Qualcomm nggawe revolusi pasar nganggo sensor bekas driji sing ora katon

sing malah

Apple nampilake inovasi ing taun 2013 sing sithik mbaka sethithik wis mboko sithik meh meh kabeh piranti seluler sing uyah uyah. Kita ngomong babagan sensor bekas driji, alat keamanan sing wis diganti ora mung nalika sesambungan karo ponsel, nanging malah entuk cara mbayar ing toko biasa.

Wiwit kuwi, sensor bekas driji dadi saya umum, nanging kebutuhan kanggo ngrebut papan ing ngarep dadi sandhungan nalika jaman bezel ngarep cenderung minimal. Qualcomm wis nampilake sensor bekas driji, sing padha nggunakake model paling anyar saka perusahaan China Vivo.

Sensor sidik jari terpadu saka Qualcomm iki bisa dipasang ing panel aluminium lan uga ing sangisore kaca layar OLED. Iki pancen nuduhake advance sing penting banget, amarga kita bisa nyakup pamaca sidik jari langsung ing sangisore layar. Sensor Qualcomm iki bisa ngganti teknologi iki kanthi radikal kaya sing kita ngerteni, mula mulane dheweke cepet-cepet nampilake ing model paling anyar saka merek China Vivo.

Iki nggawe teknologi rumit sing dimaksudake Apple kanggo dilebokake ing iPhone 8, wiwit saiki sensor Qualcomm bakal duwe royalti sing bakal digunakake, Lan kaya sing wis dingerteni, Apple saiki melu proses hukum nglawan Qualcomm kanthi tepat kanggo pambayaran jinis hak paten teknologi sing dianggep gedhe banget.

Bali menyang masalah sing saiki ditindakake, sensor bakal digunakake ing tampilan OLED nganti 1,2 milimeter, uga tutup kaca nganti 0,8 milimeter. Kanthi cara sing padha, bakal digunakake ing panel aluminium kanthi kekandelan 0,65 milimeter, Sanajan detail pungkasan iki kayane kurang rumit, amarga pungkasane masang sensor ing sisih mburi, sabenere sing dimaksud kudu dihindari.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)