Plattsburgh Dadi Kutha Pertama Nglarang Penambangan Bitcoin

Bitcoin

Rush cryptocurrency kayane durung rampung. Amarga akeh pangguna sing terus ngambang Bitcoin lan mata uang digital liyane. Ana prekara sing nyebabake masalah lan kontroversi ing pirang-pirang kasus. Kaya sing wis kedadeyan ing kutha Plattsburgh ing negara bagian New York. Wiwit kutha iki dadi sing pertama nglarang penambangan cryptocurrency.

Suara pemilihan dianakake ing dewan kutha. Ing swara kasebut, swarane kabeh Penambangan cryptocurrency dilarang sajrone 18 wulan sabanjure. Salah sawijining alesan kanggo njupuk keputusan iki yaiku konsumsi energi sing gedhe banget sing ditindakake proses iki.

Ing pangandikane walikota dhewe, Colin Read, kutha iki duwe salah sawijining tarif listrik paling murah ing saindenging jagad. Soko sing motivasi para penambang Bitcoin lan mata uang liyane kanggo nggunakake kutha kasebut minangka pusat pertambangan. Wiwit ing biaya listrik dadi luwih murah.

 

Ing kasus Plattsburgh, udakara 4.5 sen saben kilowatt-jam wis dibayar. Rata-rata ing Amerika Serikat udakara 10 sen. Dadi kurang saka separo. Kajaba iku, kutha kasebut duwe rega khusus kanggo perusahaan sing nggunakake listrik kanthi intensif. Ing kasus kasebut, 2 sen dikenani biaya. Soko sing pengin dimanfaatake para penambang Bitcoin.
Nyatane, Coinmint minangka perusahaan sing khusus kanggo penambangan Bitcoin lan manggon ing kutha Plattsburgh. Antarane Januari lan Februari perusahaan duwe 10% saka total energi kutha sing dikonsumsi. Sampel saka akeh energi sing digunakake kanggo proses iki. Amarga alesan iki, dewan kutha wis njupuk tindakan sawise warga ngeluh babagan kenaikan rega tagihan.
Wiwit diwenehi konsumsi pertambangan Bitcoin, kutha kasebut kudu tuku listrik ing pasar terbuka, sing regane luwih larang. Ana prekara sing ngasilake tagihan sing luwih larang kanggo warga kutha. Mula, dheweke njupuk keputusan iki lan penambangan Bitcoin lan cryptocurrency liyane isih ana dilarang sajrone 18 wulan sabanjure.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.