Pirang-pirang wulan Tidal durung mbayar perusahaan rekor kanggo hak lagu

Tidal

Aman yen sampeyan ujar manawa Tidal ora ngrasakake wektu sing paling apik. Layanan streaming ora nate rampung sukses ing pasar. Kajaba iku, sawetara minggu kepungkur durung mandheg muncul warta sing nyebabake keraguan ing perusahaan kasebut. Sing paling anyar yaiku ngapusi angka streaming sawetara album. Saiki, pukulan jotosan anyar kanggo perusahaan.

Wiwit wis dicethakaké Tidal durung mbayar label utama kanggo hak lagu ing platform kasebut pirang-pirang wulan. Surat kabar Norwegia Dagens Næringsliv maneh duwe tanggung jawab kanggo ngumumake kabar kasebut. Dheweke padha karo sing nerbitake warta babagan jumlah reproduksi sing salah.

 

Kanthi warta anyar iki, siji prekara sing jelas, yaiku masalah sing terus saya tambah kanggo Tidal. Amarga kayane kahanan ekonomi perusahaan ora paling apik. Siji tangan, jumlah pangguna sing duwe langganan sithik banget. Dadi penghasilane sithik.

Tidal

Uga, pembayaran kanggo perusahaan rekaman lan seniman luwih akeh tinimbang layanan streaming liyane, mulane Tidal didegake. Nanging kayane layanan kasebut ora duwe dhuwit kanggo mbayar label kasebut. Amarga wis pirang-pirang wulan durung rampung.

Napa akeh sing ndeleng pungkasane layanan streaming luwih cedhak tinimbang saiki. Mandheg mbayar perusahaan kaya Sony, Universal utawa Warner, minangka pratandha sing jelas manawa samubarang sing ora ana gandhengane karo perusahaan. Dadi akeh sing nunggu kabar yen layanan streaming bakal ditutup.

Perusahaan rekaman wis ngonfirmasi telat pembayaran saka Tidal. Ing sawetara kasus, dheweke durung nampa pambayaran wiwit Oktober. Kahanan sing kayane ora bisa dilestarekake, mula kita bakal bisa ndeleng apa sing bakal kedadeyan ing minggu ngarep. Amarga kayane bakal dadi platform penting.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)