Piranti kesehatan sing bakal diganti jeneng dadi Nokia

Nokia pengin munggah saka awu kaya Phoenix taun iki ya utawa ya. Perusahaan Finlandia ngalami jaman transisi, sanajan perusahaan sing padha ora jelas babagan tujuane sawise akuisisi Microsoft babagan divisi seluler, kesepakatan sing ora ono gunane kanggo salah sawijining perusahaan, kaya sing wis dingerteni. Kita wis ngomong babagan terminal anyar sing Nokia Rencanane bakal ngluncurake terminal sing wis ditampilake lan perusahaan Finlandia pengin bali menyang pasar telephony liwat lawang ngarep.

Nanging ora mung komitmen kanggo telephony, nanging uga nuduhake kasengsem ing jagad sing bisa dipakai lan piranti kesehatan sawise tuku wulan Juni taun lalu perusahaan Prancis Withings, perusahaan sing khusus khusus kanggo sektor kesehatan sing nguntungake, sing saya suwe saya suwe saya mayuta-yuta. Nokia mbayar 192 yuta dolar lan nggabungake tenaga kerja 2oo dadi rangking Nokia. Langkah sabanjure, kaya sing diumumake dening perusahaan babagan kerangka kerja MWC sing ditindakake saiki, yaiku ganti jeneng produk, ganti jeneng jeneng Nokia dadi Withings.

CES 2014

Kanthi cara iki sawetara wulan kita bakal bisa entuk skala sing cerdas, kamera ngawasi bayi utawa smartwtach saka merek telephony mitos. Kanggo bali menyang jagad telephony, Nokia wis masrahake HDM Global kanggo nggawe piranti paling anyar sing diwenehake perusahaan sajrone 10 taun sabanjure kanthi jeneng kasebut. Saiki, kita durung ngerti manawa produksi alat kesehatan Withings uga bakal diprodhuksi dening HDM utawa yen bakal terus diproduksi nganti saiki liwat pabrik Cina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.