SCUF Prestige minangka kontroler Scuf Gaming anyar kanggo Xbox One

Prestige Scuf

Akeh pangguna konsol sing suwe-suwe milih nyingkirake kontrol sing standar lan milih macem-macem opsi sing kasedhiya ing pasar, sanajan regane luwih larang. Sawise sampeyan nyoba, dheweke ora nggunakake remot serial maneh.

Salah sawijining pabrikan sing paling misuwur ing pasar kontrol kanggo konsol pihak katelu yaiku Scuf Gaming, perusahaan Amerika sing mentas ngluncurake SCUF Prestige minangka kontroler kanggo Xbox One minangka piranti PC lan Android. Yen sampeyan pengin ngerti kabeh rincian prentah anyar iki, aku ngajak sampeyan terus maca.

Kaya sing ditindakake Microsoft, sawetara produke, Scuf ujar manawa dheweke wis ngetrapake komunitas kasebut lan dheweke wis nggawe kontroler anyar kanggo nyukupi kabutuhan pemain sing paling nuntut kanthi nambah fitur anyar sing nambah pengalaman main ing konsol kayata Xbox One.

Prestige Scuf

Salah sawijining kontroler paling apik sing kasedhiya ing pasar kanggo Xbox yaiku Xbox One Elite, pengontrol sing dikembangake dening Microsoft kanthi kolaborasi karo Scuf Gaming. Kontrol jarak jauh generasi sabanjure anyar menehi kita kenyamanan lan kemungkinan pangaturan dhewe sing durung nate dingerteni. Thanks kanggo batere lithium, kita bisa ngrasakake 30 jam terus tanpa kudu ngisi daya remot. Kajaba iku, nawakake kasus khusus lan tutup non-slip terpadu.

Prestige Scuf

Scuf Gaming duwe bobote mung 262 gandum, mula dadi salah sawijining kontrol paling entheng ing pasar. Kajaba iku, kita menehi kamungkinan bisa nyetel sensitivitas pemicu menyang millimeter uga perjalanan pisau mburi kanggo nyuda wektu reaksi.

Kasedhiya karo rong pengendali joystick tambahan, kabel jalinan mikro-USB 3 meter, kunci remap elektromagnetik, lan kunci SCUF kanggo nyetel pemicu. Sampeyan saiki bisa cadangan Prestasi Scuf liwat web ScufGaming.com kanggo 159,95 euro, sanajan kita kudu ngenteni sawetara dina kanggo ngrasakake, amarga bakal dikirim sajrone 30 dina sawise leladen.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.