Rusia nyekel sawetara insinyur amarga nggunakake supercomputer kanggo tambang bitcoin

Bitcoin

Klompok insinyur sing kerja ing Pusat Nuklir Federal ing Rusia, fasilitas nuklir rahasia paling dhuwur, wis dicekel sawise nyoba nggunakake komputer paling kuat ing negara kasebut mine Bitcoin. Demam cryptocurrency kayane ora ana enteke. Sanajan ing sawetara kasus, ekstrem kasebut ora bisa diduga.

Pungkasan, klompok insinyur iki wis dicekel polisi. Laboratorium kasebut dununge ing kutha Sarov, Rusia. Ing fasilitas kasebut yaiku komputer super sing nyoba digunakake kanggo ngambang Bitcoin. Sanajan durung mlaku kanthi apik.

Miturut sawetara laporan, Kasus pidana wis diwiwiti kanggo para karyawan. Amarga upaya para pekerja tambang Bitcoin iki ora sah. Amarga para buruh dheweke ora diijini nggunakake fasilitas kasebut kanggo keperluan pribadi. Amarga iku, dheweke ditahan.

Para insinyur ngerti manawa ana akeh energi sing dibutuhake ing penambangan Bitcoin. Mula padha milih nggunakake komputer iki kanthi kekuwatan sing gedhe banget, sing paling kuat ing Rusia. Kajaba iku, dheweke mikir manawa ora ana sing bakal ngelingi manawa komputer digunakake kanggo tujuan iki.

Wayahe komputer nyambung menyang Internet, departemen keamanan fasilitas kasebut diwenehi tandha. Saka rencana karyawan ngerti wiwit wiwitan. Amarga komputer iki ora nate nyambung menyang Internet. Sawise diwartakake, dheweke terus nangkep para pekerja kasebut.

Saiki, ana proses nglawan para insinyur kasebut sing pengin sugih karo Bitcoin. Sanajan saiki ora ana sing ujar babagan kondisine utawa babagan tanggal pengadilan sing bisa ditindakake. Siji-sijine perkara sing dingerteni kajaba sing dicekel yaiku dheweke dipecat. Crita paling ora crita sing asalé saka Rusia. Demam cryptocurrency terus ngasilake warta sing kaget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.