Telpon Lumahing bakal duwe sensor bekas driji ... ing layar

Windows Phone

Surface Phone minangka seluler anyar Microsoft lan masa depan divisi seluler Microsoft paling cedhak. Nanging, ing sawetara dina kepungkur, akeh informasi lan desas-desus sing ngobrol babagan seluler lan model Microsoft liyane.

Informasi paling anyar yaiku kabar, yaiku bagean, sing beda. Jebule Telpon Lumahing anyar bakal duwe sensor bekas driji sing ditampilake. Ora bakal duwe tombol, utawa sing padha, pangguna bakal nyelehake driji ing layar lan bakal dikunci.

Paten anyar kanggo sensor bekas driji ing layar bisa uga ana ing produk liyane kajaba Telpon lumahing

Iki teknologi bubar wis dipatenake dening Microsoft, sing nyedhiyakake informasi babagan kemungkinan kalebu ing Telpon Lumahing. Iki pancen ora mbenerake apa-apa lan paten ora biasane nuduhake apa-apa, nanging yen kita nganggep manawa eksekutif Microsoft ujar manawa dheweke butuh ponsel sing rusak kaya biasane lan kejutan, Sejatine sensor sidik jari ing layar iki bisa ditindakake, bisa uga bisa ditindakake tinimbang akeh RAM sing dibahas.

Paten sensor driji

Lan kayane iki bakal dadi masa depan sensor sidik jari amarga Microsoft dudu siji-sijine perusahaan ing mburi teknologi iki. Suwe-suwe, nalika ngomong babagan iPhone 7, akeh sing ngomong babagan teknologi iki sing ditrapake ing iPhone. Antarane liyane amarga Apple kepengin banget, nanging durung ngluncurake perkara sing padha.

Saliyane, Microsoft totoan banget keamanan lan Windows Hello, mula, sanajan Telpon lumahing ora nggawa teknologi iki, mesthine Microsoft nggabungake teknologi iki menyang produke, kaya Surface Pro utawa Surface Book. Ing kahanan apa wae kayane tombol sensor bekas driji sing misuwur wis dinomasi utawa bakal dadi sensor sensor bekas layar ing pasar Kowe ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.