Rekomendasi teknologi kanggo diwenehake nalika Dina Valentine

Hadiah Natal

Nyedhaki Dina Valentine, dina sing disenengi utawa ora dituduhake ing tanggalan kanggo kabeh sing duwe pasangan lan kudu golek hadiah. Sing biasane diwenehi kembang utawa coklat, nanging Yen sampeyan seneng teknologi, mesthine sampeyan bakal menehi hadiah kanggo pasangan sampeyan luwih asli.. Mesthi ana akeh gadget utawa piranti sing bakal nggawe sampeyan bungah utawa butuh, lan durung duwe.

Ana macem-macem macem-macem produk elektronik, kanggo kabeh anggaran lan kanggo kabeh kabutuhan, lan ing kene kita bakal ndeleng lan ngregani akeh wong sing bisa dadi hadiah kanggo mitra, kita mesthi bisa ngiringan nganggo nedha bengi utawa kembang, nanging yen sampeyan entuk kanthi bener, sampeyan bakal ngelingi dina kasebut saya suwe, amarga teknologi kasebut wis dadi bagean saka urip kita. Ing kene aku menehi rekomendasi saka hadiah paling dhuwur nganti paling murah kanggo Dina Valentine.

Smartphone sing bakal disenengi:

Smartphone kasebut temtu minangka artikel teknologi sing padha karo keunggulan, kita kabeh butuh lan nggawa 24 jam saben dinaAna macem-macem model, lan dadi saya angel milih sing paling cocog kanggo kita, amarga kita bakal nemokake sing paling disaranake saka sing paling larang nganti sing paling murah kanggo Dina Valentine iki.

Iphone 11

Ing taun iki, Apple kaget amarga ngluncurake terminal sing misuwur amarga duwe kualitas rega apik banget, dudu sing paling murah lan ora regane paling larang, nanging bisa ditemokake ing pirang-pirang prekara. Prosesor sing paling kuat sing bisa ditemokake ing Smartphone, kamera ndhuwur sing bisa njupuk foto luar biasa lan otonomi tanpa wates. Dakkira iku pilihan sing paling disaranake yen sing digoleki yaiku iPhone.

Iphone 11

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon ing versi 64gb, 128gb lan 256gb. Rega saiki wiwit € 809.

 

Samsung Galaxy Note 10

Terminal paling apik ing hubungane kualitas rega manawa Samsung duwe katalog sing akeh, mesthine Cathetan 10 iki, amarga nuduhake akeh spesifikasi karo kakange lan nawakake ukuran sing luwih ditahan lan rega sing luwih disetel. Kita duwe macem-macem warna, lan mesthine ora bakal kuciwa amarga hadiah minangka teknologi paling apik sing kasedhiya saka raksasa Korea.

Galaxy Note 10

 

Ing kene kita bisa nemokake nalika ditawakake ing Amazon ing versi 256gb. Rega saiki yaiku € 705.

OnePlus 7T

OnePlus misuwur amarga nawakake piranti kanthi dhuwur "paling gedhe" kanthi rega sing luwih larang, Sanajan bener prabédan rega iki wis saya suwe saya suwe amarga OnePlus wis nggabungake bahan sing luwih apik lan teknologi sing luwih apik ing terminal, nganti dadi pathokan kanggo wong sing seneng Android ing bentuk paling murni. Tampilan 90Hz Amoled Amoled 6,55 inci, prosesor Snapdragon sing paling kuat lan sekumpulan kamera sing bakal nyenengake fotografi sing paling apik.

OnePlus 7t Kab

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon ing versi 128gb. Rega saiki yaiku € 617.

LG G8S Kab

Kayane kaya ngono LG Wis mandheg sawetara gelut ing sektor telephony, nanging pungkasan taun ngagetne kita karo G8s, terminal kelas paling dhuwur sing nikmati hardware paling apik kanthi rega pembongkaran. Iki minangka terminal megah sing digawe saka logam lan kaca, diiringi kamera pelarut, layar oled gedhe digawe LG lan kepiye carane bisa uga a bagean swara sing misuwur ing ndhuwur kabeh kompetisi.

LG G8s Kab

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon ing versi 128gb. Rega saiki yaiku € 425.

Huawei P30 Lite

Huawei ditondoi kanthi mesthi nawakake kualitas luhur ing kabeh produke lan diapresiasi manawa nindakake kanthi rega sing luwih laras, ing kasus iki kita ngomong babagan adhine Huawei p30 nanging ora apik. Terminal kabeh layar kanthi desain Premium, dikancani karo sing gedhe Layar 6,15 inci lan 4 kamera sing bakal nggawe sampeyan jepret paling apik ing kahanan apa wae. Ing petungan global iku Terminal sing luwih dhuwur tinimbang regane sing bisa dibayangke, entheng, nyaman, kanthi pangenalan rai sing apik lan NFC. Terminal fantastis iki nduweni kabeh layanan Google.

Huawei P30 Lite

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon. Regane saiki dikurangi meh € 150, yaiku € 205

Xiaomi Redmi Wigati 8

Xiaomi ora bisa ketinggalan dhaptar sing disaranake lan entuk bathi dhewe wiwit wis dadi keunggulan merek yen apa sing digoleki ora ngrusak akun bank. Amarga regane, bisa uga terminal kasebut minangka terminal endhek, nanging terminal jarak menengah sing bisa nindakake operasi tanpa ana masalah, sanajan uga main game paling anyar lan batere minangka kabungahan. Sampeyan ora bakal duwe kinerja sing paling apik utawa foto sing paling apik, nanging mesthi cukup yen sampeyan pangguna sing kurang nuntut.

Redmi Note 8

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon ing versi 64gb. Rega saiki yaiku € 167.

Wearables sing mesthi dihargai:

Kanggo sing ora ngerti teknologi sing bisa dipakai nuduhake obyek sing digunakake saben dinane sing mesthi nggawa mikroprosesor sing digabung. Kita bisa urip tanpa dheweke, nanging mbantu kita nambah saben dina lan bisa uga akeh sing dadi kaya ngono penting minangka smartphone. Ing kene kita bakal ndeleng sing paling disaranake saka sing paling larang nganti paling ekonomis.

Apple Watch Series 3

Apple mrentah ing sawetara sektor teknologi lan salah sawijine yaiku Smartwatch, model iki dudu sing paling anyar utawa sing paling akeh pilihan, nanging minangka jam tangan cerdas sing nggabungake kabeh teknologi sing dibutuhake saben dinane basis, karo konstruksi paling apik lan desain apel sing dibunderaké khas. Kita bakal duwe Tahan banyu, GPS integral lan memori internal kanggo nyimpen musik kita yen kita pengin metu olahraga tanpa iPhone. Mung kompatibel karo iPhone.

Apple Watch

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon ing versi GPS 38mm. regane saiki € 229.

Kygo A11 / 800

Sawise analisa ing kene kanthi jero, kita bisa kanthi aman ngomong manawa headphone iki saka merek bergengsi Kygo kira-kira saka headphone sing mbatalake kuping sing paling apik rame pasar. Babagan a Produk premium sing paling nyenengake para swara lan musik bakal seneng, amarga duwe saka pambatalan swara paling apik sing bisa ditemokake ing pasar saiki, gampang diatur lan nganggo macem-macem opsi persamaan, kabeh diiringi otonomi luar biasa. Mbok manawa bahan konstruksi dudu sing paling nggumunake nanging bahan kasebut pancen tenanan tahan kejut utawa gulung, amarga ide headphone nirkabel yaiku bisa nggawa ing endi wae tanpa wedi yen bisa ngrusak.

Kygo a11 / 800

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon. Rega saiki yaiku € 249.

Huawei FreeBuds 3

Sawise nyoba lan nganalisa Kene kita bisa ngomong sing Huawei wis nabrak meja wektu iki njupuk salah sawijining headphone TWS paling apik sing bisa ditemokake ing pasar kurang saka € 200. Dheweke ora murah nanging kualitase mbenerake regane, duwe pambatalan swara aktif, mula, kita bakal ngrasakake total konten pendengaran sing kita rasakake. Dheweke nawakake integrasi absolut karo ekosistem Huawei nanging kompatibel karo piranti Bluetooth, duwe desain apik lan dibangun ing bahan berkualitas tinggi, a otonomi bestial lan ngisi daya nirkabel fasilitas kencan supaya mesthi duwe tenaga sing cukup. Dheweke saiki ing promosi kalebu pangisi daya nirkabel kanggo tuku.

 

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon. Regane saiki € 179 lan kalebu pangisi daya nirkabel gratis.

Apple Airpods

Headphone nirkabel asli saka Apple iki, ora kaya jam tangan sing cerdas kompatibel karo kabeh piranti Bluetooth preduli saka pabrikan utawa sistem operasi. Nawakake desain sing ramah banget karo kuping apa wae lan ora prelu dilebokake ing bolongan mripat kaya biasane karo kompetisi. Yen sampeyan pangguna Apple, sampeyan bakal duwe sawetara kaluwihan kayata link karo ID sampeyan sing bakal disinkronake kanthi otomatis karo kabeh piranti. Reliable banget kanggo kualitas swara lan utamane kanggo operasi sing sampurna, tanpa pedhot sambungan.

Airpods

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon ing versi tanpa ngisi daya nirkabel. Regane saiki yaiku € 139.

Huawei Watch GT

Jam tangan saka raksasa Tiongkok generasi terakhir minangka salah sawijining jam tangan sing paling apik ing pasar, sing misuwur kanthi otonomi lan nomer akeh fungsi olahraga. Iki nduweni manajemen notifikasi sing apik sing bakal ngirit kita ing pirang-pirang kesempatan nalika entuk ponsel lan sing paling apik yaiku Beda karo model Apple, iki kompatibel karo kabeh pabrikan, uga iPhone kasebut.

Huawei Watch GT

 

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon ing versi Fashion. regane saiki ditawakake € 99.

Xiaomi Amazfit Bip Lite Kab

iku jam tangan sing paling murah saka Xiaomi, nanging ora kalah, amarga kabeh sensor bisa ngontrol kegiatan fisik kanggo latihan, uga duwe manajemen notifikasi, nanging iki ora bisa dijawab, kita uga bakal bisa ndeleng sapa sing nelpon, nanging bakal ngidini kita nolak nelpon Piranti kasebut winates nanging iki duwe kaluwihan, amarga kita bakal seneng otonomi udakara 35 dina panggunaan tanpa gangguan, kita bisa turu karo dheweke kanggo ngontrol turu. Layaré nduwe keanehan lan teknologi kasebut minangka teknologi sing ndadekake cahya dadi luwih tansaya katon, mula bakal ngidini kita ndeleng kanthi luwih apik ing suryo srengenge sing padhang, beda karo sayembara.

Amazfit-Bip

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon ing versi mung. Rega saiki yaiku € 59.

Xiaomi Airdots Kab

Headphone Xiaomi padha digawe kanggo ngemis ing pasar, nanging pungkasane bisa didol, lan kita pahami manawa minangka produk sing paling disaranake, duwe kontrol tutul lan kompatibel karo piranti apa wae, kita malah bisa ngluncurake asisten google. Dheweke ora bisa nggayuh kualitas Airpods utawa Galaxy Buds, nanging mbenerake kanthi rega sing disesuaikan banget sing nggawe hadiah sing apik banget amarga duwe desain sing apik banget lan bisa disenengi karo pangguna sing pengin ngrungokake. musik nirkabel.

Xiaomi Airdots Kab

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon. Rega saiki yaiku € 40.

Gadget lan Aksesoris:

Cetha manawa Tocho sing paling akeh sing wis katon, nanging mitra bisa uga wis duwe kabeh piranti sing wis kasebut lan sing dibutuhake, ana liyane, ing kene kita bakal ndeleng seri gadget sing bisa disenengi lan dadi obyek saben dinten.

Lisan-B Genius X 20000N

Sikat untu iki wis kita analisa ing keneOra mung sikat untu listrik, nanging sikat untu sing cerdas. Mesthi siji sikat untu paling apik sing bisa dituku saiki, amarga macem-macem alasan kalebu sambungan menyang smartphone iOS utawa Android kita, iki menehi akeh informasi babagan sikat sikat rambut, saengga gampang banget yen cangkeme bisa dadi resik wiwit sikat iki bakal menehi informasi permanen karo smartphone sampeyan. Desain Premium ora bakal nglalekake sapa wae, lan liyane baterei sing bisa diisi ulang menehi kita otonomi sing apik. Iki minangka produk sing digunakake saben dina lan kita mesthi ngormati kualitas ekstra iki.

Oral-B Genius X sikat

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon. Rega sing saiki ditawakake € 173

Huawei MediaPad T5

Tablet Huawei kanthi rasio kualitas / rega paling apik ing pasar, kanthi layar 10 inci iku bakal cocog kanggo browsing, nonton seri ing Netflix utawa main game, ana tablet sing luwih kuat nanging aku kira iki cukup kanggo nikmati kabeh konten multimedia utawa main game sing paling populer. Nggabungake prosesor mikro sing diproduksi dening Huawei lan 2gb ram lan sistem operasi sampeyan yaiku Android, dadi kita bakal kasedhiya kabeh aplikasi ing Google Play.

Huawei Mediapad 5t Kab

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon. Regane saiki yaiku € 139

Kindle Paperwhite

E-book Amazon yaiku produk quintessential kanggo penggemar maca, wiwit kita ngidini sampeyan nggawa kabeh favorit ing piranti sing padha. Piranti iki ora kaya smartphone utawa tablet ora nggambarake lampu biru dadi kita nyegah gangguan mata lan gangguan turu nalika maca ing layar sampeyan. saiki nganggo lampu ngarep sing bisa disetel, dadi sampeyan bisa maca ing endi wae lan ing endi wae sing dikarepake. Kindle sampeyan dirancang kanggo maca lan duwe layar tutul kontras dhuwur sing diwaca kaya kertas cetak. tanpa nggambarake, sanajan ing srengenge. Biaya siji bisa menehi siji otonomi minggu y Yen sampeyan dadi pelanggan utama Amazon, kita bakal duwe atusan buku tanpa biaya.

Ing kene kita bisa nemokake ing Ora ditemokake produk. Rega saiki yaiku € 89.

Speaker Bangun Bangun

Jam alarm cerdas iki saka Energy Energy sing wis ana ayo analisa ing kene, kita seneng banget karo kabeh sing ditawakake. Kita duwe produk kanthi desain minimalis lan tampilan LED ngarep gedhe, bagean ndhuwur sing ngemot Teknologi Qi kanggo ngisi daya nirkabel piranti sing kompatibel karo kita. Nanging prekara iki ora mandheg wiwit jam alarm iki 2.0 speaker lan 2 mikropon kanggo panggunaan Alexa (asisten swara Amazon). Isih ana maneh, kita uga duwe sesambungan Bluetooth, wifi lan teknologi kaya AirPlay Apple kanggo nggampangake sambungan karo piranti apel. Piranti iki yaiku kompatibel karo iOS lan Android.

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon. Rega saiki yaiku € 79.

Amazon Echo Show 5

Amazon wis tuwuh akeh, saben nawakake luwih akeh layanan. Salah siji sing paling populer saiki yaiku Alexa, asisten swara sampeyan, tambah kompatibel karo kabeh jinis piranti, saka televisi nganti lampu utawa lampu cerdas. Kanggo nggunakake asisten iki, kita duwe macem-macem pamicara sing cerdas, nanging ana liyane sing misuwur. Iki Echo Show 5, saliyane dadi speaker duwe layar cilik 5,5 sing bakal ngidini kita ndeleng konten informatif, nelpon video utawa nonton video YouTube utawa Amazon Prime Video. Kene Aku ninggalake sampeyan a Análisis sing wis kita lakoni.

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon. Rega adol saiki yaiku € 69,99.

3-in-1 stasiun daya

Kita duwe luwih akeh piranti kanthi baterei terintegrasi lan duwe sisih apik uga bagean sing ora apik. Sing paling apik yaiku kita bisa nindakake tanpa batre, sing ora apik yaiku kudu waspada manawa duwe tanggung jawab supaya ora terdampar, amarga sawetara piranti duwe otonomi sing cukup sithik. Kanthi basis pangisian daya iki, kita bisa ngisi daya nganti 3 piranti sekaligus, dirancang kanggo digunakake karo iPhone, sawetara AirPods lan Apple Watch nanging uga kabeh piranti sing kompatibel karo Qi bisa diisi daya. Bisa dadi elemen sing penting banget ing meja sisih amben kita.

3 ing 1 Pangkalan Pengisian iPhone

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon. Rega saiki yaiku € 29,99.

Bingkai foto digital NIX Advance

Kita kabeh seneng nggawe immortalisasi momen penting sajrone urip, kanggo ngelingi utawa nuduhake, dadi saya asring nyithak foto amarga ana kurang akeh dedikasi, nanging saiki ana macem-macem cara kanggo seneng utawa nuduhake foto sing dijupuk. Kanthi pigura digital iki, kita bakal duwe foto sing terus muter cukup kanthi nyambungake pendrive utawa kertu Sd sing ngemot foto-foto kasebut. Kejaba iku Nggabungake fungsi jam lan tanggalan.

Bingkai foto digital

Ing kene kita bisa nemokake ing Amazon. Rega adol saiki yaiku € 49,99.

Sonos Siji kisaran

Sonos nggawa produk liyane sing ora bisa menehi rekomendasi, saiki kita gunakake babagan Sonos One, salah sawijining merek paling kompak lan paling murah nanging umume sing nggawe dheweke misuwur banget. Kita entuk swara ora mung kuat nanging kanthi kualitas paling murah ing sangisore 200 euro. Kita duwe kaya ing sembarang Sonos: AirPlay 2, Spotify Connect lan aplikasi dhewe bebarengan karo fitur multiroom perusahaan dhewe, nanging luwih akeh.

Kita ngomong babagan pamicara cerdas, mula Sonos One iki pancen cocog karo Apple HomeKit, karo Google Home lan Amazon Alexa. Iki minangka salah sawijining produk audio cerdas sing menehi sensasi paling apik ing taun-taun pungkasan lan kita ora bisa mandheg menehi saran saiki yen regane Kasedhiya wiwit 189 euro ing versi putih lan ing versi ireng. Yen sampeyan pengin nggawe hadiah nyata kanggo Natal iki nganggo speaker sing cerdas, tanpa mangu-mangu Sonos One iki ora duwe watesan babagan platform (grapyak banget karo iPhone lan utamane karo Alexa).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.