digital ing akun kasebut.

Sony, sing ngerti akeh babagan iki, wis mutusake nggunakake kekurangan wektu kanggo ngluncurake tawaran kanthi diskon nganti 60% ing PlayStation Store, dodolan Januari wis teka, mula wayahe blanja. Goleki karo kita apa tawaran sing paling apik sing bakal ditemokake ing kene Penjualan Januari.

Karo kabeh sing diwiwiti? Lha, kepiye uga dheweke Star Wars: Battlefront II, wektu kerusuhan kanggo peluncuran Jedi Pungkasan Cocog banget kanggo nyuda game nganti 50%, dadi mung 34,99 euro, minangka salah sawijining game paling akeh masarakat ing Sony PlayStation. Nanging ora mung game sing anyar sing bakal kita deleng ing dhaptar sales iki, kanggo menehi conto liyane sing kasedhiya Assassins Creed: Origins mung saka 48,99 euro, yaiku diskon 30% kanggo salah sawijining game video ing seri iki sing nampa ulasan paling apik.

Gambar kontrol PlayStation 4

Penyayang njupuk bisa milih diskon nganti 25% kanggo sing paling laris taun, yaiku Nelpon saka tugas: WWII, Penembak multipemain online paling apik 2017. 

Yen sampeyan pengin luwih akeh, sampeyan duwe luwih akeh, sampeyan mung kudu melu INGKAH INGKANG kanggo ndeleng game sing adol kanthi cepet, nanging aku njamin yen sampeyan bakal nemokake sawetara kapentingan. Kita menehi sawetara rekomendasi:

  • Ala Ala 2 - € 24,99
  • Grand Theft Auto V - 29,99 euro
  • Wolfenstein II - 29,99 euro
  • Witcher III - € 14,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.