Review Kamera Ngarep 1080p Yi XNUMXp

Yi Kaca Kamera tutup

Nganti sawetara dina kita wis cukup beruntung nyoba produk liyane saka kulawarga YI. Merek Xiaomi duwe tanggung jawab kanggo pangembangan produk sing gegandhengan karo rekaman ing kabeh format. Wektu iki kita bakal ngobrol babagan Kamera Ngarep YI 1080p.

Kita ora ngadhepi webcam konvensional, adoh banget. Kamera Ngarep Yi duwe konektivitas wifi lan resolusi 1080p. Aksesoris sing nawakake akeh utilitas. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan Kamera Ngarep Yi, terus maca.

Kamera Ngarep Yi, siji kamera, akeh kemungkinan

Ana prekara sing luar biasa nalika njupuk kamera saka kothak kasebut yaiku kualitas bahan lan finish sing apik banget. Produk sing nyedhiyakake kualitas kanggo mripat lan tutul. Kita luwih seneng nyoba produk liyane saka Yi, lan bisa dingerteni kanthi memenuhi standar kualitas tinggiIng kene sampeyan bisa tuku Kamera Yi Home ing Amazon kanthi pengiriman gratis.

 

Dikandhut, wiwitane minangka kamera pengawasan diwenehi fitur sing dilengkapi. Antarane bisa rinci babagan sesanti wengi utawa deteksi swara. Nanging apa ketemu apik banget kanggo konferensi video thanks kanggo kualitas gambar 1080p lan audio rong arah. Fitur sing bakal dibahas kanthi rinci ing ngisor iki.

Tampilan fisik Kamera Ngarep Yi ora bakal dingerteni. Sing garis sudhut mlengkung lan pilihan warna lan bahan pancen apik banget. Gadget sing ora bakal bentrok ing pojok endi wae, lan sabanjure bakal ora dingerteni. Karo a awak lan pangkalan digawe saka plastik tahan kanthi warna putih matt, ing endi a modul bunder ing ireng nggilap dununge lensa. 

Ngundhuh kothak kamera Kamera Ngarep

Yi Ngarep kamera unboxing

Wayahe nggoleki ing njero kothak lan ngandhani kabeh sing ditemokake. Kayata pisanan, kamera dhewe, sing kaya sing dakkandhakake, nyenengake banget lan bisa disentuh. Kajaba iku, kita duwe Kabel format USB USB mikro. Lan trafo mbukak, soko sing ora kabeh pabrikan kalebu ing kothak. 

Thanks kanggo sambungan Wi-Fi, kabel lan konektor daya, Kamera Ngarep Yi ora prelu disambungake karo komputer apa wae. Kita bisa nemokake ing endi wae sinyal Wi-Fi. Kabel sing isih bisa matesi lokasi sampeyan cedhak karo soket.

Kajaba iku, ing kothak kita nemokake a pandhuan lengkap sing kalebu bagean ing basa Spanyol. Dokumen garansi, stiker lan hadiah sethitik promosi Nalika tuku kamera iki, Yi nawakake kode promosi ing format kode QR sing bakal entuk diskon 33% ing rekaman lan layanan panyimpenan enkripsi ing Yi Cloud. 

Desain minimalis lan fungsional

Kaya sing wis dicritakake, desain Kamera Ngarep Yi, kita seneng banget. Kita ora nemokake apa-apa sing isih ana, lan uga ora bakal menehi miss. Ing awak kamera lan pangkalane dhewe langsing banget. Detil sing nggawe bobot entheng uga luwih wicaksana dibandhingake karo kamera sing akeh.

Ing basis wis engsel sing muter (maju lan mundur) kanthi gampang ngluwihi 180 derajat. Dadi, kita bisa nyelehake ing dhasar, utawa yen perlu, ing tembok utawa permukaan liyane sing ora teratur. Kanggo nindakake iki, sisih ngisor saka dhasar ditutupi karo karet non-slip. 

Yi Ngarep kamera hinge

Ing mburi kita temokake modul, uga ing warna ireng, ing endi stopkontak. Kita bisa nyambung kabel kanthi format Mikro USB. Kita uga nemokake detail sing nggawe Kamera Yi Home ngembangake kemungkinan; a Slot kertu memori Micro SD. Lan Tombol Reset kanggo mbusak setelan apa wae.

Kamera Belakang Ngarep Yi 2

Tuku ing kene Kamera Ngarep Yi ing Amazon kanthi pengiriman gratis lan diskon 10%.

Fitur Kamera Ngarep Yi

Karakteristik fisik saka Kamera Ngarep Yi kamera kanggo digunakake ing njero omah. Sanajan thanks kanggo panyambungan Wi-Fi kita bisa nemokake ing endi wae kita duwe stopkontak. Ora siyap tahan panggunaan "njaba lawang". Isih dilengkapi karo fitur sing padha karo kamera pengawasan ruangan.

Wis sesanti wengi ora invasi. Iki tegese sampeyan ora perlu nguripake lampu apa wae kanggo "ndeleng" supaya sampeyan ora bakal keganggu karo sorotan utawa cahya sing ora dikarepake ing wayah peteng. Ing teknologi infrared nggawe kita entuk gambar sing bening kanthi peteng ing papan sing dipasang.

Liyane ekstra, sing nggedhekake kemungkinan yaiku deteksi gerakan. Kamera bisa meneng lan aktif kanthi otomatis nalika sensor bisa ndeteksi gerakan. Lan dheweke bakal padha nalika swara / swara dideteksi. Thanks kanggo iki, kita bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngawasi omah utawa minangka monitor bayi. 

Profil Kamera Ngarep Yi

Thanks kanggo opsi sing ditawakake piranti lunak Kita bisa milih milih nampa notifikasi ing wektu iki liwat tandha liwat Aplikasi kasebut dhewe. Utawa, kita bisa ngatur supaya, yen kamera diaktifake kanthi gerakan utawa swara, kita bakal nampa email kabar. Mung nganggo kabel listrik lan sambungan wifi, kita bisa ninggalake omah kanthi tentrem thanks kanggo pengawasan tanpa gangguan sing ditawakake Kamera Yi Home.

Ngrekam video utawa gambar wektu nyata

Kita duwe macem-macem pilihan panggunaan kanggo Kamera Ngarep Yi. Sambungan Wi-Fi lan aplikasi lengkap sing bakal dibahas, digawe kita bisa ngakses gambar kanthi nyata saka ngendi wae. Uga, kita bisa sesambungan liwat kamera lan saka ngendi wae, berkat swara bidirectional. Kanggo iki, kita duwe speaker lan mikropon, soko sing dudu kabeh.

Yen sing dibutuhake yaiku ngrekam gambar, Kamera Ngarep Yi uga cocog kanggo iki. Kita temokake rong kemungkinan kanggo ngrekam gambar. Kita bisa nggunakake slot sampeyan menyang Micro SD kanggo nyimpen gambar. Utawa kita bisa nggunakake sistem panyimpenan maya layanan sing ditawakake Awan Yi. 

Su lensa sudhut amba njamin manawa, kanthi lokasi sing apik kanggo ngawasi, kita bisa nutupi kamar utawa papan kanthi lengkap. Lan gambar direkam karo Kualitas HD 1080 dadi alat pengawasan sing luar biasa. Lan ndhuwur kabeh, ing jangkoan kabeh kanthong. Sistem keamanan sing apik ora kudu mbayar regane, ing kene sampeyan bisa njupuk Kamera Ngarep Yi ing Amazon tanpa biaya pengiriman.

Ndhaptar aplikasi kanggo Kamera Ngarep Yi

Yi Ngarep
Yi Ngarep
Pangembang: KamiVision
Price: free
  • Screenshot Ngarep Ngarep
  • Screenshot Ngarep Ngarep
  • Screenshot Ngarep Ngarep
  • Screenshot Ngarep Ngarep
  • Screenshot Ngarep Ngarep
  • Screenshot Ngarep Ngarep

Ora ana gandhengane karo piranti nggunakake aplikasi sing kompatibel utawa digunakake karo Aplikasi sing dirancang lan kanggo gadget sing digunakake. Pengalaman pangguna lengkap lan sing paling penting, lan nggawe kita njupuk kauntungan saka kabeh mupangate sing nawakake. 

Kaya dene kabeh produk YI sing bisa diuji, Kamera Ngarep YI uga duwe aplikasi dhewe. Ing kasus iki, aplikasi sing padha kanggo nggunakake kabeh kamera kanthi praktis sing ditawakake pabrikan iki. Lan minangka titik diferensiasi lan kualitas sing bisa mbedakake saka liyane.

Yen ndownload aplikasi, kompatibel kanggo piranti Android lan uga iOS, kita bisa langsung nggunakake kamera. Kita mung kudu nyambungake kamera menyang saiki, lan iki bakal padhang. Liwat pengeras suara kita bakal krungu swara sing ujar (ing basa Inggris) ngenteni sambungan lan nalika kita kudu nerusake sambungan kasebut.

Kanggo nyambungake menyang jaringan wifi, aplikasi kasebut dhewe bakal ngasilake kode QR sing kudu kita pasang ing ngarep kamera supaya diwaca. Sawise dikenali kode, kamera nyambung menyang jaringan kanthi otomatis. Lan saiki kita bisa ndeleng kanthi nyata, liwat aplikasi, kabeh sing direkam kamera, gampang banget!

YI Ngarep
YI Ngarep
Price: free+

Pro lan Kontra Kamera Ngarep Yi

Pros

Kita seneng tenan karo sampeyan desain minimalis, fungsional lan modern banget sing bakal pas ing pojok omah.

ing bahan bangunan Dheweke nawakake kualitas lan resistensi supaya terus digunakake lan ora bakal nandhang tumiba.

La sesanti wengi nawakake plus panggunaan kanggo pengawasan omah utawa bisnis.

El audio loro arah nggawe kita bisa sesambungan liwat kamera saka endi wae.

Pros

  • Desain
  • Bahan konstruksi
  • Wawasan wengi
  • Audio arah loro-lorone

Contra

sing ora duwe batere dhewe matesi banget lokasi panggonane ing dawa kabel utawa cedhak karo plug.

Ora duwe memori internal, sanajan iki ditanggulangi nganggo slot kertu memori Micro USB.

Contra

  • Ora ana batere
  • Ora duwe memori internal

Pendapat editor

Kamera Ngarep Yi
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
22,49
  • 80%

  • Kamera Ngarep Yi
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 85%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Kamera
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.