Xiaomi Mi4c, kewan nyata kanthi rega sing bisa digayuh saben wong

Xiaomi

Ngenteni Xiaomi kanthi resmi nyedhiyakake Xiaomi Mi5 anyar, ing sawetara dina kepungkur kita wis tangan, lan matur nuwun igogo.es menarik Xiaomi Mi4c Kab, terminal sing misuwur kanthi ciri lan spesifikasi lan sing paling penting regane. Sabanjure, kita bakal nuduhake analisis lengkap babagan smartphone iki ing ngendi sampeyan bakal bisa ngerti kanthi luwih rinci babagan Xiaomi iki sing ngegungake otot lan ora bakal mbayar euro banget kanggo nggawa ing kanthong sampeyan.

Ing kasus kita Kita wis bisa nyoba lan ngencet versi sing diarani Standard sing nawakake 2GB RAM lan panyimpenan 16GB, sing ora diragukan, rasane umume yaiku ambruk ing sawetara aspek, sanajan aja kuwatir amarga versi unggul kasedhiya ing pasar.

Khusus, versi paling kuat nawakake 3GB RAM lan panyimpenan 32GB, sing praktis ora bakal nambah rega terminal. Nanging ayo aja kakehan mbukak, mengko bakal dibahas babagan rega. Ayo diwiwiti karo analisis Xiaomi Mi4c iki.

Fitur lan Spesifikasi

Sabanjure kita bakal maneh fitur utama lan spesifikasi Xiaomi Mi4c iki;

  • Ukuran: 13.81 x 6.96 x 0.78 sentimeter
  • Bobot: 126 gram
  • Layar 5-inch kanthi résolusi Full HD, 1.920 nganti 1.080 piksel, 441 dpi
  • Qualcomm Snapdragon 808 64 bit hexacore 1,44 prosesor GHz
  • Adreno 418 GPU
  • Memori 2GB utawa 3GB RAM
  • Panyimpenan 16GB nganti 32GB tanpa bisa ditambahi liwat kertu microSD
  • Kamera mburi 16 megapiksel lan bukaan f / 2.0
  • Kamera ngarep 5 megapiksel kanthi aperture f / 2.0
  • Konektivitas WiFi 802.11b / g / n / ac, Bluetooth 4.1,
  • LTE-4G Bands 1/3/7 (800 MHz ora didhukung)
  • Dual SIM
  • USB Tipe-C
  • Batere 3.080 mAh kanthi Quick Charge 2.0
  • Sistem operasi Android 5.1 Lollipop kanthi lapisan kustomisasi MIUI

Desain

Xiaomi

Sanalika sampeyan njupuk Xiaomi Mi4c iki ing kothak, sampeyan bakal bisa nyadari kanthi sampurna, yen sampeyan wis ndeleng lan ndemek salah sawijining smartphone pabrikan Tionghoa sadurunge, manawa kita pancen bakal ngadhepi Xiaomi. Lan kita bakal ketemu bahan sing luwih khas lan desain sing jelas tanpa sorotan sing apik, utawa sing narik kawigaten kanthi kuat.

Kaya sing wis diandharake, awak piranti seluler digawe saka plastik, sing menehi perasaan sing kepenak ing tangan, nanging geser nganti tekan sing gedhe, sing ora mesthi ana risiko kanggo Mi4c kita.

Smartphone iki minangka salah sawijining sing diarani unibody, yaiku, ora ana kemungkinan nyopot tutup mburi kanggo ngakses batere terminal. Kanggo nyelehake kertu SIM utawa kertu, kita kudu ngisi tray cilik sing ana ing sisih kiwa. Apa sing kudu sampeyan goleki yaiku tray kanggo kertu microSD amarga ora ana, iki dadi masalah utama.

Sisih ngarep ora duwe analisis akeh babagan desain lan kabeh dikuwasani layar, kanthi logo Xiaomi diukir ing sisih kiwa ndhuwur.

Layar

Ing analisis iki, kita mutusake nggawe titik khusus kanggo nganalisis layar kanthi rinci lan bisa uga dadi titik paling kuat saka Xiaomi Mi4c iki. Kanthi 5 inci, kanthi resolusi Full HD lan nggunakake teknologi IPS kita bakal nemokake kualitas gambar lan asil sing luar biasa ing meh kabeh kahanan.

Sawise pirang-pirang dina nggunakake terminal, aku bakal wani ujar manawa kita tanpa ragu salah sawijining layar paling apik ing pasar, sing nawakake sawetara gambar sing padhang kanthi warna sing nyata lan kontras sing seimbang.

Ing njobo lan ing wayah awan, asil isih optimal. Ing njero ruangan lan cahya sithik, kabeh tetep padha. Tuladha iki minangka gambar ing ngisor iki;

Xiaomi

Yen kita kudu menehi cathetan ing layar Xiaomi Mi4c iki, mesthine bakal dhuwur banget lan pabrike Tiongkok wis nuduhake manawa menehi pangguna smartphone sing murah, ora ateges ora ana layar tanpa kualitas.

Kinerja

Aku wis nyoba piranti seluler sing luwih kuat tinimbang Xiaomi Mi4c iki, nanging ing bagean kinerja, cathetan sing diduweni smartphone iki mesthine apik banget. Lan apa karo prosesor Qualcomm Snapdragon 808, didhukung ing kasus kita dening 2GB RAM, kabeh gerakane lan bisa digunakake kanthi sampurna, memenuhi harapan sing dakkarepake.

Sawise ditrapake nganggo aplikasi, game lan panggunaan sing kuat, kita bisa mesthekake yen ora ngerteni ana masalah lan kinerja umume optimal. Xiaomi Mi4c iki ora bisa meri babagan kinerja ing terminal liyane kanthi kisaran sing padha ing pasar.

Xiaomi Mi4c AnTuTu Kab

Tanpa mangu-mangu, kita bakal kepinginan ngrasakake kinerja kanthi versi 3GB sing luwih dhuwur, sing mesthi bakal menehi asil sing luwih apik, nanging bakal suwe.

Baterei

Xiaomi Mi4c iki duwe Batere 3.080 mAh manawa sampeyan ora mikir manawa ukuran layar terminal iki luwih saka cukup kanggo nawakake otonomi sing luwih apik. Optimisasi kabeh terminal uga bisa mbantu otonomi sing cocog karo sing diarepake.

Kanthi meres ora karuan, kita wis bisa tekan pungkasan dina kanthi sampurna lan nyuda padhange layar lan ngurus batere ing sawetara kesempatan, kita kanthi becik ngatur supaya piranti ora adoh saka kita suwene rong dina suwene.

Kamera

Xiaomi

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, kamera mburi Xiaomi Mi4c iki nduweni sensor, diproduksi dening Sony (IMX258), saka 13 megapiksel kanthi aperture f / 2.0. Sorotan kamera terminal iki yaiku kasetyan warna, ditampilake kanthi nyata saben warna lan kacepetan fokus sing bakal ngejutake luwih saka siji pangguna.

Babagan kemungkinan rekaman, kamera mburi ngidini kita nggawe video ing 1080p lan 120fps.

Kamera ngarep duwe 5 megapiksel kanthi tampilan 85 derajat lan aperture f / 2.0 sayangé, bisa uga dudu sing bisa kita ngarepake, sanajan meh ora ana sing nggunakake kamera ngarep, kajaba njupuk selfie sporadis.

Asilé ora ana ing level piranti sing diarani dhuwur-dhuwur, nanging bisa uga ujar manawa piranti kasebut tetep cedhak karo piranti sing pinunjul, sing maneh nganggep rega piranti iki, luwih apik banget.

KESIMPULAN

Sadurunge nganalisa poin positif lan negatif saka Xiaomi Mi4c iki, kita kudu ujar manawa piranti seluler saka pabrikan Tionghoa iki wis menehi rasa ing cangkem. Lan iku sepisan maneh Xiaomi wis bisa ngembangake lan nggawe smartphone kanthi kinerja lan desain tinggi, sanajan bisa uga cukup adil, nanging menarik kanthi rega sing murah banget.

Nganti luwih saka 200 euro, pangguna bisa duwe Xiaomi Mi4c iki sing bergerak ing jarak menengah, sanajan kanthi keamanan total bisa dadi sawetara pertempuran ing sawetara terminal ing kisaran kelas paling dhuwur.

Miturut pendapat pribadi lan sawise nggunakake piranti iki sawetara dina, aku kari njlentrehake karo ujar sing ujar "apik, apik lan murah".

Sing paling positif

Aspek paling positif sing ditemokake ing Xiaomi Mi4c iki akeh. Contone, desain, sanajan materi sing digunakake yaiku plastik, bisa ngatasi pangguna sing diwenehi warna lan kesederhanaan. Kinerja, otonomi sing luwih apik tinimbang sing bisa ditawakake kanggo kita lan kamera sing luwih apik bisa uga poin liyane sing bisa nggawe kita mutusake kanggo entuk terminal iki saka salah sawijining pabrikan Tionghoa sing misuwur ing pasar.

Rega kasebut mesthi bakal nutup poin positif lan manawa pangguna sing pengin duwe terminal sing apik banget, sing cedhak karo kisaran pasar sing dhuwur, kanthi rega murah banget gumantung karo warna sing paling disenengi, bisa uga dadi luwih sithik tinimbang 200 euro.

Sing paling negatif

Sayange bagean iki ora bisa ditinggalake kosong Ora ana kertu microSD minangka masalah gedhe, luwih-luwih yen kita tuku panyimpenan versi 16GB. Mungkin kita uga ngarep-arep luwih akeh babagan kamera ngarep utawa desaine, nanging luwih saka negatif sing bisa dianggep apik kanggo versi ponsel cerdas mbesuk.

Kita uga bisa eling ing bagean iki versi sistem operasi, Android 5.1, sing diarep-arep bakal dadi sejarah nalika teka Android 6.0, sanajan nganyari piranti lunak dudu salah sawijining kekuwatan Xiaomi.

Xiaomi

Rega lan kasedhiyan

Xiaomi Mi4c iki wis didol sawetara wulan ing pasar lan senadyan sampeyan bisa tuku ing pirang-pirang toko ing jaringan jaringan, nanging saran supaya sampeyan tuku ing Igogo, liwat ing ngisor iki pranala, kanggo regane 243 euroSanajan gumantung karo warna sing sampeyan pilih, sampeyan bisa duwe ing omah sawetara dina kanthi luwih saka 200 euro.

Apa pendapat sampeyan babagan Xiaomi Mi4c iki?. Sampeyan bisa menehi pendapat ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki kasedhiya.

Pendapat editor

Xiaomi Mi4c Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
203 a 243
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 95%
  • Kinerja
    Penerbit: 85%
  • Kamera
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Pros lan cons

Pros

  • Rega
  • Fitur lan Spesifikasi
  • Baterei

Contra

  • Ora ana MicroSD
  • Kamera ngarep
  • Versi Android

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juli ngandika

    Halo, sampeyan ujar manawa kinerja ora dadi titik xiaomi sing kuwat. Apa sampeyan duwe xiaomi minangka telpon pribadi? Kayane ora, nalika sampeyan negesake, xiaomi yen ditondoi dening sesuatu yaiku menehi dhukungan akeh terminal ora kaya apel nanging meh salam

bool (bener)