Review smartwatch Elephone R8

Dina iki, kita bakal menehi review babagan produk sing pengin dicoba. Jam pintar isih dadi salah sawijining gadget sing paling akeh digoleki dina iki kanggo ngrampungake pertandingan sing cocog karo ponsel. Kita wis bisa nyoba smartwatch sawetara dina Elephone, sing R8, lan kita seneng banget.

Tandatangan Elephone saiki wis ora dingerteni ing jagad teknologi. Thanks kanggo sawetara model ponsel cerdas sing wis sukses ing pasar Android sing angel, sisa produke teka kanthi kerja promosi rampung. Jam tangan ponsel Elephone teka kanggo konfirmasi manawa sadurunge produk kualitas kanthi rega sing luar biasa.

Jam tangan pintar lengkap kanthi rega smartband

Yen kita serius mikir bakal entuk jam tangan, kita mesthi ndeleng ing pasar kanggo ndeleng rega apa sing bisa dipindhah. Mesthi wae, gelang kegiatan wis berkembang akeh ing taun-taun pungkasan. Lan ing sawetara kasus, a beda meh ora ana ing antarane sawetara smartband lan smartwatches. 

Nganalisa pasar rada, gampang golek gelang gelang kegiatan ing pasar kanthi rega sing luwih dhuwur tinimbang R8 dening Elephone. Malah nganalisa fitur lan fungsi sing ditawakake kalorone, luwih larang banget, amarga jam tangane kurang saka sawetara. Kanggo iki, lan liya-liyane kita kaget banget karo Elephone R8 jam tangan. 

Nemokake keseimbangan antara kualitas lan rega saka produk minangka hal sing pengin diraih kabeh pabrikan. Lan kabeh konsumen pengin golek. Elephone yaiku cedhak banget kena pucuk sirahe nganggo jam tangan R8 amarga akeh sebab. Arloji lengkap kaya ngono katon apik banget regane luwih larang yen saka pabrikan liyane. Elephone R8 wis teka kanggo nyetel bar sing dhuwur lan ing kene sampeyan bisa njupuk karo diskon lan hadiah promosi

Unboxing smartwatch Elephone R8

Yen katon ing njero kothak sing cerdas ing smartwatch iki, kita bakal nemokake kabeh sing bisa diarepake. Ing nonton ing latar ngarep sing katon nganggo taline sing ora dirakit, sanajan iki mung sawetara detik. Nalika nggunakake jam tangan iki, kita bakal weruh manawa kita ngadhepi produk kanthi kualitas minimal minimal.

Kita duwe ngisi kabel nganggo pin magnetik sing nyambung kanthi teratur lan aman. Kita ora prelu usaha kanggo nyambungake amarga gampang banget. Kita bisa uga bakal kejawab pangisi daya tembok kanggo kabel, sing ora kalebu ing kothak. Dadi, kita butuh port USB utawa liyane sing wis ana. Lan pungkasane kita nemokake sawetara dokumen babar pisan lan pandhuan pangguna singkat.

Rancang "ndhuwur" kanggo Elephone R8

Tanpa mangu Desain smartwatch Elephone minangka salah sawijining kekuwatan. Lan kita bakal ndeleng  kanthi spesifikasi sing dudu mung siji. Kita miwiti saka jam karo nelpon babak, soko sing duwe jumlah detractor lan pendukung sing padha. Bola kanthi a ukuran sing bisa dianggep "gedhe" kanthi ukuran 1,28 inci. Cocog kanggo sing golek jam tangan sing ora cilik, nanging bisa uga gedhe banget kanggo sing duwe tangan cilik.

La panggil dibangun saka bahan campuran logam kanthi sentuhan lan sentuhan sing nyenengake tenan. Pinggir sing polesan kanggo tampilan sing apik lan dheweke duwe bobot sing nuduhake manawa kita ngadhepi produk sing tahan lan berkualitas. Piranti lunak lan antarmuka sing wis ditindakake Elephone ing R8 iki nggawe kabeh area layar njupuk kauntungan lengkap. 

Ing pinggir bal sing ditemokake siji tombol, dununge ing sisih kiwa, sing gampang diakses nganggo tangan liyane. Layar tutul wis opsi sing beda-beda gumantung karo tumindak sing digawe babagan iki. Kanthi tutul, kita bisa ngaktifake layar, sing uga bisa ditindakake kanthi tumindak muter-muter kanggo mriksa wektu.

Ing bagean mburia saka bal yaiku sensor kanggo monitor detak jantung. Yen ukurane, bisa maca kanthi cepet kapan wae tanpa kelangan sensitivitas. Ing sisih ngisor yaiku "pin" kanggo ngisi daya batere ing endi, kaya sing wis dikomentari, pangisi daya ditambah kanthi cara sing gampang lan efisien.

Tuku Elephone R8 ing situs web resmi kanthi hadiah promosi lan diskon

Disebut khusus pantes Tali Elephone R8. Gampang banget dilebokake lan / utawa nyopot amarga tab cilik sing ana ing pungkasan yaiku ing jejere bal. Soko sing nggawe sabuk bisa diganti luwih gampang. Kita seneng banget karo tutul sing ana, rasane apik banget ing kulit lan entheng bahan sing digunakake kanggo pambangunane. Soko sing ora ana gandhengane karo tampilan lan aran sing kuat.

Nelpon gedhe lan serbaguna

Kanggo ngakses pilihan menu sing beda sing ditawakake Elephone R8, kita bisa geser ing layar kanthi papat arah. Yen kita geser saka ndhuwur nganti ngisor, kita ngakses menu sing cepet ing endi kita bisa milih mode "aja ngganggu", "temokake telponku" utawa level padhange, ing antarane setelan liyane sing bisa disesuaikan karo sing paling migunani.

Yen kita geser saka kiwa menyang kiwa kita entuk informasi sing ana gandhengane karo Salud. Kita bisa ndeleng evolusi kita ing ring kegiatan (langkah, jarak lan kalori). Entuk maca deg-degan ing wektu iki utawa konsultasi data babagan jumlah lan kualitas turu. Geser saka ngisor nganti ndhuwur kita bisa takon kabeh kabar sing wis kita atur kanggo nampa ing jam tangan.

Pungkasane, geser saka kiwa menyang kiwa kita bakal entuk akses menyang menu utama lan pilihan saka jam. Kontrol musik, informasi wektu, stopwatch lan setelan piranti kanggo setelan sing luwih maju. Katalog babagan kemungkinan sing ana Elephone R8 mbukak minangka salah sawijining pilihan sing paling menarik saka wayahe.

Lembar data Elephone R8

Brand Elephone
Model R8
Layar 1.28 "
Resolusi Piksel 360 x 360
Tahan banyu / bledug IP68
Conectividad Bluetooth 5.0
Baterei 280 mAh
Otonomi nganti 7 dina panggunaan
Memori RAM 128 MB
Dimensi X x 15.4 10.3 2.4 cm
Bobot 150 gram
Rega  42 10 €
Link tuku Telpon R8

Keuntungan lan kontra

Sadurunge ngomong babagan sing paling apik lan paningkatan Elephone R8, rasane adil menehi komentar aplikasi kasebut panggunaan Kita mesthi komentar yen duwe aplikasi pabrikan kanggo nambah panggunaan piranti apa wae. Nanging wektu iki kita wis ndeleng kepiye con aplikasi pihak katelu uga bisa ngoptimalake piranti kaya ngene iki. Sinkronisasi sing apik banget lan pirang-pirang pilihan sing kasedhiya karo Aplikasi FitCloudPro.

Versi Android

FitCloudPro
FitCloudPro
Pangembang: htang
Price: free
  • Screenshot FitCloudPro
  • Screenshot FitCloudPro
  • Screenshot FitCloudPro
  • Screenshot FitCloudPro

Versi IOS

FitCloudPro
FitCloudPro
Pangembang:
Price: free

Pros

El desain saka Elephone R8 nggawe jam tangan sing apik banget lan menehi tampilan premium.

ing bahan bangunan kaloro logam campuran logam lan silikon taline.

Katalog sing jembar banget saka opsi konfigurasi lan kemungkinan panggunaan.

Tanpa mangu regane Iki minangka poin sing penting banget amarga kualitas sing ditawakake.

Pros

  • Desain
  • Bahan
  • Bahan
  • Rega super

Contra

Nduwe layar bunder kanthi ukuran 1,28 inci bisa dadi jam amba kanggo sawetara anatomi.

Bobot manawa akeh sing seneng konsisten, bisa dadi kendala tumrap wong sing golek piranti sing luwih entheng.

Ora ngandel karo dheweke ngisi daya adaptor kanggo arus listrik iku kesalahan cilik.

Contra

  • Ukuran gedhe
  • Bobot
  • Ora ana pangisi daya

Pendapat editor

Telpon R8
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
42,10
  • 80%

  • Telpon R8
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 70%
  • Kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 65%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)