Acer Asipre 5 (2019) Review Laptop A515-54G

ing laptop Dheweke terus dadi salah sawijining pasar sing paling penting kanggo elektronik konsumen, sanajan kasunyatane wiwit didol sithik lan sithik amarga ana kamajuan progresif sing dialami piranti seluler kayata smartphone lan tablet. Yen ana wong sing terus nang ing komputer pribadi, sabenere baja, perusahaan sing wis ndeleng akeh produk sing padha dianalisis ing bagean "review". Dina iki kita duwe versi paling anyar saka salah sawijining model sing didol, kita analisa Acer Aspire 5 (2019), kabeh-kabeh dirancang kanggo laptop sing imbang lan kanggo kabeh pamirsa.

Bahan lan desain

Acer Aspire 5 Iki dibangun ing campuran seimbang antara plastik lan logam, sisih ndhuwur tutup digawe saka bahan logam, dene peralatan liyane, kalebu area keyboard sing dipasang tangan, duwe komposisi plastik. Ing aspek tartamtu menehi rasa serius lan materi sing apik. Iki dirancang kanggo nahan wektu lan panggunaan terus-terusan. Desaine cukup minimalis, ing sampul logo merek kasebut dadi panggung utama kita bisa tuku nganggo warna biru, ireng lan perak.

  • Ukuran: X x 36.3 24.6 1.7 cm
  • Bobot: 1,9 Kg

Nanging, sanajan iki, kita ora nemoni laptop sing lancip, uga laptop sing entheng. Kita nemokake dimensi lan bobot sing cocog karo bahan sing digunakake, perangkat keras sing ana ing njero ruangan, lan utamane sambungan sisi, sing ditemokake ing sisih lan sisih. Uga disebutake yen kita duwe port pengisian daya plug klasik, Kanthi pasokan listrik eksternal, mulane Acer durung milih USB-C minangka mekanisme pengisian daya sanajan wis dadi piranti ing taun 2019, mesthine bakal nyenengake pangisi daya pin kasebut.

Spesifikasi teknis

Saiki kita ganti menyang angka murni, "kekuwatan bruto", apa sing kudu kita tetepake. Kita ngerti manawa data iki umume dudu bukti performa pungkasan, nanging bakal rinci babagan spesifikasi unit sing wis dites.

Spesifikasi teknis Acer Aspire 5 (2019)
Brand Acer
Model Aspire 5 A515-54G
Sistem operasi Windows 10
Layar LCD LCD 15.6 inci kanthi resolusi FHD
Prosesor 5th Core Intel Core i8265-XNUMXU
GPU Nvidia GeForce MX250 2GB / Intel UHD Graphics 620
Ram 8 GB DDR4
Panyimpenan internal 256GB SSD + 1TB HDD
Juru bicara Acer True Harmony 2.0 Stereo
Sambungan 2x USB 2.0 - 1x USB 3.0 - HDMI - Ethernet - USB Type-C - Jack 3.5 mm
Conectividad WiFi 802.11ac MIMO 2 × 2 - Bluetooth 5.0
Baterei 4-Sel (maksimal 6 jam)
Dimensi X x 36.3 24.6 1.7 cm
Bobot 1.9 Kg

Kaya sing bisa dideleng, umume kanggo iki Acer Aspire 5 (2019) ora kekurangan apa-apa, nyoroti prosesor Intel i5 generasi kaping XNUMX, sanajan kita duwe kesempatan kanggo ngelingi manawa iku model "U" dadi kita kurang nggunakake baterai, nanging butuh TurboBoost kanggo entuk manfaat paling saka iku. Ora kurang babar pisan lan luwih saka cukup kanggo panggunaan standar kanggo umume pelanggan.

Layar lan multimedia

Kita sadurunge panel saka 15,6 inci kanthi resolusi Full HD, Panel LCD umum sing biasane ditemokake ing jinis produk iki. Nanging, ing edhisi iki (paling ora model sing wis dites), perusahaan wis mutusake taruhan panel VA, Bener manawa panel kasebut nawakake ketinggalan input sing luwih apik umume, nanging ana kekurangan yen sudut pandang cukup kurang, amarga panel sing ora digunakake ing panel IPS ing laptop bisa uga dudu titik negatif, nanging sudut pandang katon banget kena pengaruh.

Kanggo swara Acer wis mutusake Acer Aspire 5 - Komputer ... Kayane ora apik tenan, kuat lan jelas, luwih saka cukup speaker kanggo digunakake kanthi rutin. Ing babagan reproduksi, panel kasebut menehi padhange sing cukup apik tanpa tekan dhuwur sing apik, lan panel warna lan naturalness sing disetel kanthi apik. Sampeyan uga perlu dingerteni manawa panel iki duwe tingkat refresh 60Hz sing babar pisan ora elek (keuntungan liyane nggunakake panel VA). Jujur, panel kasebut, amarga ora dadi IPS, minangka titik paling ora apik, sanajan ing kabeh prekara iki menehi kinerja sing apik.

Konektivitas, otonomi lan pengalaman pangguna

Babagan panyambungan, kita ora kekurangan apa-apa, WiFi menehi kinerja apik, kita duwe port kanggo kabeh sing sampeyan butuhake lan uga HDMI (pungkasane merek sing meksa njaga protokol kaya umum iki).

Ing level panggunaan, keyboard katon aneh kanggo aku, tombol-tombol duwe desain sing sempit lan keyboard numerik bisa uga kompak banget, nanging dikatutake yen kalebu, sing ora apik. Trackpad kayane dadi titik liyane sing ringkih, nanging umume meh kabeh merek, trackpad minangka prekara sing ora katon maju kanthi istilah teknologi. Perjalanan utama apik lan nawakake ngetik sing nyenengake kanggo digunakake saben dinane.

Nyawiji SSD karo HDD nggawe aliran komputer lan kanthi efisien nindakake tugas saben dinane otomatisasi kantor karo Microsoft Office 2016, sawetara keluhan kanthi suntingan foto ing Adobe Photoshop lan sawetara perkara sing saya rame yaiku main Fortnite, utamane karo Cities Skylines sing nuduhake akeh keluhan lan panas banget. Kanthi tugas pisanan kita gampang tekan otonomi patang setengah jam, game nyuda drastis, ora kaget, kanthi nggunakake GPU khusus.

Pendapat editor

Kita nemokake laptop sing udakara udakara 600 nganti 800 euro (LINK) gumantung karo model sing kita pilih. Aku jelas manawa kita duwe opsi sing luwih murah ing pasar lan cedhak karo sektor "premium" sing angel disaingi, nanging menehi dhuwit kanthi rega yen kita mikir babagan hardware sing dipasang lan ora kekurangan prakteke.

Contra

  • Panel VA amba sing kurang dideleng
  • Trackpad biasa
  • Port pengisian daya standar

Aku disenengi ukuran piranti lan kasunyatan manawa kalebu sawetara fitur sing apik sing dadi pilihan sing menarik. Uga dirancang kanthi apik lan nyaman, kalebu keypad numerik lan layar gedhe.

Pros

  • Bahan sing apik, desain apik lan dibangun kanthi apik
  • Ora ana fitur level hardware sing ilang
  • Pancen ora lancip utawa entheng banget nanging kepenak

Kita uga nemokake poin negatif, kayata trackpad sing biasa-biasa wae, layar VA kanthi sudut pandang sing kurang lan otonomi sing jelas gangguan karo panggunaan game video.

Acer Asipre 5 (2019) Review Laptop A515-54G
  • Rating editor
  • Rating bintang 3.5
550 a 890
  • 60%

  • Acer Asipre 5 (2019) Review Laptop A515-54G
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 70%
  • Layar
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.