Penyanyi 50 Cent dadi jutawan sawise nampa Bitcoins kanggo album sing dirilis taun 2014

Sajrone taun kepungkur, bitcoin ngalami spektakuler lan mundhak, tekan maksimal $ 19.000 saben unit. Nilai bitcoin mundhak lan rontog kaya busa, mula kita kudu ngerti babagan fluktuasi yen pengin investasi jangka pendek.

Nanging patang taun kepungkur, regane bitcoin udakara $ 500. Nindakake tren sawetara merek gedhe, kayata Microsoft utawa Steam, penyanyi 50 Cent nampa bitcoin minangka mata uang kanggo tuku album paling anyar, album sing ngliwati pasar tanpa rasa sakit utawa mulya, amarga meh ora bisa adol udakara 150.000 eksemplar.

regane sepira bitcoin

Adol rekaman kanggo bitcoin ngatur kanggo ngunggahake udakara 700 bitcoin, sing regane pasar nalika semana udakara $ 400.000. Kayane dhuwit iki ora dibutuhake nalika semana, amarga dheweke lali yen dompet virtual dheweke lali. Nganti saiki.

Luwih umum kanggo ngrungokake babagan bitcoin minangka mata uang kanggo nindakake transaksi komersial. Kajaba iku, kanthi kenaikan spektakuler sing nandhang lara ing saindhenging 2017 lan ing wulan kapisan 2018, sanajan dina iki wis mudhun banget, rapper kasebut ngumumake liwat akun Instagram dheweke regane bitcoin sing diduweni yaiku 7,7 yuta dolar.

Gagasan nampa bitcoin supaya bisa adol albume, jebule minangka langkah nekat yen sawetara taun sawise diidini entuk hadiah sing apik banget lan dheweke menehi hadiah kanggo album sing dirilis taun 2014, album sing praktis nyebabake dheweke ngrusak. Minangka paribasan: luwih becik telat tinimbang ora nate, lan wektu iki wis kawujud.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.