Pokémon Sol lan Luna ningkatake penjualan Nintendo 3DS nganti 361%

Anyar-Nintendo-3DS

Pokémon mesthi dadi topik pacelathon karo saben novel, nanging bisa uga dadi saga sing tetep ora bisa dilalekake nganti pirang-pirang taun. Kajaba iku, Nintendo wis ngerti cara kerjane kanthi apik, ngenalake pangowahan kanthi bertahap, kanthi cara supaya terus narik minat para pangguna tanpa kelangan inti saka saga. Kasunyatane yaiku Pokémon Sun lan Moon minangka salah sawijining owah-owahan paling penting ing tim Nintendo babagan iki, nanging ana "kerusakan" jaminan, lan yaiku Penjualan Nintendo 3DS mundhak 361% wiwit diluncurake game pungkasan ing franchise Pokémon.

Game kasebut ngalami pangowahan ing level grafis lan playability sing nuwuhake kritik spektakuler, bisa uga kurang, lan game kasebut murni madu. Saliyane, Kita ora nggawe kesalahan, 361% yaiku apa sing didol saka konsol portebel Nintendo, seminggu kepungkur, dheweke adol luwih sithik, lan kita bakal mangsuli babagan konsol sing paling laris ing sejarah, amarga Nintendo 3DS sukses amarga kualitas, daya tahan lan hiburan. Nintendo terus dadi ratu konsol portebel wiwit Game Boy.

Ing Jepang, ora kurang saka 1,9 yuta kartrid Pokémon Sun lan Moon wis didol, mung nalika dina peluncuran, mula kita bisa ngarepake luwih akeh adol, nalika tekan wayah Natal, mesthine Pokémon Sun lan Moon bakal ngisi pusat blanja. Cekakipun, iku uga minggu rekor kanggo Nintendo 3DS, sing wis entuk luwih saka 100 yuta game sing didol, ndhuwur sing mung tekan rong konsol ambane sing ora padha, kayata Sony PlayStation 2 lan sing sadurunge laptop sing dimaksud, Nintendo DS.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.