Realme 3 Pro, terminal kasebut bakal ngilangi Xiaomi [Analisis]

Merek duwe persaingan luwih akeh ing jajaran tengah, saengga pasar paling dhuwur saya adoh saka pangguna umum sing entuk dhuwit kanthi regane akeh, setuju kanggo nolak sawetara fitur premium supaya bisa ngirit sawetara euro. . Sampeyan wis ngerti tenan Realm lan utamane fokus ing pamirsa sing luwih enom, menehi apa sing dikarepake.

Kita bakal nganalisa Realme 3 Pro, model paling anyar saka merek Asia sing dadi bagean saka Oppo lan sing arep langsung ngadeg karo Xiaomi. Temokake rega, ciri khas, lan kabeh sing bakal dicritakake babagan kita.

Kaya biasane, kita bakal kanthi tliti nganalisa bagean-bagean sing ana gandhengane kayata desain, bahan lan perangkat keras, nanging ora lali pengalaman pangguna lan sensasi pribadi sing diwenehake Realme 3 Pro iki. Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa langsung tuku saka situs web sampeyan, mung titik didol. Nanging, Aku ngajak sampeyan mbukak video sing judhul artikel iki, cara paling apik kanggo ndeleng cara prilaku Realme 3 Pro iki ing panggunaan sing biasane, lan sensasi sing ditinggalake.

Desain lan bahan: Tampilan pertama sing fantastis sing santai kanthi rinci

Kita nemokake terminal sing mesthi bakal ngelingake wong liya kaya Redmi Note saka Xiaomi utawa M20 saka Samsung, sawetara garis sing ditandhani, warna sing mencolok lan kamera dipanggonke kanthi vertikal kanthi sensor dobel lan lampu kilat LED, diiringi sensor bekas driji sing dipasang ing sisih mburi sing mung garis sing bakal murup. inspirasi saka sirkuit Le Mans lan sing nyorot gradien Ungu Lightnin lan Nitro Bule sing bakal bisa dipikolehi, ya mung rong warna kasebut.

Kita duwe bingkai minimal ing sisih ngarep lan "kedudukan" drop-type sing nggawe panel paling bisa digunakake lan ing endi kamera selfie, panel iki duwe Gorilla Glass 5 kanggo proteksi lan kaca tempered wis dipasang kanthi bener kayane rinci tenan. Punggung rada dibunderake ing pojok bunder supaya luwih kepenak, uga disorot yen bobote mung 172 gram kanggo ukuran 74.2mm x 156.8mm x 8.3mm, kepenak dipangan tanpa mangu-mangu. Akeh sing kudu ana gandhengane karo kasunyatan sing digawe saka plastik, pigura lan mburi uga burr sing gabung karo panel ngarep karo sasis piranti. Ing level desain, ora ana sing mbantah, katon apik lan kita kudu ngukur rega kasebut.

Karakteristik teknis

Saiki kita kudu ngobrol babagan salah sawijining bagean sing paling relevan, hardware Realme 3 Pro, mulane Aku ninggalake sampeyan ing ngisor tabel kanthi spesifikasi dadi sampeyan bisa ngati-ati nalika stroke.

Spesifikasi teknis Realme 3 Pro
Brand Realm
Model 3 Pro
Sistem operasi Android 9.0 Pie kanthi Color OS 6.0
Layar OLED 6.3 inci kanthi resolusi Full HD + 2.340 x 1.080 piksel lan rasio 19.5: 9 - 409 PPP
Prosesor Qualcom Snapdragon 710 8-core nganti 2.2 GHz
GPU Qualcomm Adreno 616
Ram 4/6 GB LPDDR4x
Panyimpenan internal 64/128 GB (bisa ditambah nganggo microSD)
Kamera mburi Sensor dobel: 16MP f / 1.7 Sony IMX519 + 5MP f / 2.4
Kamera ngarep 25 MP kanthi aperture f / 2.0
Conectividad Bluetooth 5.0 - WiFi Dual Band - DualSIM - eSIM - microUSB OTG - AGPS lan GLONASS
Fitur liyane Sensor bekas driji mburi lan mbukak kunci rai nganggo kamera - 3.5mm Jack - Radio FM
Baterei 4.045 mAh kanthi pangisian daya cepet VOOC
Dimensi 74.2 mm x 156.8 mm x 8.3 mm
Bobot 172 gram
Rega saka 199 euro

Iki minangka ciri utamane, kita nyorot panggunaan prosesor kondhang Qualcomm Snapdragon 710 kinerja apik lan otonomi, Nanging, detail pertama sing ora daksenengi yaiku nggunakake microUSB, Aku durung paham ing terminal 2019 lan utamane ngerti manawa biaya integrasi ora luwih dhuwur tinimbang kabel USB mikro. Kita duwe rong versi RAM lan panyimpenan sing bisa dipilih antara 4/64 lan 6/128, kanthi RAM 6 GB lan 128 unit panyimpenan minangka sing nyoba.

Saliyane, sanajan kita seneng sesambungan Jack 3,5 mm, soko sing dingerteni yen fokus ing pamirsa sing enom lan aktif, uga Radio FM, sing ora duweni yaiku chip NFC. Iki umume wis umum ing telpon saka kisaran iki lan asal usul iki, utamane amarga ora ana gayane nyebar ing Asia. Dadi kaya ngono, NFC dudu perkara sing bisa kita kejawab ing rega rega iki. Kanggo bagean, sing maca bekas driji cepet lan mapan.

Kamera lan multimedia: Panel lan kamera sing apik miturut rega

Ing kamera kita nemokake sensor mburi dobel, 16 MP utama sing diprodhuksi dening Sony, model IMX519, didhukung dening sensor 5 MO, kanthi f / 1.7 lan f / 2.4. Kita bakal duwe Zoom x2 kanthi kualitas cukup. Nanging, kita nemokake foto sing wis diproses sanajan ing mode tradisional, kita duwe jarak tengah murni babagan iki. Katon utamane amarga warna lan detail tembakane beda banget yen dideleng mengko. Disaranake nggunakake mode warna sing jelas Ing sistem kamera sing simplistik, sing uga duwe mode standar lan mesthi nganggo HDR, sampeyan bakal menehi conto:

Mode potret ora nguciwani, sanajan maneh kita ndeleng insiden piranti lunak sing jelas, nanging ... Apa sampeyan bisa njaluk foto sing luwih apik ing terminal sing diwiwiti saka € 199? Aku sangsi banget. Kamera selfie tetep 25 MP kanthi aperture f / 2.0 lan mesthi mode kaendahan tanpa kendhat. Kamera kasebut kalebu jajaran menengah: Akeh proses, bisa dipertahankan ing kahanan cahya sing apik, swara wiwit katon ing njero omah lan ing wayah wengi, nanging luwih saka cukup dina kanggo pangguna sing nuntut terminal kasebut.

Otonomi, gameplay lan pengalaman pangguna

Pengalaman pangguna saka Colour OS 6.0, lapisan kustomisasi Realme sing numpak Android 9.0 Pie (Kita ora duwe referensi kanggo pembaruan mbesuk) Aku rumangsa ringkes, duwe palet warna pastel lan dominan minimalis, aku seneng banget lan aku pasang ing ndhuwur lapisan personalisasi karo Xiaomi MIUI, mung kadaluwarsa dening Android Stock lan mesthine versi sing dipasang One Plus.

Minangka kanggo baterei, kita bakal gampang tekan ing pitung jam wektu layar, Kita duwe Ngisi daya cepet VOOC sing bakal ngidini kita duwe batere 100% mung 80 menit, udakara separo sing mbutuhake Redmi Note 7, nanging iki nggunakake microUSB, lan iki prekara sing angel banget diasimilasi. Kanggo bagean kasebut, kita duwe sistem sing bakal ndeteksi nalika miwiti game lan nyaranake sampeyan ndeleng ing video, bakal ngidini kita nyetel notifikasi, kinerja, lan sawetara parameter sing

Pros

  • Rancangane terus-terusan nanging ora sukses, kayane tahan
  • Rasio rega kualitas daya dhuwur banget
  • Saka sudut pandang pribadi, lapisan OS Warna iku apik
  • Nawakake performa luar biasa kanthi rega € 199
  • Otonomi gedhe

Contra

  • Layar duwe bayangan ireng ing pinggir
  • Rute tombol volume bisa ditambah
  • Diproses banget ing fotografi
  • Ya, duwe microUSB ...
 

Elinga yen sampeyan bisa tuku ing situs web resmi Realme kanggo Eropa kanthi rong warna sing kasedhiya wiwit dina sabanjure 5 Juni. Sampeyan bakal duwe versi € 199 kanthi RAM 4GB lan 64GB panyimpenan, nalika saka 249 € kita bakal duwe RAM 6GB lan 128GB panyimpenan, € 50 wis nandur modhal kanthi apik ing terminal iki sing jelas-jelas minangka kompetisi Xiaomi ing Spanyol, Realme isih tetep ana ing kene lan muga-muga bisa terus nuduhake terminale.

Realme 3 Pro, terminal kasebut bakal ngilangi Xiaomi [Analisis]
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
199 a 249
  • 80%

  • Realme 3 Pro, terminal kasebut bakal ngilangi Xiaomi [Analisis]
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 85%
  • Kinerja
    Penerbit: 95%
  • Kamera
    Penerbit: 75%
  • Otonomi
    Penerbit: 95%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.