Rekomendasi sing apik kanggo Jumat Ireng 2019 iki

Jum'at Ireng 2019 taun iki cedhak wae, nanging, tawaran kasedhiya luwih dhisik lan luwih dhisik kanggo nawakake diskon produk sing wis suwe kita browsing. Opo Ing taun iki ing Actualidad Gadget, kita pengin ngewangi luwih saka saiki, sing bakal kita lakoni yaiku kompilasi saka tawaran swara paling apik sing kasedhiya kanggo sampeyan, ing endi sampeyan bakal nemokake headphone, speaker cerdas, lan kabeh perkara. Temokake karo kita sing nawakake sing paling apik kanggo Black Friday iki lan gunakake kesempatan kanggo nganyari produk kanthi rega paling apik.

Kygo A11 / 800 - Headphone nganggo ANC

Kita miwiti karo produk sing saya populer, mbatalake headphone. Kita seneng banget nyoba ing Kygo A11 / 800 iki sawetara minggu kepungkur. Ing analisis kita kita entuk nilai dhuwit sing apik banget kanggo produk, Kita duwe otonomi sing apik banget ing headphone sing dikenani biaya liwat sambungan USB-C lan sing duwe kasus nggawa sing ana ing kothak, sanajan bisa dilipat kabeh, mula bisa entuk sethithik papan sing pengin disimpen. Kita duwe panel tutul kanggo kontrol multimedia lan uga sambungan jack 3,5mm kanggo audio analog.

Teknologi Bluetooth versi 5.0 kepiye cara liya lan konfigurasi kanthi otomatis. Sabanjure tanggal 28 November lan nganti 30 November sing padha karo Black Friday, headphone iki bakal duwe diskon 50% ing toko resmi Kygo, supaya bakal tetep ana ing € 150 kanthi kiriman, diskon sing kuwat njupuk kauntungan saka tanggal-tanggal spesial kasebut. Elinga yen headphone iki bisa dituku nganggo warna putih lan ireng lan uga mikropon dobel supaya gampang mangsuli telpon.

Sonos Move - Pamicara kabeh-babak

Sonos Move minangka pamicara khas, speaker Bluetooth pertama perusahaan Swedia sing uga duwe karakteristik liyane Sonos, kayata: Konektivitas karo Amazon Alexa lan Asisten Google, Spotify Connect, AirPlay 2, tahan banyu ... Nanging, iki uga dirancang supaya sampeyan bisa nyelehake kanthi harfiah ing endi wae, amarga port USB-C lan stasiun pengisian daya sing ngidini kita nggawa ing papan sing dibutuhake, supaya bisa diiringi kekuwatan sing dibutuhake lan kualitas swara, kayata taman utawa pesta sing paling wani.

Kajaba iku, Sonos wis nyiyapake koleksi tawaran kanggo Black Friday lan Cyber ​​Monday:

Pengeras suara iki duwe ukuran sing cukup kompak lan bobot ngemot babagan kapabilitas. Yen digawe ing pangkalan, iku Sonos tradisional, nanging yen kita njupuk lan nyambung nganggo Bluetooth, kita bakal duwe speaker tanpa watesan. Sampeyan bisa ndeleng analisis sing jero lan video kita yen sampeyan pengin ngerti kanthi luwih cetha. Perusahaan Swedia bakal adol Black Friday dhewe ing situs web, saliyane diskon sing ditemokake ing seri produk sing didol ing Amazon.

Smart Speaker Wake Up - Jam Weker karo Alexa

Apa sampeyan bisa mbayangake bisa nyopot pangisi daya, jam alarm lan speaker saka meja sisih amben kanthi swoop? Kabeh lan liyane Energi Sistem nawakake sampeyan kanthi Smart Speaker Wake Up, speker cerdas sing ana jam weker lan sekaligus basis daya nirkabel kanthi standar Qi. Nanging akeh fungsi liyane, sampeyan bisa nggunakake teknologi Bluetooth 5.0 utawa fitur Multiroom kanggo bisa nggabungake produk liyane ing kisaran kasebut. Kanthi cara sing padha, kita nemokake speaker stereo 2.0 sing cukup lan luwih saka cukup kanggo ngisi ruangan kanthi musik amarga Spotify Connect.

Speaker iki kasedhiya ing Amazon lan uga ing situs web Sistem Energi sing nggawe diskon gedhe kanggo Black Friday babagan produk Smart Sepaker kayata 5 Omah lan 7 Menara, Ora rumangsa yen dipikir manawa sawetara produk sing kompatibel karo Alexa kasebut bisa dadi bagean saka omah sampeyan. Sejatine, kanthi rega kasebut, ngganti sawetara produk sing biasane ana ing meja lan bakal meh dadi penting saben dina saben dina, amarga iki minangka jam alarm lan bakal ngelingake sampeyan saben esuk yen sampeyan kudu kerja. .

Headphone kanggo mlaku lan macem-macem

Sing dakgawa saiki yaiku koleksi headphone kanggo jogging utawa olahraga umume, Lan kanggo tugas jinis iki, mesthine ora migunani karo jinis headphone apa wae, kaya logis, amarga perlu kanggo nyakup kuping sing apik, bisa uga tahan kuwat tumrap gangguan khas iki. jinis kegiatan. Ing Gadget Aktualidad, kita wis nganalisa, kayata, sawetara headphone sing apik, mula kita menehi koleksi sethithik:

Headphone Nirkabel Sejati (TWS)

Akhir-akhir iki headphone TWS minangka produk lintang, ing Actualidad Gadget uga wis nyoba sawetara perkara kasebut. Aku pengin nyorot dhisik TicPods Bebas saka Mobvoi, headphone kanthi warna ireng mung 71,12 euro yaiku diskon meh 50% saka rega peluncurane. Iki minangka headphone nirkabel kanthi resistensi IPX5 lan kontrol tutul ing antarane fungsi liyane, priksa analisis kita yen sampeyan pengin ngerti luwih jero.

Aku uga ninggalake sampeyan Headphone TWS sing wis dicoba akhir-akhir iki lan uga duwe diskon, cukup kepenak regane.

  • Arbily G9: Earbud Bluetooth 5.0 kanthi tahan kringet, luwih saka 20 jam kanthi kothak pengisian, mikrofon lan pembatalan swara pasif, Ora ditemokake produk

Dadi, iki dadi koleksi speaker lan headphone cilik ing Actualidad Gadget kanggo dina Jumuah Ireng iki, disaranake sampeyan supaya waspada amarga bakal ana diskon sing luwih menarik lan bakal terus diterbitake, minggu Black Friday wis teka lan sampeyan kudu njupuk kauntungan saka iku. Yen sampeyan ngerti luwih akeh tawaran utawa duwe pitakon, gunakake kothak komentar lan gabung saluran YouTube kita, lan tindakake kita ing Twitter yen sampeyan pengin dilaporake babagan warta paling apik ing bidang teknologi, uga analisis paling anyar kanggo kabeh jinis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.