PlayStation 4.0 firmware nganyari 4 kanthi rinci

logo playstation-4-ps4-logo

Kaya sing sampeyan ngerteni, ing wiwitan Agustus Sony ngumumake ngluncurake versi anyar firmware saka console, sing bakal nambah fitur lan fungsi anyar ing level piranti lunak sing bakal nyambut PlayStation Slim sing wis misuwur. Dikarepake yen tanggal 7 September, ing wektu sing padha karo Apple nampilake iPhone XNUMX, bocah-bocah saka Sony bakal katon pas ngumumake tekane PlayStation 4 Slim lan bakal ngeculake tanggal firmware PlayStation 4.0. Kanthi iki, kita bisa nggawe folder game lan aplikasi, sing gampang banget, nanging para insinyur piranti lunak Sony wis pas ora kalebu nganti rong utawa telung taun mengko.

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, versi firmware wis ana ing beta wiwit XNUMX Agustus pungkasan, wiwit pangguna sing langganan beta publik nampa kuesioner saka Sony sing arep sinau luwih akeh babagan kemungkinan kesalahan lan perbaikan firmware iki. Antarmuka pangguna bakal nampa pangowahan kaping pisanan, macem-macem perbaikan kayata kabar pop-up sing luwih stabil, lambang anyar kanggo sistem (sanajan owah-owahan kasebut kanthi saben tema) lan uga latar mburi. Iki bakal nggawe antarmuka luwih gampang digunakake, luwih pangguna, amarga sing seneng game digital pungkasane kudu navigasi akeh banget supaya bisa beda-beda.

Menu sing luwih cepet lan mode Share

PlayStation Saiki

Yen sampeyan terus tombol PS ing DualShock 4, menu pop-up bakal katon sing bisa ngonfigurasi macem-macem paramèter kanthi cepet lan gampang. Dadi, menu iki kadang katon luwih suwe tinimbang sing dikarepake, soko sing pengin dandan Sony. Nalika ditekan, kita kepeksa nglirwaake game sing digunakake, mula ora bakal kedadeyan maneh, wiwit bakal ditampilake minangka pop-up, mung bagean saka layar lan ora ngaso kabeh game. Nanging, iki ora kabeh, saiki kita bisa ngatur menu iki kanthi fungsi sing dipengini, ora mung sing wis direncanakake Sony, bisa uga nuduhake informasi luwih lengkap tinimbang menu kaya sing kudune ditampilake. Salah sawijining novelness yaiku bagean «Amigos“Pamit browsing antarmuka mung kanggo melu pesta kolega.

Menu nuduhake utawa «Share» minangka wabah sistem sing paling penting saka panemuku. Bagean iki uga wis direstrukturisasi, kaya menu cepet, saiki mung bakal nutupi bagean layar, minangka pop-up. Bakal dadi luwih cerdas, adaptasi karo kebiasaan kita, menehi pilihan kanggo konfigurasi sing biasane digunakake. Proses nuduhake video lan gambar layar dadi luwih cepet lan gampang. Saliyane, Saiki watesan ukuran video ing Twitter bakal diwiwiti saka 10 detik nganti 140 detik.

Folder lan perpustakaan, anyar anyar

PlayStation

Iki minangka salah sawijining fungsi sing paling dijaluk pangguna, folder. Kita sing seneng game digital meh ora bisa navigasi nganti suwe ing antarane game liyane kanggo nemokake game sing digoleki. Mungkin aku ngenteni pirang-pirang minggu kanthi ganti antarane Resident Evil 4 lan Battlefield 4, asile yaiku nalika aku kepengin seneng-seneng karo Dark Souls 3 utawa Fallout 4, aku wis pirang-pirang taun ora katon ing menu. Saiki kita bisa nggawe macem-macem folder, saengga ing antarane game lan game, kita ora bakal nemokake aplikasi Yomvi utawa Spotify, kabeh bakal gumantung kepiye pesenane kita.

Pustaka uga ngalami pangowahan, saiki bakal ngidini kita ngurutake konten miturut tanggal tuku utawa status instalasi, kanthi mupangate kalebu mesin telusuran kanthi teks, yaiku mung kudu nulis surat kanggo nemokake akeh saka game digital.

Tropi lan profil pangguna

Saiki kita uga bisa ndeleng koleksi piala offline, supaya bisa terus ndeleng sing duwe lan sing kekurangan sanajan kita duwe salah sawijining dina kanthi internet. Pungkasan, aspek liyane sing relevan, yaiku kita bakal ndeleng konten piala sing didhelikake yen pengin.

Profil pangguna uga wis nganyari babagan desain lan sarana. Muga-muga pembaruan ora suwe banget, September kayane wulan sing dipilih.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Adad sih ngandika

    Bakal dadi warta sing apik kanggo diterbitake dina Rebo iki, kanthi paling ora, versi Slim. Aku dadi tester beta ing pembaruan pungkasan, 3.50, lan kaya kelingan aku butuh wektu sewulan diluncurake sawise beta diwiwiti. Muga-muga ora suwe banget wektu iki.