Rusia nambah blokade Telegram

Telegram

Sanajan demonstrasi minggu iki kanggo protes nglawan blokade Telegram, pamrentah Rusia ngumumake langkah-langkah anyar kanggo nambah blokade aplikasi populer kasebut olahpesen cepet. Wiwit pamblokiran 50 anonimisasi Internet lan layanan VPN sing nyedhiyakake akses menyang aplikasi kasebut diumumake. Sanajan ora dingerteni layanan apa sing wis diblokir.

Nanging Iki wis diumumake dening Roskomnadzor, yaiku badan eksekutif federal Rusia sing ngurus sensor. Iki minangka langkah liya kanggo nambah tekanan lan ora ana wong ing negara kasebut duwe akses menyang Telegram.

Wiwit matur nuwun kanggo a serangkaian trik lan panggunaan opsi kaya VPN, akeh wong ing Rusia sing terus duwe akses menyang aplikasi kasebut. Sanajan kasunyatan manawa pamrentah saiki mblokir udakara 20 yuta alamat IP. Temenan nambah sensor ing Internet ing negara kasebut.

Telegram

Nanging langkah anyar iki minangka hambatan gedhe kanggo pangguna. Wiwit mblokir layanan VPN kasebut, akeh wong, akses menyang Telegram dadi mokal. Kanthi cara iki, kanthi langkah iki, sapérangan gedhé perusahaan Rusia sing nyambut gawé utawa nawakake layanan ing méga wis kena pengaruh.

Telegram duwe 15 yuta pangguna ing RusiaNegara kasebut dadi pasar utama, uga dadi aplikasi olahpesen sing paling diunduh ing negara kasebut. Dadi blokade iki dadi masalah gedhe kanggo aplikasi ing pasar utama.

Ora dingerteni apa langkah-langkah anyar bakal dilebokake kanggo nambah penyumbatan iki. lan nyegah pangguna supaya ora bisa nyambung. Sanajan ora bakal kaget, ndeleng cara pamrentah Rusia. Dadi, kita kudu ngenteni banjur crita kepiye critane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)