Review Headphone AUKEY EP T25

Dina iki, kita nyoba maneh maneh Headphone nirkabel teken AUKEY. Ing kasus iki, kita nyoba EP T25, model liyane saka pabrikan produktif iki sing nuduhake kita aspek fisik sing wis kita kenal banget. Alternatif anyar kanggo pasar sing dina iki dianalisis kanthi rinci kanggo ngandhani apa sing kita pikirake.

Yen sampeyan minangka salah sawijining "tradisional" sing isih mlaku-mlaku nganggo headphone kabel sing digantung, ing kene sampeyan bakal nemokake pilihan sing menarik. Bisa seneng musik favorit karo piranti sing berkualitas lan gampang digawa saiki kasedhiya kanggo sapa wae.

AUKEY EP T25 Headphone TWS sing digoleki?

Ing taun-taun pungkasan kita ndeleng akeh produk sing ana gandhengane karo swara. Ora muspra, lSing ana gandhengane karo musik, minangka gadget sing laris lan paling populer ing smartphone. Speaker Bluetooth lan headphone nirkabel ana atusan (yen ora ewonan). Dina iki kita ndeleng salah sawijine, lan Ora ditemokake produk

AUKEY nggawa wiwit 2007 nyedhiyakake kanggo nggawe aksesoris sing ana gandhengane karo smartphone. Lan akeh uga sing ana gandhengane karo swara lan musik. Kita wis cukup Bejo nyoba sawetara model saka perusahaan iki, lan kita kabeh bisa ujar manawa wis memenuhi standar kualitas minimal. Lan uga duwe hubungan sing imbang kanthi rega.

Fitur T25 EP AUKEY a rupane ganteng kanggo headphone paling misuwur ing pasar, Apple AirPods Pro. Sanajan ana warna liya, lan gegayuhan sing kurang megah, apamaneh uga bakal teka kanthi regane luwih murah. Sanajan mangkono, dheweke isih bisa narik kawigaten lan minangka alternatif liyane.

AUKEY EP S25 Unboxing

Sampeyan kudu nggoleki ing njero kothak kanggo ngandhani kabeh elemen sing bisa ditemokake ing njero. Minangka a unboxing Saka headphone, kita uga ora bisa nyana kejutan gedhe. Kita bisa ujar manawa kabeh ana, lan kita ora ketinggalan apa-apa. Kita wis, mesthi, headphone lan kothak pangisi daya sing cocog.

Saliyane elemen logis, kita ndeleng kepiye terus AUKEY kalebu ing saben modele rong set bantalan kuping ekstra. Mula, kita duwe telung set ukuran sing beda-beda. A Elemen penting kanggo pengalaman ngrungokake sing paling apik. Kanthi bantalan kuping sing bener, headphone bisa nambah kualitas audio lan nyuda swara. 

Little kanggo nambah liyane saliyane kabel kanggo ngisi daya "case charge", sing duwe Format USB Type-C. Soko sing bakal nggawe beban luwih cepet lan luwih efisien. Kita uga duwe dokumen babar pisan, lan pandhuan cepet. 

Desain lan tampilan fisik

Kita nemokake sawetara headphone ukuran cilik banget. Dheweke ora duwe format sing disebut "tombol", amarga duwe bagean memanjang sing metu saka kuping. Lan sanajan sacara fisik, kita wis pitutur marang kowe yen padha karo AirPods Pro, bentuk eksternal saka headset wujud sing luwih amba lan kurang dibunderaké.

Babagan jinis headphone iki, kita wis bisa verifikasi Audio telpon katon luwih apik tinimbang headphone siji potong sing tetep ana ing njero kuping. Minangka aturan, mikropon dipasang ing sisih mburi bagean sing dawa. Soko sing nggawe swara luwih apik, utamane kanggo wong-wong sing ngomong karo kita saka ujung liyane.

Ora ditemokake produk

Ing sisih njero headset nampilake format sing diarani "In Ear". Amarga iku, dheweke duwe "karet karet" kondhang sing tetep ana ing njero pendopo pendengaran. Format sing saya akeh nyebar lan duwe pengikut lan detractors. Digunakake kanthi apik, kanthi bantalan sing bener, pengalaman swara mesthine bakal luwih apik. Kanggo iki, kita nemokake nganti telung ukuran bantalan sing beda.

La "Kasus biaya" kita khusus disenengi kanggo ukurane sithik. Apa tenan kepenak nggawa ing kanthongutawa. Thanks kanggo posisi headphone sing banjur ngaso ing sisih ndhuwur kanthi bantalan kuping, ukurane luwih rata. Dheweke duwe lampu LED cilik sing nuduhake level muatan kanthi visual banget. 

Su dadi ukuran cilik lan bobote sithik saka set sing dikombinasikake karo a total otonomi 25 jams nggawe dheweke dadi kanca sing ideal. Dheweke duwe Port pengisian format USB Type-C, tambah kompatibel karo sebagian besar kabel sing ana ing smartphone saiki. Dheweke duwe penyesuaian magnetik kanggo nahan lan muat sing sampurna nalika ana ing njero kasus kasebut. Kaya sing dingerteni, ora ana sebab-sebab kekurangane Ora ditemokake produk dadi pilihan sing wicaksana.

Apa sing ditawakake AUKEI EP T25 kanggo kita?

Headphone AUKEI lagi wae mlebu pasar sing rame banget. Antarane tiruan lan produk berkualitas rendah, ana sawetara produsen sing misuwur. Ora gampang golek produk bermutu kanthi rega terjangkau. 

EP T25 duwe total otonomi 25 jam. Soko sing ngluwihi tawaran sing ditawakake wong liya, lan narik perhatian ing headphone lan kasus cilik kaya ngono. Ing teknologi tutulTanpa mbutuhake tombol fisik, dheweke luwih pantes duwe aksesoris sing luwih dhuwur, luwih-luwih yen kita nganggep regane.

Kita bisa ngakses kontrol siji-tutul tanpa wates, rong tombol penet, telung tombol penet, utawa siji penet dawa. Muter musik, mandheg, maju trek, mundur, nggantung utawa njupuk telpon bisa uga tanpa kudu ndemek telpon.

Kita duwe panyambungan Bluetooth 5.0, sing njamin sambungan cepet ing pasangan lan ora ana gangguan ing sinyal. Kita nemokake a kualitas swara sing apik tenan. Kita bisa mbedakake bass paling jero kanthi apik, lan nikmati definisi sing apik. Ing level volume cukup, luwih kuat tinimbang model liyane sing wis bisa dites. Kita entuk asil sing bisa ditampa sajrone nelpon telpon

Tabel kinerja teknis AUKEY EP T25

Brand AUKEI
Model EP T25
Format headphone Ing kuping
Tahan banyu lan bledug IPX5
Conectividad Bluetooth 5.0
Ngrangkep nganti 10 meter
Sambungan otomatis Sambungan Siji Langkah
Kontrol tutul SI
Kompatibilitas asisten virtual SI
Otonomi headphone nganti 5 jam kanthi siji daya
Otonomi total 25 horas
Baterei 350 mAh
Bobot 35.1 g
Dimensi X x 10.8 9.2 4 cm
Rega promosi 25.99 € 
Link tuku Ora ditemokake produk

Keuntungan lan kontra

Pros

Kemungkinan saka gunakake headphone kanthi kapisah.

Ukuran kompak banget lan bobote sithik banget.

Dheweke duwe kualitas swara apik banget.

La hubungan kualitas lan rega iku apik banget.

Pros

  • Dheweke kerja kanthi kapisah
  • Ukuran
  • Swara
  • Kualitas rega

Contra

Format "Ing kuping" isih negatif kanggo sawetara pangguna.

Mung ana siji versi ing werna ireng

Contra

  • Ing Format kuping
  • Opciones de warna

Pendapat editor

AUKEY EP T25
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
25,99
  • 80%

  • AUKEY EP T25
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.