Speaker baterai Sonos saiki kasedhiya kanggo didol: Sonos Move

Sonos Pindhah

Sajrone perayaan IFA pungkasan, Sonos ngumumake salah sawijining piranti sing ditunggu akeh pangguna. Aku ngomong babagan a speaker kualitas nganggo batere supaya bisa ngeterake ing endi wae kanggo nikmati musik favorit.

Kita ngomong babagan Sonos Move, speaker sing nawakake kualitas swara sing padha sing bisa ditemokake ing Sonos One nanging kanthi fleksibilitas sing ditawakake ora kudu nyambung menyang plug ing kabeh wektu. Dirancang supaya ana ing njero omah lan njaba omah, kita menehi resistensi marang percikan, banyu lan sambungan Bluetooth lan Wi-Fi.

Sonos Pindhah

Sambungan Wi-Fi dirancang nalika nggunakake piranti ing omah nalika sambungan Bluetooth kanggo nalika ing njobo. Umur batere tekan Otonomi 10 jam. Sistem pengisian daya minangka basis sing wicaksana supaya kita bisa menehi warna speaker nalika digunakake ing omah.

Dadi produk Sonos kita bisa nggabungake karo piranti liyane saka merek sing padha kanggo nggawe swara stereo ing omah kita supaya bisa nikmati musik favorit kaya biasane.

Sonos Pindhah

Gerakan Sonos yaiku kompatibel karo asisten swara Google lan Amazon, mula kita ora bakal kliwat fungsi sing ditawakake model liyane saka pabrikan sing padha. Kajaba iku, nawakake uga akses menyang luwih saka 100 layanan streaming, yaiku musik, buku audio, podcast ...

Speaker anyar iki Sonos Move saiki kasedhiya kanggo didol kanthi rega 399 euro, rega sing rada larang, nanging yen kita ngelingi saiki ora ana speaker liyane ing pasar kanthi fitur sing padha lan kualitas sing ditawakake pabrikan Sonos, ora ana pilihan liyane sing bisa kita pikirake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.